X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK. megoldódott.

OK. megoldódott.

Valen
Bonus pack kell hozzá, az biztos.

utánna meg a Computer/General menü alatt van az opció, de hogy hogy mûködik, ne kérdezd.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Tudna valaki segíteni abban hogy lehet group-ot létrehozni,
mi a menete ? Köszi !

RJoco
Nagyobb hajókhoz vidd végig a sztorit, ez a legegyszerübb.
Állomásokat lehet venni akár a játék kezdetén, ezek többnyire bányák, farmok, stb.
ST konténerrel rendelkezõ hajó kell hozzá pl.: Mammoth, melyet lehet bérelni is.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Valen
vagy nincs elég pénzed

BuriP
A shipyardon mikor belépsz a trade(vásárlás) menübe, a bal alsó sarokba írja ki hogy az adott fajnál milyen a rangod, megbecsülésed, a jobb alsó sarokba pedig hogy milyen rangot kell elérned a hajó, állomás megvételéhez. ha a jobb alsó sarokban nincs semmi írva de az állomás nevének sora mégis piros, akkor vagy nincs TL-ed bedokkolva a shipyardra, vagy pedig nincs elég hely a rakterében.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Mekkora reputation kell ahhoz, hogy station tudjak venni? illetve nagyobb hajókat?

Valen
javítás: NE az állomáshoz csatold a complexet.

Valen
Complex építés alapszabályai nálam:

1. vízszintesen és függõlegesen mint a lapok egymásra téve legyenek téve, vhogy igy :

Legfelül: HUB-Warehouse
Elsõ szint: SPP-SPP
Második szint: Catle-Catle-Catle + egyébb kaja gyárak
Harmadik szint: Cryst-Cryst-Cryst
Negyedik: Silicon bányák

Elsõnek a 2 SPP-t kapcsold össze, majd a HUB-t tedd föléjük.
Utánna MINDIG a complex-hez csatold az állomást és ne fordítva, NE az állomást csatold a complexhez.

Elöször mindig az azonos szinteken lévõ állomásokat csatold a complexhez, tehát a 2 SPP-hez a Cattle Rancheket, majd a többi kaja gyárat, majd utánna a Crystal Fab-ket a complexhez, végül a Silicon bányákat.

A HUB-t úgy forgasd, hogy a Dock-oló kampók ne a SPP-k fele nézzenek, hanem 90 fokkal elfele vagy 180 fokkal el tõle.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Továbbá elég randán vannak összekapcsolva nálam. van amelyik szinte csomót kötött magára. van valami trükje hogy hogy lehet izlésesen összeállítani õket, vagy csak " addig tökölök, míg olyan nem lesz" megoldása van ?

Hello mindenki !

Pénzhiány miatt kissebb gyárakból van komplexumom és betelt a kvóta... Ki lehetne szedni a láncból párat hogy nagyobbakra cseréljem ?

Az új X mikor jelenik meg? Kb mennyibe kerül ? Online rész ?

Köszönöm

Valen
mi ez a pangás?

Yes ! TC TC TC <#szeret>

Yeah!

Kids, don\'t try this at home!

Az X3:R mindenre akart pontosítani, csak a harcra nem. A TC már a harcra fog.

Úgy látszik az x3 tekintetében rokon lelkek vagyunk én is
a harci, akció részt részesítem elõnyben ill a starégiát.
A kereskedelmet én is hamar igyekeztem letudni, fõleg atért
mert nekem ez a scriptelõs megoldás íszonyatossan idegen.
Valószinüleg a TC-nél is így lesz, de hát a játék elõnye, hogy
sokoldalú és mindemki eldöntheti melyik utat választja, lényeg
az, hogy élvezze az egészet. :)

és mily igaza van

LV azt írta: "A te játékod, csak magaddal b@szol ki."

Nézõpont kérdése, hogy ki mit szeret a játékban. Én speciel fightolni. Naaagy naaagy hajókkal. És sokkal. És gyorsan. Egy Busteres kezdésbõl nehéz kigazdálkodni hamar. Valamennyire kiaknáztam a kereskedelmet, és fegyvergyárakat üzemeltettem, de RENGETEG idõmbe került megvenni imajd felszerelni 1(!) Terran M2-est - mint mindenkinek. Nem is beszélve Avarice térképének átrajzolásáról.
Kicsit gyorsítani akartam a folyamatot (nem újrakezdeni), azért használtam a Trainer-t.
Késõbb már kedvem szottyant beszerezhetetlen hajókat meg sárkányokat is kipróbálni, azért használtam az LV's Cheats-et. Akkor és arra amire kellett mûködött mindkettõ. Más kérdés, hogy mára megbántam tetteimet, és fogadom, hogy a TC-ben nem teszek ilyet, márcsak az uplink miatt sem.
Mea Culpa.

PS: gaben: az én mentéseimmel semmire sem mennél, tuti azonnal kilépne a játékod. A tuira kompatibilis trainer a X3 Trainer v309.exe - googli.

az a gond vele, hogy csalás. :D

Nem értem mi a gondotok az LV cheat 1.4-el
Én is felraktam miután a korábbi mentéseimnek annyi lett
és az ég világon semmi bajom vele.
Beírtam 50milliót mentés majd le is uninstaláltam a cheat-et és
a pénz maradt és azóta is remekül müködik a játék.

Valen
nem tudod kikapcsolni, csak ha új játékot kezdesz.

de a script editor magában nem csinál semmit

Hali.... Meg tudnátok mondani hogy a Script editort hogy lehet kikapcsolni..... Mármint úgy hogy beírtam hogy "Thereshallbewings" vagy valami ilyesmit...... Ennek hatására megjelent a Command Consolban a Sriptes cucc.... És hogy ezt hogy lehet kikapcsolni.......... Feltéve ha kilehet.
Elõre is köszönöm.

Valen
ráértem, elkezdtem itthon keresni és sikerült megtalálnom az X3 eredeti CD-jét, igy végre nem kell a biztonsági mentésemet használnom <#awink>

Valen
énis megnéztem, és gyorsan megfogadtam, hogy soha többet nem indítom el :)

Ja. És folyamatosan kapod az értesítést, hogy a szektorokban épp lõdözik szét a hajóidat, mûholdjaidat...
Egyszer megnéztem, majd 10 perc után kezdtem egy szolídabbat...

Valen
XTM-ben van az Extrem Tycoon kezdési lehetõség. ott olyan kész vállalattal kezdesz, hogy csak na.

Tényleg nem értem... Az egész játék a saját gazdaságod kiépítésérõl szól, akkor mi az értelme annak, hogy több milliárddal indítasz...

Amúgy van olyan induló helyzet, ahol eleve egy halom pénzzel startolsz, talán még magában az X3-ban is. Vannak olyan startok, amik alapértelmezetten blokkoltak. Egy registry kulcs átírásával felszabadíthatók:

"GameStarts"=dword:000fffff

Lehet, hogy nem ezek között, hanem a Yaki által jegyzett coustemstarts modban, de létezik ilyen. Tök értelmetlen...

Hali... Értem én... De nekem nem mûkszik a 2.5-ös patch-hez cinált money rtainer............. Valamit nem talál......... De ha Neked mûködik akkor tudnál nekem csinálni egy olyan játékmentést ahol csak pénzt trainerelsz a játékba....<#pardon1><#pardon1>
Nagyon örülnék neki...

Elõre is köszi szépen.

Valen
NASA oldalin nézz körbe képekért, vagy Photoshoppal ki tudod javítani a felesleget a képekrõl :D

<#wilting>

Hali skacok! A fórum leghülyébb kérdése következik:
Ki lehet menteni valahogy a játékból a háttér/szektor/ûrtájképeket, és esetlegesen nagyban kinyomtatni? Égetõ szükségem van egy nagy (kb. osb-lap méretû) natúr ûrposzterre (persze csak mozaikból lehet megcsinálni). Az X3 ûrtájképek pont jók lennének. Ötlet??

<#help><#wilting>

Ok, renben van minden !!!
Köszi a segítséget, ott kovályogtam a xenon 101-ben.
Most már tényleg megfogadom a haverok tanácsát:
Learn english !

Meg is szerezted a kristályt a bányából amit megkapsz,vagy csak szólt a paranid, hogy találkozzatok késõbb??
Ja a legújabb verzióra keress rá, az mûxik.

nálam simán mûxik a Generalból az összes parancs, de saját érdekedben inkább kerüld az LV csomagot. Ha csak pénz kell, inkább az X3 Trainer-t javaslom: ez egy külön progi, nem kell tweakelni magát a játékot, és tetszõlegesen állítja a lóvét és a rangokat. (párszor már belinkeltem, most nincs kéznél = googli)
Az LV-s Cheats teljesen rombadönti a játékot.

Hali...
Feltettem a scriptet... (LV's cheats)
A játékban átírtam a pilótanevet... és fut is... Az egyik Command Consolban ott a Script editor.... El is indul.... Ott át lehet írni a scripteket meg ilyenek....
A másik Command Consolnál megtaláltam a "General"-t és azon belül az "Add Money"-t..... De hiába nyomogatom nem történik semmi.... Gondolom a scriptben kéne átírni hogy mennyit aggyon........... vagy nem tom.............
Légyszi tudnátok segíteni?

Elõre is köszi!

Valen
Xenon kristályszerzés:

megadnak egy Xenon szektort, azthiszem a Xenon 101, ahol az X Beyond The Frontierben kellett a Xenon mothershipet kipukkasztani.

Na oda mész a rendszerbe egy gyórs hajóval és elmész a rendszer közepéig, valahol a közepe tájékán van egy roncs halmaz és ha közel érsz, pár UNKNOWN OBJEKT jelenik meg, melyeket fel kell venni. Ezek egyike lesz a kristály.

Újratöltve a 5.sikerült végre sikerült a kiscsajjal
találkozni és végigvinni a 6.paranid küldit.
Nos viszont megint elakadtam a xenon kristályszerzésnél !
Az elõzõ küldetést ( Paranid )szép rendben lement, de a videó
bejátszás után nem történik semmi.Mit kell ezután csinálni, errõl
nem szól a fáma.<#fejvakaras>
Probáltam hogy dumálok ban danaval az Argon one-n
úgy mint az elõzõ küldi végén de semmi. A kiscsajjal is duma de semmi.
Elmentem a xenon küldi helyszínére is háta elkezdõdik valami, de semmi.
Tehát mi a fenét kell a paranid küldi végén még csinálni, miután
(ismétlem )lement a videó ??? Most már tényleg hietetlen, hogy ennyire
f..sz vagyok !

*like Tomonor said ^^

Valen
Ügyes a gyerek, ez tény, de semmi extra :D

Gaben:

like Tomonor, de a csalás és a sok pénz tönkrevágja a játékélményt TELJESEN, szal jól gondold meg, de tényleg.

mentés: nincs
trainer: bisztoss van ám nemtudok róla
csalás: van és pénzt is makeringol :D (LV's cheats)

Hali...
Egy kéréssel fordulok Hozzátok....
Régen már játszottam az X3-mal....Eléggé összetett játék... bár gongolom ezzel nem mondok újat.
Az a baj hogy még csak tanulok vele vátszani. De kevés pénzel nagyon nehéz.
Volt régen egy játékmentésem amiben volt 2 000 000 000 000 kredit belerakva trainerrel. De az nem mûködik 2.5-ös játékkal. Kidob a játék. :S
A játékot szeretném magamtól felfedezni.
Szeretnék kérni egy játékmentést ami mûködik 2.5-ös patch alatt és sok pénz van benne. Ha valaki trainerrel tudna ilyet csinálni nekem azt nagyon megköszönném. (Ha kell az e-mail címem: [email protected] )
Fontos lenne

Elõre is köszönöm szépen.

OFF:
amugy itt egy kira videó a bolygónézeti halálcsillagról :D a földrõl!
http://www.youtube.com/watch?v=AfqDVP_0O0c
ON

de a halálcsillag 2 az félész maradt. nekem az 1 kell. xD

Valen
elméletileg ez az ürbázis csak 12 km átmérõjû, mig a Dyson Spehre az cca 25-30 km

a Halálcsillag az 80 km, a Halálcsillag 2 meg 150 km :D

dehogynem

RJoco
De az nem is mozog!

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Én úgy istenigazából egy halálcsillagot látnék szívesen... Ám azt mondják hogy akkora hajót nem tud a játék kezelni. hmmm. Ûrállomás? Dyson Sphere? >.<