X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Hát, ha a script jól van fenn (én még nem tudtam rosszul felrakni), akkor pedig valahol lennie kell.
A kiteket nem mindig adja be az elején. Van amikor kétszer is körberepülöm Argon Prime összes állomását, mire akad egy adag.

Rakd fel a Scorp map-ot, az megmutatja, hol van a Technology.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

<#vigyor3> jólhangzik
Többnyire bbs-ekben szoktam venni hull repair kitet. Véletlenszerû, hogy hol. A most újrarakott, xfp-s kezdésben már kétszer is ajánlottak fel, cak épp nincs rá pénzem. Az "Enemy of State" kezdés kissé nehézzé teszi az életet. gyakorlatilag csak a kalózok és a teladik nem ellenségesek, de a kalóz szektorokban is csak a Pirate Base-kre tudok leszálni, az egyéb állomások elhajtanak.

Próbáltam a spliteknél boronokra vadászni, ez általában beválik. Nos itt is egybõl egyet ugrott a repum fölfele (még így is minuszban van erõsen), de az adott szektor összes állomása elpirult, plusz kaptam egy komplett szektorvédelmi flottát a nyakamba...

Kínomban megkerestem a Starburstot és nekiláttam felderíteni az univerzumot. Útban a Föld felé eltalált egy kósza Khaak romboló...<#wilting>

hello

bejártam már szinte az össes boron szektort ahol van EQ sehol semmi, nézegetem 1 ideje a bbs eket azokon se láttam még egyetlen kitet se a hajójavítóhoz.

Az csak az után lenne kapható ha végre megtaláltam a hullrepair tecnologiát??

Ez abiszbasz már szinte becsületbeli ügyemmé lett....

köszi
NONPLUSZULTRA
Jaaa félreértettem <#idiota>.

Egyszer nekem is le kellene vennem az XTM-es szemellenzõt.

ALL I WANT IS WORLD DOMINATION

A régi New Horizons térképre nem emlékszem. Az, hogy a mostani és az alapjáték között mi az eltérés, azt tudom, csak azt nem, hogy a korábbi NH (4.2) és a mostani (5.0) között hol az eltérés, melyik az a 12 új szektor...

NONPLUSZULTRA
A régi térképet vissza lehet állítani/meg lehet nézni A Scrop mapban (feltéve, hogy van rá igény). Csak nem a log filedet kell megadni neki hanem defaultot.

De. Csak már a régi térképre nem emlékszem...

nos vanna kaz univerzumba, fixen elhelyezett lakatlan hajók, neked csak annyit kell észrevenned hogy nem mozog, és akkor már gyanakodhatsz, ám van egy másik jól bevált módszer: böngészd a szektor térképet, és ha csak a hajó nevét látod bármilyen adds nélkül (pl faj, job) tehát pl annyit mutat hogy "Falcon" belenézel a tulajdonságaiba és ha ott is kiírja hogy No Pilot, akkor közel repülsz hozzá asztronauta pólóban (:D) i gombot megnyomod és Claim. A tied.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Van program,és oldal is ami megmutatja az elhagyott hajókat. Bár ha azt akarod hogy ép legyen kicsit áldoznod kell rá. Ja és ha ügyes vagy+van 1 kis szerencséd ki tudod ugrasztani az ellenséges hajóból a pilótát.

Köszönöm a válaszokat! Végre egy fórum ahol válaszolnak :) ! Szal van esély találni üres hajókat? jelzi valami vagy azokat csak szerencse által lehet megtalálni?
aminek hangzik... összegyûjti az adott szektorban lévõ asztronautákat.

NONPLUSZULTRA
Scorp térképével nem kompatibilis?

Köszi a választ!
Még egy kérdés. Mire való a collect astronauts parancs?

neked kell majd egy TL-el elvinned ahova akarod. Én személyszerint Cloudbase SouthEast-be tettem, az üres északnyugati részre.

Sziasztok!
A bala gi küldetés vége felé járok. Már csak a trading akármit kell megvennem (még 10 milka kell hozzá). Ha majd megkapom a HQ-t, akkor én választom ki hogy hova tegyem, vagy a gép rakja le valahová? Ha én döntöm el, akkor szerintetek hova érdemes?

Pedig vannak új szektorok. A 12 a 4.2-höz képest új, de az alapjátékhoz képest vagy 90 új van. Valamivel több, mint az XTM-ben. Azt most meg nem mondom, hogy melyek az úak a korábbi verzióhoz képest, de talán letölthetõ még a korábbi térkép...
A terran fegyverek infóit megvenni csak akkor érdemes, ha túl vagy a fõ sztorin és haver vagy a terranokkal. AZ nem az xfp, hanem az alapjáték része...

Valaki használja az XFP 5.0 modot ?
Azért kérdezem, mert a leírásában az szerepel hogy 12 új szektort tartalmaz, de én eddig egyetlen egy új szektorral sem találkoztam.
Talán a BBS üzenetekben lehet rájuk akadni ? Másik kérdésem a köv.
BBS üzenetben szereplõ új Terra fegyver infót megvettem de sehol se tudom megnézni, hol lehet az ilyen megvásárolt infókat megnézni ?
( Pilóata, státusz infóban nem szerepel )

RJoco
Alant irtam, mit csinálj.
Amúgy a scriptek mennek egymással.
Volt már nálam is, hogy az elején csak Menelaus' Paradise-ban tudtam venni. Az meg az Univerzum túloldala.

RJoco
Persze!
Ne manõverezz túl közel semmihez. Fõleg ne SETA-val, mert abból mindig robbanás a vége.

bakker kereskedek mercuryval és az alap bustert magamra állitottam hogy kövessen nagyba manõverezgetek egy ûrállomáson át erre hallok egy robbanást, visszamegyek, dockolok és nincs sehol a buster...kilehet az ilyet védeni?
megint én...

Vlamait lehet nem csinálok jól vagy valami még mindig hiányzik...

Összegzem h mivel szenvedek<#szomoru1>
Alap x3 reunion
1.0-2.5 ig javítócsomag
bonus pack 3.1.07
meg feltettem valami script installert amivel elvileg betettem a hajó javító scriptet a játékba...

röpködök össze vissz a de eddig semmi

szakértsetek már ide nekem 1 kicsit hogy ezek mûködõképesek egyáltalán így együtt? kell e még valami?
meg hogy hogyan is kéne használni ezt a script managert vagy mit ..

mondom a cél a hajójavító cucc megszerzése lenne
RJoco
Nincs.
De Scorp mapja segíthet.
Amúgy késöbb elvileg lesz mindenhol, minnél több lesz a játékidõd.

Halad az ügyem a regisztrálás azért nem ment eddig mert nagybetüvel kellett beírni azokataz ellenõrzõ betüket. Hajójavításhoz való cuccot még mindig nem találtam de némi változást azért látok a menükben, <#eljen>
szóval asszem csak idõ kérdése...
vagy nem?? Gondolom ez sincs minden Boron EQ-ban...
RJoco
Jah, hát én is erre gondoltam, ezért is vártam olyantól választ, aki tudja is, mert játszik is vele.
Találgatni én is tudok.

sector takeoverrel bármikor elfoglalható o.o csak ha valamilyen XTM-es küldi dolog hozzátartozik, nehogy meglepõdj ha átírják másnak...

Az oldalamon nincs feltöltve a bonus pack, ám kalóz se vagyok hogy serialokat kérjek xD Egyszerüen menyj fel az egosoft.com-ra, és ott regisztrálj, már nem szükséges serialt megadni ahhoz hogy elérd a bonus tartalmakat. ;)

Nicsak egy elveszett lélek :D

X3 Terran Conflict SG topic erre!

üdv

voltam az oldalon ha minden igaz regisztrálni kéne... mindenképen meg kell adni a játék serial kódját ?? (mert az nekem nincs)

Máshonnan nem lehet leszedni azt a bonus packot??
RJoco
Asszem a te üzenetedre válaszoltam.
Megj.: Az üzenet alján apró fekete betûkkel írja, hogy kinek ment a válasz. Ha ráklikkelsz, akkor még csak vissza sem kell keresned a hsz-t.

nekem szolt vagy másnak?
RJoco
Most jut eszembe, megcsináltam az Otas Scarab küldit és most meg is kaptam a Scarabot.
Mondjuk kicsit csalódás, hogy Memorial of Light Argon szektor lett végülis.
Vagy késöbb megkapom?
Esetleg Trading Stationnal elfoglalható?

RJoco
Hát ezt eléggé elnézted!
Ez itt pont az a topic, amit te annyira nem szeretsz...

hi lenne egy két kérdésem :)
most keztem a x3 terran conflictot fo kuldik során kaptam 5 hajot plusz a sajátom az 6 az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet épiteni bázisokat meg ilenek no meg hogy lehet a mások által elhagyot conténereket behuzni ezzekre még nem jottem rá :(
sztem jobb let ez a rész mint a másik :) másik ba nem nagyon tudtam mit csinálni :) ott még ak uldiket se találtam meg :) elore isk oszi a válaszokat
az egyetlen hajü amit nem vezethetsz az az UFO. A többi 80 hajóba bármikor beülhecc =D

NONPLUSZULTRA
Akkora flottád lehet, amekkorát a géped elbír - ezt szó szerint értheted.
Ugyanis az Egónál arra büszkék, hogy nincs olyan gép, ami nem térdel le az X3-tól...

NONPLUSZULTRA
Vagy csalás.

RJoco
Persze.
Sõt, ha XTM-et is használsz, akkor még M0-ásat is vezethetsz.
Persze mindez rengeteg játékidõ, sok credit szerzés.

Hello! Új vagyok a játékban, csak azt akarom kérdezni, mekkora a legnagyobb hajó osztály amit vezetni lehet? Úgy értem van esély akár M2-es hajó beszerzésére? Jah és esetleg saját flottát, hajókkal amik követnek?
koppim
Próbáltam mindent, de a végén mégiscsak windows reinstall lett. Most már megy a zene is.

RJoco
Hát a linkekrõl nem jön le semmi, de az elsõrõl le tudom szedni õket.
A kódok megegyeznek.

RJoco
Köszi, gyorsan le is húzom mindkettõt, meg lementem a kódokat.

RJoco
Az oldalamon van egy scriptcsomag, amit használok. Ezek mennek X3 alatt és XTM alatt is. Sõt még XFP alatt is. Az Ashley's Fabbal vannak egyedül gondok, még nem javítottam. Igazán én sem jöttem még rá, mi a gond, de ha lesz idõm, megnézem.

A HullRepair is egy script, meg a StationManager is.

A scriptek könnyíthetnek is a játékon, de lehet nehezíteni is velük.

elõszöris mindenképpen szerezd be a Bonus Pack-ot a játékodhoz az egosoft.com-ról.

Pontosabban: ezekszerint fel kell tennem valami kiegészítõt vagy scriptet hogy tudjam javítani a szerzett hajóimat...

Milyen scriptek mennek fel a sima x3 alá??

köszi

Akkor 1-1 arra hogy van e hajójavító csomag az alap x3 ban. Minden esetre semmi ilyesmit nem találok a boronoknál.... eddig

Igen néztem az oldalad NAgyon jó a leírás rajta az alap küldetésrõl, nagy segítség volt... Azzal már kész vagyok...
Kérdésem az lenne hogy a sima x3 ban is vanank e egyéb küldetések?? és hol találok ezekrõl leírást?
Számomra kissé össze folyik az oldalakon összehordott rengeteg tudás. pl Station Manager.. az alap játékban híre hanva sincs..

Az alapjátékban nincs repair kit, az egy mod eredménye.

Úgy látom, Ti nem olvastok /.-ot <#wink>
32 bites verzió
64 bites verzió

64 bites kulcsok:

7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

32 bites kulcsok:

4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC

Összesen ennyi van, amelyik jólesik, azt használjátok. Augusztusig mûködik a beta...

Az nem, ellenben "külsõ" codec csomag lehet. Bármilyen multimédia lejátszó van fönt, ami nem a WM player, szedd le és próbáld úgy. Esetleg a WM playert is és hagyd, hogy a program feltegye a saját lejátszóját.

SP3-as XP-n, csak a divx és a kmplayer van fent, úgy mûködik jól.

Ahogy nézem, innen még mindig letölthetõ. De torrentrõl is le lehet szedni, mert igazából csak 5-5 kulcsot adott ki a microsoft, a 32 és 64 bites rendszerkhez, mindenki ezekbõl kap egyet, amikor regisztrál. Kell egy msn account hozzá, ha direktben a MS-tól karod letölteni.