bentorrents#14653
sziasztok,
a combat pilot+task force scriptet kóstolgattam éppen. addig rendben is lenne, hogy 3 db m5-el bedokkolok a home of light terraquorp hq-ba. majd felbérelem a pilótákat (bornoktól vettem az m5ösöket). A plusz parancsok meg is jelennek a menukben szép lila szinnel. ezekből azonban csak a jelentés küldése műxik, sem a combat pilot task force, sem a combat menüből indítható - most nem jut az eszembe -"bevetés" parancssorra nem reagálja a leírtakat. Amit csinál: a combat tour vagy mifene parancsra választanod kell egy szektort és hajót??. majd, ha újból megnézem: az m5 nem reagál semmit, csücsül tovább az állomáson, az aktuális kiadott parancs:none
gondoltam bedobom a sűrűbe magam. találtam is egy magányos kalóz m5-öst akit parancsra lenyomtak a fiuk. majd megnéztem a jelentést: semmi fejlődés, 0/0 küldetésben vett részt...stb.
elméletileg a combat tour parancsra wingmen és szektor kiválaszt és magától elmennek akciózni és fejlődnek...
az egész azért bosszantó,mert félig működik is, csak a lényeg nem. szóval v.mit rosszul csináltam, vagy csak 1 újabb nem működő script???