antigua#17062
Szeretném felhívni a figyelmet egy kifagyási problémára, mivel többen jártak már úgy hogy a korábbi mentéseik kifagytak miután felraktak,töröltek egy scriptet. No ez a probléma nálam csak akkor jelentkezett ha custom hajókat is használtam. Mível ha használjuk a Plugin Managert és ezen keresztül rakjuk, vesszük le a scriptet miútán már van custom hajókkal való mentésünk akkor a shipyard hajó listájában megváltozik a korábbi custom hajó feljegyzés (duplázódik) és így az új bejegyzésnek köszönhetően elvesznek a korábbi custom hajók.Ebből adódik a mentés kifagyása is !(remélem érthető)Lehet módosítani a scripteinket miután már használjuk a custom hajókat, de NE a Plugin Managerrel rakjuk fel hanem másoljuk be őket a script, t könyvtárakba, ugyanis ilyenkor nem fog módosulni a Plugin Manager bejegyzése és ebből adódóan a shipjard hajó lista. (persze ezt csak a nem .spk scriptekkel lehet megoldani)Régebben én nagyon sokat szívtam és többször is újra kellett kezdenem mert azoknak a mentéseknek annyi lett melyekben extra hajók voltak.Ezek a kifagyások 100% hogy ebből adódtak mert azóta semmilyen problémám nem volt a scriptek módosításaiból kifolyólag.