X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max felderíteni jó már ha arról van szó amelyik a kaputól felfelé van kb 30-40 km re
aztán amikor jött az a lüldetés amikor az ellenséges társég közepén kell valami fekete kristályt össe szedni azt 1 (herierrel) csináltam az is elég gyosnak bizonyult
Ne kérdezd hogyan, nem én vezettem!
ALL I WANT IS WORLD DOMINATION
valahol a neten találtam valamikor 1 listát arról h mi mire jó a játékban de már nem tudom hol...
Az oldal amit ajánlottál az valóban jó meg sokminden van rajta de amit én keresek arról nem sok...
Amúgy a Duplex 20 km, a Triplex 30 km-re látsz el. Ha nincs, akkor csak 10 km-t látsz.
Én is Amaro oldalával kezdtem, nameg itt az SG-n.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
valaki írjon már nekem 1 olyan linket ahol szépen el tudom magyrul olvasni hogy melyik felszerelés mire való.. biztos van valahol ilyen is
köszi
újabb jó kérdések:
A triplex és duplex scannerek mire jók?
és mért jelez úgy a térképen a freedoms reach mintha lenne ott valamim miután megcsináltam az ottani küldetést?
Megcsináltam még egyszer a boron küldetést,de csak nem jó valami. A leírás szerint küldenek egy üzenetet, hogy vírust kapott a Kraith meg a bázis is és az extended comm-al be kéne küldenem az antivírust.
Igen ám,de amint megkapom az üzenetet rögtön felrobban a bázis. A Kraith-et persze nem kapom meg.
Valaki segítsen ki please ! 😊
Mostmár csak a harci rangomat kell növelni aztán jöhet valami szaftos Cr-ért küldi.
Hát ez úgy megfeküdt, hogy nem is tudom kipróbálni rajta az X3-at sajna.
De úgy néz ki, hogy csak a vinyó volt a ludas.
ON
Feltettem a Win7-et.
Fél óra alatt sikerült is padlóra küldenem.
És az X3-mat még ki sem próbéltam.
ON
A küldik mennek nélküle is. Van Marines is 20 kCr-ért.
A bonus pack-ot majd leellenõrzöm.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Lehet, hogy nincs megfelelõen felszerelve a hajód.
Érdemes full pajzs, nameg most hogy eszembe jut fegyver is, amivel szétlövi a nagyobb darabokat. De a pajzzsal is össze szokta törni.
Nagy aszteroidát csak spéci fegyverrel tudsz szétlõni.
Mobile Drilling System a neve.
Megadhatsz egy árat, majd alul beállíthatod, hogy vegye, eladja, mindkettõ, egyiksem.
Még nem néztem utána.
Amúgy van egy Factory Complex Calculator nevezetû progi-táblázat, amivel komplexeket lehet tervezni.
Ez megmondja, hogy milyen alapanyag kell az adott gyárnak.
Én általában Ore mine-nal kezdtem Ore Belt-ben. Bár a mostani kezdésénél SPP-t raktam Argon Prime-ba. Ore Belt az XTM-ben veszélyes, mert elõszeretettel jelennek meg Kha'ak Clusterek. Most is van ott kettõ, amit ki kéne lõnöm.
és mia helyzet az álomásos kérdésekkel?
ilyenekre gondoltam h moszkító rakéta gyár oda miylen alapanyagok kellenek?
és hova tegyem?? hopva érdemes?
Késöbb az alapküldetésben ugye úgyis kapok 200 ért 1 ore mine-t
ja és még valami kipróbáltam a collect nineral funkciót is a hajó nem szedett össze semmit viszont valahogy lett 1 aszteroida mellett 1 navigácós mûhold. Ez valami olyasmi akar lenni hogy az 1 álomással bányászható aszteroida lenne?
továbbá minden aszteroida ugyanolyan bányászati lehetõségekkel bír? úgy értem h ugyanannyi ec fejében ugyananyni ércet termel??
kösz
Olyan lehet, hogy amikor a maradék nivídiumnak felemeltem az árát, az arról szól hogy mennyiért veszem? Az van oda írva hogy product selling price setting.
DE !
Épp a Kraith küldetést csinálom és vesztettem egy rakás hajót, hogy megvédjem a boronok ócska bázisát. A leírás szerint a jutalom a Kraith hajó lett volna,de továbbra sem az enyém. Ez a vírusos dolog meg kimaradt. Elvileg be kellettvolna juttatnom a bázisra vagy ilyesmi.
Valamit benéztem volna vagy mi történt ?
Úgy tudom, ha nincs rajta fegyver, akkor menekülõre fogja, ha van, akkor harcba száll és hõsi halált hal. (A károdra)
El nem kerüli õket, mert mindig a legrövidebb úton közlekedik.
Mert lehet, hogy vett valamit a HQ.
Mert az fogyott el.<#vigyor>#vigyor><#rinya>#rinya>
Mitõl van az hogy a HQ-m 1000000 creditet benyelt, úgy hogy nem történt semmi. Csak adtam neki néhány nivídiumot meg energia cellát meg 2 db PAC-ot. A pénzt átutaltam neki, mire 5 percen belül elfogyott az összes!
Én meg csak nézek ki a fejembõl!
tegyem fel a harci szoftvereket is?? lehet akkor jobban elkerüli a kalózokat? Fegyvert nem teszek rájuk egyenlõre...
És szerintem neked is legyen fenn minden szoftver, úgy a hajó is biztonságosabban közlekedik.
A bányászathoz pont ez a két dolog kell. Szoftver terén nemtom mi, mert én mindent megveszek mindegyik hajómra.
A parancs meg, ha jól emlékszem Collect Rock, de ennek mindjárt utánanézek.
Amúgy a Mineral Scanner mint nevében szkenneli az aszteroidát. A másik meg arra kell, hogy összeszedd.
Ja és nagy aszteroidákat nem tudsz összeszedni. Ore Belt-ben keresd meg azokat a méretûeket, amik kb akkorák vagy kisebbek, mint a hajód. Ha célkeresztbe állitod és nyomsz egy i betût, megtudod, hogy felszedhetõ e.
könnyed bányászati kérdésem van
vettem a teherhajómra ore collectort meg mineral scanert
gondolván h namajd jól kiadom neki a parancsot h keressen ércet (gondolom eze a 2 ezköz valami ijesmire való) De az ég világon nincs a command consolban semmi ércel kapcsolatos parancs...
mijen programokat kéne rá megvenni ??? vagy egyáltalán mire jó az a 2 ezköz amirõl szó van???
és ha már itt vagyok a bust extensin mire jó?? olcsó reflexbõl megveszem csak nem tudommit csinál .. mondjuk a legtöbb dologgal így vagyok <#vigyor3>#vigyor3>
esetleg valami link ahol utánna tudok olvasni ezeknek a dolgoknak???
köszi
XTM 0.7.5 needs the script editor activated due to having a new mission that uses the mission director. This is a limitation of the X3 mission director that is hard coded and therefore is out of our hands.
Ráadásúl a poén az, hogy az egyig Egosoft könyvtárba, a másik DeepSilver könyvtárba pakolja a cuccost. Lényegében mondjuk mindegy.
Esetleg nézd meg, hogy a legújabb frissítés honnan frissít. Mert ha 2.0.2-rõl 2.5-re akkor nem szedte ki a védelmet. Azt az 1.4 csinálja.
Érdemes az 1.0 to 2.5-öt használni. Én azt szoktam, az mindent tartalmaz.
Lenne egy nagy problémám. Annak idején próba képp kalóz verziót szereztem be a játékból. De mivel megtetszett ezért kemény 3500 Ft-ért megvettem. A gondom az, hogy most feltettem a legfrissebb patch-et és nem hajlandó elindulni....
Kis hülye ablak ugrik be, hogy kéri a Cd-t. Mondom semmi gáz,mert megvan eredetiben. Erre Protection system error-t ír ki.
"the key you entered wrong or mistyped. Enter valid key and try again."
Van OK Information és Retry lehetõségem. De mindegy mire kattintok semmit sem lehet vele kezdeni.
Na akkor valaki segítsen ki legyen szives, hogy hogy mentsem meg a játékállást,de lehetõleg menjen az új patch is....
Köszönöm !
SaGa: A script editor aktiválása kell, de nem késtél le róla. Olvasd el a 15838-as postot ebben a topikban. A játékon belül kell elvégezned, ami ott le van írva
0.7.5full-hoz nem kell
mindent felraktam script editort bekapcsoltam....
remélem mostmár lesz hull repair technologiám <#vigyor2>#vigyor2>
- ha mégse kell (vagy összeakad valamivel), a script installer gond nélkül leszedi minden elemét
- a script installerrel tudod a frissítéseket is kezelni, nem kell kutakodni a neten...
Az spk egy tömörített fájl csomag, olyan, mint a zip. Ki kell bontani és minden fájlt a helyére tenni. Nem csak a script mappába kerülnek belõle fájlok. Ha egy script annyira egyszerû, hogy csak oda mennek, akkor ok, de általában minimum a t-be is mennek, mert valami szöveg csak tartozik hozzá.
az nem jó ha egyszerûen bemásolom a telepített játék script mappájába??
van ahol müködik pl sniper elite célkeresztjei
az rrf.redux1.7a nem tudom micsoda, valami hosszabb nevet is adhatnál. Amúgy egy script csomag, amit a Script Installer kezel, csak fogalmam sincs, mit is csinál.
A script editor aktiválása kell, de nem késtél le róla. Olvasd el a 15838-as postot ebben a topikban. A játékon belül kell elvégezned, ami ott le van írva.
az xtm0.7.5full már önmagában müxik, nem kell hozzá XPlugin Manager.
az XPlugin Manager-t csak akkor tedd föl, ha más egyéb scripteket is akarsz a játékban használni.
megjegyezném, hogy XPlugin Manager 2.12 stabil, illetve az emp.spk-t ne rakd fel ,mert ettõl bugos lesz a game.