F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • BuriP
    6.Akkor talán kezdjünk a yakinál.
    Menj át a keleti(E), majd a déli(S) kapukon, és eljutsz az Olamancketslats Treaty bolygórendszerbe. Kis beszélgetés Miriával, és közli hogy szükség lenne pár számítógépkomponensre. A Red Light szektorban találsz gyárat ahol 10000 cr értékben mindjárt tudsz is vásárolni pár komponenst, amit el kellene vinned a Farnham's
    Legendtól keletre található Bála Gi's Joy szektorba a Quantum Tűbe Fabba. Találkozol Jesannal, kapsz tőle egy árbócost, és a feladatot hogy szkenneld a Distruptor Missile Factoryt Délre az Olamancketslats Treaty szektorban. Repülj a gyár közelébe, 100 m nél közelebbről irányítsd a gyárra a hajó orrát. Megkezdó'dik a szkennelés,
    de hogy ne legyen nagyon zavartalan, mindjárt küldenek is neked játszótársakat. Mieló'tt vadul belevetnéd magad a hentelésbe, a hajók újra és újra megjelennek, ezért az "a" "s" "d" "w" billentyűkombinációkkal érdemes trükközni amíg befejeződik a szkennelés. Ha végeztél, és kiszórakoztad magad, irány az északi kapun keresztül a már ismert Quantum Tűbe Fab. Itt kicsit
    trükköztem és kidobtam a Triplex scannerét, majd miután a csónakomba kerültem összeszedtem. Az események után keresd fel Bán Dannát az Argon One fedélzetén (Argon Prime).