F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • MartinIsti
    Asszem mind a kettőnél úgy van (persze a megfelelő szkript telepítése után :-)) hogy BBS-en keresztül lehet csatlakozni a céhhez, párszázezer Cr-ért. Azóta nem próbáltam az Assassint, mert a Sohnen küldit nyomtam végig (mármint az Observerest), mert egyszerűen hatalmas ötletnek tartom, hogy betettek egy Dyson-gömböt a játékba (ha ismerősen cseng Larry Niven neve, akkor szerintem nem vagyok egyedül ezzel ;-)) és jóban akartam lenni velük. Ez sikerült is, bár amikor szembekerültem egy M6-al amikor a szóló M3-mamban ültem, először nem voltam benne biztos, hogy ez menni fog, de a Medusa nagyon király hajó (Mercenary küldiben szereztem :-P)
    Szóval most megvan ez is, az Xuniverse honlap nekem sem jön be, úgyhogy majd a Goner küldisorozat lesz a következő (valamikor), de most még gyárakat telepítgetek ide-oda. Scorp szkriptjének végeredménye, a log...txt fájl oltári sokat segít benne, és némi módosítással emészthető az excel számára is.
    Meg sajna nagyon sok idő kell hozzá, és csak hétvégén du. szoktam tudni nekiülni, ha az asszony és a gyerek is "úgy akarja".