F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Ez már a nemtudom hányadik játékom, jónéhányszor újrakezdtem már.
    Mindig kellett valami plusz, amit elfelejtettem beletenni, aztán kezdhettem előlről.
    Az előző játékomban volt HCF-em, Asgard-om és még egy csomó más hajóm. A prímet a BSG vitte, ami miatt végül is újrakezdtem. Lemeríthetetlen pajzs, fegyverzet.
    Most csak a játékban található hajók vannak.

Win7 topicot soha nem olvastam, nekem arra nem volt szükségem. Az UAC-ot már a Vistánál megtanultam kikapcsolni, az sem lehetett most a gond (RC1-nél nem volt ilyen gondom. Mindig jó volt a mentés). Vagy az volt, hogy ablakban futtattam és mellette ment a böngésző, meg volt hogy Skypeoltam vagy a magyarítás tett be (Win7-é) vagy az, hogy elég sűrűn töredezettség mentesít. Mindegy, ezzel a verzióval lassúlt is a játék, úgyhogy visszatértem a szűz XP-hez.

A BBS-eket még mindig nem igazán értem, bár szerintem a mercenary tesz be neki. Mellesleg nemtom, de elég szivatósak. Megcsináltam egy területvédős küldit, kaptam érte 1,2 millát. Aztán megcsináltam egy olyant, hogy szállítsak x helyre 57 BetaParticleAcceleratorCannon-t. Kaptam érte nem egész 2,1 millát. Az áru meg több volt, mint 1,8 milla (legalacsonyabb áron véve és 4 volt is a hajón). És akkor folyamat nyomatják az olyan küldiket, hogy vigyek fegyvert, meg vigyek M5 osztályú hajókat(15-20db), meg szerezzek be x,y,z,stb. hajókat bizonyos állomásnak.