antigua#15425
Még a fórumozásom legelején én is megjegyeztem ill. inkább kifogásoltam, hogy a vagyon listát valahogy jobban megszűrhették volna . El se tudom képzelni hogy boldogultak azok akik több száz hajóval, gyárral rendelkeznek. Meg egy kicsit az is kiábrándítólag hatott rám, hogy állandóan a property listát kellet bámulnom a látványosságok helyett.
Én pont ezért, és az általam sokszor kritizált hiányosságok, miatt, melyeket nem győztem scriptekkel valahogy kiegyensúlyozni álltam át a harcos ( sötét )oldalra és vált Julianbál a galaxis söpredéke, kegyetlen zsoldos, bérgyilkos harcos, ki teljesen eltorzulttá vált és csak is a meggazdagodás és harc élteti.
( most nehogy valaki nekem elmagyarázza, hogy ez alapvetően egy kereskedős játék és ott bizony igencsak sokszor előfordul, hogy listákat, értékeléseket kell a játék során bámulni, és kevés akció sok szöszmötölés. )
Az azonban vitathatatlanúl a játék sokoldalúságát dicséri, hohy ha valakinek nem jön be a trade-building akkor egy idő után átlehet alakítani akcióvá. ( ezt a kritikusoknak szánom akik lehúzzák az x3-t hogy ez csak egy unalmas, szöszmötölős kereskedős játék ) Ez kérem széppen tisztelettel egy nagyon jó kis játék, melyben mindenki megtalálhatja azt, ami rabúl tudja ejteni !!!