F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Freddy TNT
    Kössz,de szerintem rosszra gondolsz. Íme a leírás a következő oldalról : http://www.freeweb.hu/x3reunion/content.php?article.21

" 8. Valahol ezidőtájt kisebb xenon inváziót kellett megállítani a Nopileos’ Memorial szektorban, ahol egy igen kellemes, szinte mindenki mindenki ellen küzdelem alakult ki. A piratok is közreműködtek a xenon invázió lefolytásában, miközben heveny csata alakult ki köztük és az Argon, és egyéb más hajók közöt. Nyilván énsem maradtam ki a buliból, és miután elsöpörtük a xenon kiáramlást, bősszen nekiálltam megfegyelmezni a kalózkodó rosszfiúkat. Néhány hajóra mint xenon n, m, L sikerült is szert tennem, de ami fontosabb megtaláltam a déli kaput, ami egyenessen abba a xenon szektorba vezet ahol majd a kristályt kell felkutatni. A busterrel tett reménytelen kisérletek arra ösztökéltek hogy más módot kerítsek szóban forgo tárgy összeszedésére, így két szektorral odébb a verseny (Freedom’s Reach) színhelyén a kapu és a trading dokk síkjára merőlegessen felfelé haladva (a kaputól) találtam egy elhagyott kis versenyhajót. Eltulajdonítottam, beszálltam, és kerestem egy felszerelés dokkot, majd ügyessen feltuningoltam. Ahogy végeztem a pofozgatással sikerült kisajtolni belőlle 1140 egységnyi sebességet. Ezzel már prímán be lehet gyűjteni bármit annélkül hogy utolérnének. Sokaknak hagyományos módon is megoldható volt a dolog, én inkább lazábbra vettem a műveletet. Bárhogyis döntesz, a hajóddal nagyjából középre kell manőverezni a szektorban, majd megjelennek az elhagyott csomagok, és az egyikben ráakadsz a fekete kristályra. Gyorsan szedd fel, és irány a Goner templom. "