F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Hali!

1. Persze, van. A kisebb hajókból ugyanúgy ki szoktak ugrani, csak ritka eset. Van valamilyen script is, amivel a nagy hajókból tudod kiugrsztani őket. Persze ehhez sok türelem és rengeteg visszatöltés kell.

2. Az SPP-vel én sem szoktam foglalkozni. Asszem XTM-ben már helyesen irja. Mondjuk sztem lényeg, hogy azért ne 0-ásba rakd.

3. A másodlagos alapanyagnak nagyon nagy szerepük van, ha pénzt akarsz keresni. Ugyanis az ilyen gyárak drágábban veszik, mint azok amelyeknél elsődleges. A saját gyáraidnál nincs másodlagos alapanyag.

4. Van. X3-X3 konverternek hivják. Viszont ha ilyet csinálsz, akkor számits arra, hogy az összes hajódat újra kell tuningolni. Asszem ilyen dolgokat művel. Ha ki akarod próbálni, akkor egy X3-as Vanilla hajóval repülj lehetőleg egy üres szektor peremére, ahol nem látsz semmit. Majd mentsd el és azt konvertáld át. Érdemes új telepitést csinálni és a mentett állásokat is biztonságos helyre rakni, ha késöbb vissza akarsz térni.

Amúgy ezekszerint csak a BalaGi küldit csináltad meg, igy az sem nagy veszteség, ha elölről kezdet. Szerintem.