F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SteK
    a küldetéseket nem tudom megcsinálni ha nem fejlődök... ehhez pénz kell... a harc megy... csak a kereskedelem, meg ez a flottás, építsek ide ezt oda azt, ez nem. hogy mi mivel csinálok, a kereskedő hajóval tudok kereskedni de tudok a vadásszal is kereskedni, kiadok egy parancsot csinálja vagy ne. hol mit miért kell megvenni hogy jó legyen, vagy akármi... kipróbáltam és megtaláltam a best selling és best buy flesseket. de nem értettem mire érti, vagy hol lehet ezeket megvenni vagy hova vigyem tovább ha végül meg is vettem. hol tudom a hajómat fejleszteni és ha megveszek valamit azt hogyan tudom rátenni a hajóra, hogyan tudok két hajóval egy helyre dokkolni, hogyan tudok egyik hajóról a másikra átrakni cuccokat, vagy csak simán felszerelni. mitől számít jónak egy pajzs. melyik fegyver miért jobb, vagy tartósabb... mi számít jónak, és mi melyik hajó ellen használható hatékonyan, hogyan kell építeni, hova kell építeni, miből áll egy építés, egész hadtestem is lehet, vagy csak egymagam rambózzak??? MIVAN???? :| csak egy töredéke a kérdéseimnek..... nem akarom feladni, mert rájövök én, csak nehezen egy picit! :)