F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Visszatértem kicsit a Ru-hoz, XTM-ezni...

A telepítésről:

A "gyári" telepítési leírás szerint telepítve (X3->patch->Bonus Pack->XTM->egyéb scriptek és modok) nem annyira sikeres a dolog. Működik, de minden betöltéskor jön egy üzenet, miszerint XTM-et akarok használni, de nincsenek fönt a szükséges mod fájlok, valószínű sérült...

Ha előbb rakom fel azokat a spk-kat, amelyek "fakepatch" modokat is tartalmaznak és csak ez után másolom be a két .dat és .cat fájlt az XTM-ből a következő szabad sorszámra, akkor jó, csak elrontotta a Military HUD II-t. Ha ez utóbbit teszem a végére, akkor működik minden jól.

Tehát a helyes sorrend: X3->2.5 patch->bonus pack->scriptek és modok->xtm->MilHud MKII. Így minden működik jól (az egy Sat Based Trading MK3-at kellett vissza leszedni, mert utálom a menüben a "ReadText2010-431" jellegű kiírásokat), a többi (kb 30) mod jól megfér egymással...

Egyébként azt találtam ki, hogy az X3, patch, bonispack telepítés után a telepített könyvtárat jól becsomagoltam egy 7z állományba és elraktam félre. Ha másik modra váltanék, simán kicsomagolom és ott az alap...

Ja: ha valaki esetleg nem tudta volna: a Reunion telepítése a DVD-ről gyakorlatilag a fájlok bemásolása egy jól kiválasztott könyvtárba. Azaz, ha valakinél magmakkan a program, elegendő a telepített könyvtár tartalmát letörölni, majd bemásolni a DVD-ről az alapot, patchelni, és mehet minden tovább.