F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    Benne ülsz a HCF-ben elkezded te pakolni az emberkéket a másik hajóba. Elugrassz, mert hát nem akarják csak úgy odaadni a hajót és a pajzsot már a létminimumon van. Át ülsz egy másik hajó tökmindegy mibe, úgyis azt fogja követni az AI, picit kivársz, hogy a HCF pajzsa fentebb menjen mert bármi történhet. És most jön a lényeg, visszaküldöd oda a HCF-et és követésre nyomod, hogy téged kövessen. Na már most elvileg gyorsabb, mint a kiszemelt hajó és utol is fogja érni a lényeg, hogy elhaladjon mellette. Mert teszem azt kiadtad neki anno a parancsot, hogy küldjön át pl 452 bakát, de amikor elugrottál vele még csak pl 87-t küldöd át, ezért számára a parancs még él, mégha nem is ülsz benne.

Ergó elhalad mellette és dobálja át a többi katonát, mert a célpont úgyis téged követ, nem fog manőverezni, hogy kilőjje a HCF-et. Hiába megy fel neki 20-30%-ra a pajzs akkor is tranportálja őket.

Így ugye nem is olyan nehéz, csak időzítés kérdése. Ezzel könnyebb volt a 3 Galleon is és a Xenon Q-k is percek alatt megvannak. Ez darabonként 30-32 milliót ér plussz fegyverzet. Ráadásul gyengébb, mint a Reaver.
    Ebből lett meg nekem is a 4. milliárdom!

Szóval szerintem felejtsd el a Hull Repair scriptet ez jobban tejel, szerintem ...............