X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eléggé összetett és még nehéz a kereskedés.Azért köszi mindenkinek!
Köszi.
天使たちは私を見守る
Jelenleg vodanetem van, mert elköltöztem otthonról, úgyhogy most játszani sem tudok nagy bánatomra.
A vodanet telón keresztül jön és alapbeállítás, hogy tömörítve küldi az adatokat, így csökkentve az adatforgalmat. Így lesz aztán néhány szép oldalból ronda oldal, mert nem hozza le rendesen a képeket. Ez a voda+ szolgáltatás. Ki lehetne kapcsolni, illetve programmal szabályozni, de kikapcsolni nem akarom, mert akkor lassabban jönnek be az oldalak (50 kB/s letöltési sebesség), a szoftvert meg lusta vagyok feltelepíteni, fõként, hogy elcseszte a tûzfalam (ESS).
ON
antigua: Végigvitted a sztori vonalat? Mert az után egy Titan-t is tudsz venni. Az adományokat meg angyon tudom ajánlani. A Nova-hoz nem is kell sokat adni.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
天使たちは私を見守る
A kalózokat természetesen az Argonoknál pirítom ( Elena's Fortune )
Az adományozás jó ötlet, ( eddig is láttam, de fukar voltam nem kapott senki semmit. Hiába a megszorító intézkedések csak a való világban kifizetõdõk, vagy ott sem ??? ).Most viszont nekimegyek a Xenon küldiknek.Köszi mindent !
Ezen kívül növeli a reput a kereskedés (sector/universe trader nagyon) + adományozás (ezt bizonyos bázisokon véletlenszerûen kapod). Xenon küldetések pedig kötelezõek (Black Hole Sun, Getsu Fune).
De ha nagyon nem bírod kivárni, itt van egy táblázat az elrejtett hajókról, köztük egy Novával.
Off: RJoco: mi az a voda izé?
天使たちは私を見守る
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nekem is lenne egy kérdésem az X3 Guruk-hoz !
Hogyan lehet az Argonoknál a prosperitást növelni,
mert már nagyon vennék egy Novát? Kalózokból pedig már annyit
a valhalába küldtem, hogy ez már lassan népirtásnak is elmegy!
Valahol azt olvastam, jogy a Paranidokat is irtani kell, de én
jelenleg friendly vagyok velük. Robbantsam ki velük a nagy BummBumm
háborút ?
szerepet játszik, a szállítás során.
( de ezt már többször is leírtam neked, igaz a stmanagerel kapcsolatban )
Ne keverd a két fajta kereskedési módot !!!
Ha az stmanager irányítása alatt áll a hajód ne adj neki universal parancsot így felodod alóla és akkor az Trade mk3 vesziát a szerepet.
( ahozz egyébként úgy tudom, hogy nem is kell nav.mûhold ?!)
Stmanager kereskedés vagy trade mke3 parancsok döntsd el melyiket akarod !Az stmanagernél valóban elõfordúl, hogy nem azzonal kezdi el a jól látható feladatot, vár kb 2percet (gyakran).Nézd meg, hogy a mercurik milyen autómata irányítás alatt vannak ( r billentyû,vag ship/properity)
Egyébként én is paráztam az elején, hogy miért nem viszi már a cuccot amikor én látom, hogy lehetne!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A pilóta 8-as szintû, és több nav.antennát is kidobtam?
Én vagyok az 1999. aláírója a Nexus 2 petíciónak.
Kár hogy nem 9 óra 9 perc 9 másodpercében tettem. Ja és 1999-ben <#vigyor2>#vigyor2>
ONAIR
Hát Vitéz tényleg szarul néz ki így az oldal, hogy a voda+ izé aktív <#beka3>#beka3>
Vodanettel rendelkezõknek nem ajánlott, elöbb kapcsolják ki a voda+ szolgit.
A tagnak meg elgurult a gyógyszere, inkább keresse meg azt és csak utána kritizálja a más-saját oldalát...
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
Sõt, az ür sem nagy. Tényleg nem nagy. Most voltam a világ végén /onnan jövök/, hát csak egy bazi hosszu fal, mint Morrowindben a pajzsfal, mindenhol ráfirkálva, hogy ez itt a világ vége, egy helyen volt egy JUK , hogy ellensulyozzam Tomonort/, ezen átkukucskáltam, hát tényleg nem volt tovább semmi. Ugyhogy hazajöttem.
Most beszéltem az egyik sráccal aki ott volt a GCL-en: most fordítom az írását, lesz benne szó szektorokról, küldetések, új menü stb. Ha érdekel titeket nézzetek be a honlapomra (ismétlem, most fordítom, nemsokára fönt lesz).
天使たちは私を見守る
Julian: -Do they play fair in these things, or I m going to get thrusters in my face?...
Teladi: -No, fair, very fair, no-one died for weeks.
Julian: -Great...
Szal el nem tudom képzelni mit mondhat a te esetedbe.
天使たちは私を見守る
Kids, don\'t try this at home!
Na végre átverekedtem magam a versenyen, lehet ünnepelni.
Számomra ez teljesen érthetetlen, este hazajövök fáradtan a melóból
és elsõre fölényessen nyerek.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A commercial agentet viszont magasabb szinten jumpdrivval akár 7 szektor távolságba is ki lehet engedni. Gyors mint a villám.
Na ilyenkor rogyok össze !!!
Én kb 25ször próbáltam meg és esélyem sem volt a gyõzelemre !
Még mielõtt valaki is le noob-ozna kb 20 éve nyomom a számítógépes
játékokat ( c64, amiga,pc ),de akármilyen szûk ívben is veszem a gyûrûket( lehet, hogy ez a legkönnyebb )de nekem esélyem sincs.
Ha szégyen ha nem, ha valakinek van chest-je arra, hogy pályát tudjak váltani kérem írjon.
Majd betölteni a 7.3 jelzésût.
Ennyi.
Az Otas HQ-n nekem akkor ad mindig 1 Marine-t, amikor belépek a Trade menübe. És ez távolról is igaz.
Így viszonylag tényleg hamar össze lehet szedni, de hajót foglalni már annál nehezebb.
A Paranid-ok katona gyára nálam nem megy, a kalózoké és az Argon-oké igen. Csak persze mindig töltögetni, meg várni kell.
Bár a kalózoké szintén bugos egy kicsit.
天使たちは私を見守る
Csak egy gyûrû van, ahonnan elindul a verseny, utána már csak elõre megadott pozíciókba kell belerepülni. Ha áthaladsz az egyiken akkor a gép automatikusan becélozza a következõt és nyilakkal jelzi merre kell fordulni. Én max sebességen már a verseny negyedénél otthagytam a többieket és fölényes gyõzelmet arattam.
Na most kezd elegem lenni a az x3-ból, 3.küldetés lefárasztott.
( nem elég hogy az enyém a leglassabb hajó, de ráadásul ott vannak
még azok a jól kivehetõ sötét kék útjelzõ gyûrûk, melyek a
fekete ûrben természetesen már "messzirõl" láthatók, megkönnyítve így
a játékos tájékozódását. A fekete meg a s.kék egymástól pont jól elütnek.
No nekem persze nem bugos és az OTAS HQ-n 12-esével gyártja a fiukat, amibe kezdek lassan beleõszülni.
Van erre valami alternatív megoldásotok?, vagy script??? grrrrrr
ben
egy kis segítség kellen az XTM .7 PATCH 0.7.3 installban. Az xtm elsõ verziója már fent van, a 2.5-ös verziója is felcsúszott az x3-nak, de ezzel az spk csomaggal már nem emlékszem pontosan mit kell csinálni: XtendedModScripts+Patch-0.7.3.spk (ezt találtam mint legújabb frissítést a z xtm-hez, nekem valami 7.0.a-vant fent...). A script editor (cycrow) fent van, de a fene tudja már hogyan kellett csinálni??? Persze próbáltam a script editorral kinyitni de nem ment....Ha mást nem esetleg egy linket tudnátok küldeni?
danke
Nekem van egy szilikon bányám Ore Beltben, amihez hozzárendeltem három CAG-et. Ezek is fejlõdnek mint a traderek, csak ezeknek még fizetni is kell a lerepült órákért (legmagasabb szinten 40 credit minden repült percért, ami csak dísznek van, a profit mérföldekkel meghaladja a kiadásokat).
Elsõ szinten csak a nyersanyagokat tudják beszerezni, de második szinten már el is tudnak adni. Ha raktok rájuk jumpdrive-ot akkor azt magasabb szinten használni is fogják, jelentõsen lerövidítve az útjukat.
Én elértem azt a szintet a bányában, hogy a folyamatos termelés se képes kielégíteni a keresletet és általában míg az egyik hajó a cellákat veszi, addig a másik tele raktérrel megy eladni a cuccot, miközben a harmadik vár, hogy neki is legyen elég szilikon a rakterébe (amint betelik, megy õ is eladni, de a jumpdrive miatt általában addigra a másik eladó is javában jön visszafelé).
Emellett teljesen magától beszerzi az ugrásokhoz szükséges energiát, vesz droneokat védelemnek és Mosquito-kat rakétaelhárításnak.
Amik kellenek:
Kisebb hajó (M5-tõl TS/TP-ig bármi + M6)
Trade software MK1-2 (hármas nem kell)
Nav software
Fight sofware MK1 (jobban reagál támadás esetén, nem kötelezõ)
Boost (elvileg 10% helyett 20% ugrási energiát fog tárolni a max kapacitáshoz képest, nem kötelezõ)
A két szkenner (elvileg csökkenti a minimális távolságot amit átlépve már ugrani fog és nem csak odarepülni, nem kötelezõ)
Trading system extension (enélkül nem nagyon fog fejlõdni a pilóta szintje, nem kötelezõ, de nagyon ajánlott)
JumpDrive (nem kötelezõ, de értelemszerûen nagyon ajánlott, enélkül árkon-bokron átcsörtet, ami nem egészséges)
Egyébként a játékomnak már rég búcsút intettem! :-) Már vagy 1,5 éve nem játszom, mert nem maradt kihívás. Egyébként visszatekintve valóban igazad van. A legjobban akkor éreztem magam, akkor élveztem a játékot, amikor még az egy szál Busteremmel cappeltem az elsõ SF-emet, hogy universal trader legyen belõle, meg amikor mentem a Mamba Raiderért az aknamezõn keresztül. A mai napig a kedvemcem a Mamba Raider. Xenon inváziós küldik, amikor azon imádkoztam, hogy az egy szál hátsó torony szedje le a rakétákat, mert a 25-ös pajzsnak sok esélye nem volt ellenük. De õszintén szólva így sem kezdeném már újra!
Még egyszer köszi a linket! <#worship>#worship>
天使たちは私を見守る
Megérkeztek az elsõ videók és fotók az X3: TC standjáról6a játékról a Games Convention Liepzig-rõl!
Erre tessék<#nezze>#nezze>
天使たちは私を見守る
Nem rossz eredmény az a 300000cr/h, nézdd meg, hogy a saját
hajóid is kereskednek- e a silikonnal, vagy csak a bánya adja el
a silikont a kereskedõknek !
Ha gondolod add meg az e-mail címed és elküldök neked a station managerõl
egy részletes leírást !!!!
Melyik gyár a legjobb bevétel szempontból?
Ha ezt használod, búcsút inthetsz a játékodnak. <#integet2>#integet2> Pápá!
Kids, don\'t try this at home!