F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Kockalovag
    A leirasod a rossz. Mar 26 Pythonom van, eddig mindegyikre ra tudtam gyomoszolni az AFAA-t
    Front/Right/Back/Left/Up/Down - AFAA
    Right/Left - BFAA
    Mondjuk logikus hogy jobra balra lehet BFAA rakni mert alltalaban onnan jonnek a szunyogok :)

ColmCorbec

Nekem is van par titanam de inkabb a belso es nyugisabb sectorokba iranyitottam oket, olyan mindenre jo megis semmire tipusnak tunik nekem.
    A Phoenix-en a pajzsa nagyon durca, es akkor jo tulajdonsagainak a sora itt le is zarodott. Lomha, nincs AFAA pont rajta, manoverezese az nincs is, lassu es akkora hogy kisebb rendszerben buldozerkent is funkcional. Pythonal siman manoverezgetek a Xenon J-K kozott, alig talalnak el, kozben meg minden oldalrol okadom magambol a GPPC tuzet.

1. Gyorshajtas miatt lefoglaltak.
    2. Elloptak az ukranok.
    3. VIII. ker-ben hagyta valami feleszu es most gumik nelkul fa bakon ul, osszefestekszorozott szelvedovel.
    4. Az egyik lelkes magyar szinesfemgyujto leakarta lopni az egyik GPPC-t, csak veletlen rossz vezeteket vagott el es berobbant a egesz.

Mas: Ismeri valaki a MARS Fire Control scriptet? Megneztem egon a forumban de nem talaltam semmit arrol hogy mi a kulombseg a MARS Defense, MARS Offense modja kozott. Jo az egyik vedekezo a masik meg tamado, de nem vettem eszre kulomseget.