7. Paranid Kristály !
Irány a Paranid területeken található Emperor Mines rendszer amire a Cloudbase South West - i délre fekvő' kapun keresztül haladva juthatsz. Keresd meg a Tempestine nevű hajót és hívd a pilótáját Miriát. Hogy mi fiatalok kaphatnak manapság bárkát és jogsit az univerzumban...). Szól hogy repülj a keleti kapuhoz, és keresd meg a Border Patrolt némi segítség végett. Repülj is oda hamarjában. Olyan 2 km távolság körül beszélgetés kezdődik. Miria ismer valakit a Trading Dockban, ez a személy Nolmancketnun (hogy a fene törné ki a nyelvét aki
elnevezte) keresd hát meg miután dokkoltál az állomáson. Hirtelen 30000 cr tol meg is szabadít cserébe némi információáramlásért...
Fizess neki, aztán megkapod majd az üzenetét. Ajánl valakit Elena's Fortune-ben aki tud segíteni a bajaidon, mindezt csupán 200000 cr ért. Elena's Fortune-ben a trading dock környékén megtalálod az illetőt Age of Oedipus nevű hajójában feszengve, de miután beszélgetést kezdeményeztél vele, hirtelen khaak hajók tűnnek elő a semmiből,
és már rémlik hogy gondolták azt a problémamegoldást. Miután átvillant az agyamon, hogy cselekedhetne ez az illető ama hires személyről elnevezett komplexusnak megfelelően, kinek korát oly fényessen hirdetik a hajójához rendelt univerzálissan egységes karakterek, dörmögtem egy kösz a segítséget az univerzum megmentésének kísérletében
szerű hálaadást. Gyorsan végeztem is az ellenfelekkel, mivel már kissé felindult állapotba kerültem. Szerintem te is tedd nyugodtan ugyanezt, hogy megszemlélhesd miként végzi az árulók gyöngye nyomorúságos létét, és válik némi fémoxid keverékké egy magányos aszteroida örök fogságában. Mivel az élete árán, de hozzájuttatot téged a kristályodhoz, így jöhet a következő és szerintem legkönnyebb kristályszerzési akció. Irány a xenon sector !