SteK#16826
Igenigen, az a baj, hogy nem tudom mit hol tudok csinálni. melyik menüvel mit csinálok... mert már jártam egy párszor úgy, hogy tanácsolták, hogy próbáljam ki a gombokat és a dolgokat... egyszer csak úgy kapásból kigórtam az egész cargót... :S:S:S gőzöm sicns hogy sikerült! A másik, hogy mondták nekem a silicont! nem találtam egyik rendszerben sem, ahol modnták. SEHOL!!! lehet nagyon be vagyok vakulva... ahhoz, hogy silicont hozzak KONKRÉTAN MELYIK telephelyre, vagy trade hajóra kell dokkolni???? Név szerint melyikre/melyik rendszer stb.
Egyébként köszönöm a segítségeket, már rég belefulladtam volna a kérdéseimbe! :)
Olyan nincs, hogy összesítés? Hogy egy táblázatban megvan A JÁTÉKON BELÜL, hogy melyik gyárnak mi kell, és hogy azt hol kapom meg, milyen árban és akik átveszik miért mennyit fizetnek? Ezek EGY HELYEN??? Vagy ez a lényeg, hogy mászkáljak bele a csillagtérképbe és kattintgassam agyon az összes gyárat és nézzem végig kinek mi kell /alternatív megoldásként írjak róla egy jó kis jegyzetet :D / és azok alapján kezdjem el átcipelni A-ból B-be a dolgokat...
A másik, hogy utasítottam a mercuryt, hogy oda dokkoljon ahol én vagyok... de meg sem mozdult. Mondtam, hogy kövessen de megállt a a dokkolás előtt, mondtam, hogy menjen dolgra, vegyen ezt azt, erre totál máshova ment.... miért????? A legjobb az egészben, hogy az angollal nincs bajom, mert majdnem anyanyelvi szinten beszélem az angolt, tehát minden világos, de mégsem úgy van ahogyan azt én szeretném... mintha ellenem lenne a játék, vagy geci nagy bug?