F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • NONPLUSZULTRA
    Tc topicból idézem saját hsz-emet, ha nem mész oda:

"Hát srácok, ezt a játékot elqrták, nem kicsit, nagyon. Annyira topa lett, hogy már az amerikai felhasználók is vígan elboldogulnak vele...

Gusztustalan, hogy nincs esélyed sem felfedezéseket tenni, nem a nagy ismeretlenbe mész, hanem csak végig a sárga téglás utat kell követned, mint anno Dorothy. A BBS redndszer volt a Reunion sava-borsa abból láttad, hogy ez egy élő lélegző fejlődő világ. Kifejezetteen izgalmas volt küldetéseket keresni, miközben híreket lehetett olvasni. Most a képembe világítanak már messziről a gagyi dedós küldetésikonok - ami rendkívül bosszant, az hogy ha felveszel egy küldit, még feltérképezetlen területen is kijelöli azokat a kapukat, amiket fel sem derítettél még (Midnight Star-ban megkeresni a keleti kaput régen, az kihívás volt).
    Áru felszedése kényelmesen, veszélyérzet nélkül, felhúzott pajzsokkal??? Rengeteget halásztam Great Trench-ben, egy Khaak Támadás kellős közepén, és nem éreztem jól magam - reunionban nem lehetett volna megcsinálni pajzsok nélkül, de úgy az igazi, és a logikus.
    Az új irányítással meg lehet békélni, de a Sidebar zavar. Ha Shift+N-nel eltűntetem, életbe lép a klasszikus vezérlés, de KURZOR NÉLKÜL.
    A Látvány csak az egyik erőssége volt a Reunionnak, a TC-nek csak az egyetlen.
    Asszem, végigcsinálom a plotokat, és újrarakom a Reuniont az XTM-el.
    Sajnálom, hogy ennyi várakozás után egy ilyen lebutított dedós gamét kaptam, nem erre számítottam "

Én már azt katasztrófaként éltem meg, hogy nincs BBS...