X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kids, don\'t try this at home!
Alternatíva: Fraps-al közvetlenül jpeg-ben mentem a screenshotokat.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
KLIKK
Szerintem nézz körül több honlapon is, meg menj le a boltba, ahol venni akarod és kérdezd meg ott is.
Bár zenét szerintem lehet felrakni, mert a szinkronizálás pc-vel sztem nem azt jelenti, hanem inkább, hogy a telszámokat, sms-eket tudod szinkronizálni.
Zenékhez elég csak rácsatlakoztatni a gépre és rámásolni TC-vel.
On Air
天使たちは私を見守る
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Most szeretnék új mobilt venni a w300i-m helyett egy w350i-t vagy w380i-t. Namost, nézelõdöm a honlapon, és észrevettem, hogy a w380i-nél nincs kipipálva a "szinkronizálás PC-vel", ami érdekes, mert egy walkman-mobilnál ez fontos, meg én minden zenémet onnan teszem fel. Kérdés: most akkor ha w380i-t veszem, akkor nem tudok zenéket feltenni majd?<#szomoru1>#szomoru1>
天使たちは私を見守る
Angolul én sem tudok, de azért a játékban úgyahogy eligazodom.
Ha valamit nem tudok, felteszem a kérdést itt.
Persze elötte megpróbálom lefordítani.
(P) betü és Messages (Enter)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Közben egy kérdés felmerült bennem: az új fajokkal mennyire érdemes foglalkozni, illetve melyik környékén érdemes birodalmat építeni a tapasztalatok szerint. Én anno sikeresen kiválasztottam egy nem is félreesõ gazdátlan szektort (a New Income melletti), ami arra volt jó, hogy 10 ugrásra lehetett csak normálisan kereskedni, és folyton mehettem Xenonokkal viaskodni, mert akkor még nem volt autotrader sector locker script, és a hülye kereskedõim menetrend szerint húztak át a Xenon 347-es szektoron. <#falbav>#falbav>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nos, köszöntelek újra az X univerzumban. Most már van néhány új magyar X3 oldal, szal már jobban eligezothacc (gyarapodunk<#nyes>#nyes>)
Amaro oldala-gondolom ezt ismered
-Enyém, hát félkész, ám még készül o.O
RJoco oldala-fontos információkkal
Vitéz oldala-egy kisebb információs részleg az X univerzumról, de az oldal Unique, szal minden van benne =D
Köszi az infót, akkor felrakom az XTM-et, akkor csak azt a 6 órányi játékidõt buktam, amit tegnap este 10-ztõl ma hajnali háromnegyed négyig toltam...
Bakker, azért az X3 számlájára kell írni, hogy additívabb, mint egy MMORPG, folyton csak az ment, hogy na még ezt a szektort felderítem, na még ide elküldöm a teherhajót, na még egy forduló... aztán már kénytelen voltam kényszeríteni magam, hogy aludjak valamit, mert reggel hatkor meg kellnem kellett. ^^
Egyébként én XTM alatt is végig toltam a storyt, nekem ment.
Egy kis idõt kihagytam, de miután a WoW-oból és az AoC-ból is kiábrándultam, megvettem Steamen az X3-at, hogy végig játszam immár (anno annyira lefoglalt a kis birodalmam építése, hogy egyszerûen elfelejtettem hova is kellene mennem).
Felkaptam a fejem az XTM modra viszont, mert minden X3 fan oda meg vissza van érte. Ahogy nézem, a "régi" mentet állások nem vihetõek át az XTM-be, viszont egyértelmûen nem találtam választ arra, hogy az eredeti X3 kampányt viszont nem lehet végignyomni, mert pár hsz.-re ebbõl következtetek az XTM fórumból. Ha igaz, akkor nagy dilemmában vagyok, mert kíváncsi lennék azért az X3:TC elõtt mi is lett az X3 eredeti kampány vége... :S
Én már csak testben vagyok a földön.
A legjobb a játékban, emberi szemlélettel nézve egyfajta reális jövöt mutat.
X universe Home, sweet home
Üdv
Az új belépõknek az a jó, hogy nagyon sok lehetõséget kínál. Építkezni akarsz, pénzt keresni, vagy harcolni?
Építeni lehet gyárakat vagy komolett birodalmat. Pénzt keresni lehet termelésbõl, fuvarozásból vagy éppen rabszolgakereskedelembõl. Harcolni lehet az egyszemélyesedbõl, vagy a zászlóshajódról irányíthatod a flottáidat.
Ebben a játékban nincs megkötve a kezed. A sztori egész jó, de ha végigtoltad azzal nincs vége a játéknak, az csak bemelegítés késõbbre.
És a látvány. A háttér. A sztori...
Enjoy!
2 orig BFem van (2 és 2142) de már nincs kedvem velük tolni, már sok volt az fps bõl :D, mindig statra mentem, nem csak szórakozásra vagy spontán idõtöltésre. Most azér keresek vmi jó kis sokáig játszható, érdekes játékot.
Xfire címem: madd69dogg
Bonyolult? Ez is kinek mi? A Genesis Rising nekem kicsit talán bonyolult. De lehet, hogy csak hozzá kell szokni.
Próbáld ki! De az elsõ akadálynál ne add fel!
Inkább kérdezz, mi segítünk!
"say goodbye to social life and/or sleep"
vajon miért...
Azonkívül venned kell vagy felbérelned egy TL-t (óriás teherhajót ami képes station conténereket is szállítani). Ezt be kell dokkoltatni az adott shipyard-ra.
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.
Vitéz már írt egy egész regényt, ám sajna egyre ritkábban folytatja. :(
Vitéz-Nemesis
(továbbá vitéz oldalának fórumán is megtalálható ugyanez :o )
már a fél netet átnéztem<#bdead>#bdead>