X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

He? Miért pont a G11? Lemaradtam valamirõl? Mitõl jobb, mint a többi billentyû? mármint képmentés szempontjából

Kids, don\'t try this at home!

Miért van az, hogy csak az Irfanview kezeli az X3 TGA-kat? Azon kívül csak photoshop-al tudom megnyitni. Az ACD a kedvenc képnézegetõm, más .tga fájlokat kezel, de az X3masokat nem <#wow3>
Alternatíva: Fraps-al közvetlenül jpeg-ben mentem a screenshotokat.

Én is infraview-et használok, de a G11-esre nincs több zsé. xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

RJoco
G11-es billel, meg irfanview-vel nagyon gyorsan lehet végezni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Még nem töltöttem õket fel. xD Elõbb át kell konvertálni, az meg idegesítõ egy kicsit. :/

Hol a tõbbi?

RJoco
jááá

Egész szép lett ez a kép, nem? ;)
KLIKK

RJoco
Hol lehet kapni?

RJoco
Off:
Szerintem nézz körül több honlapon is, meg menj le a boltba, ahol venni akarod és kérdezd meg ott is.
Bár zenét szerintem lehet felrakni, mert a szinkronizálás pc-vel sztem nem azt jelenti, hanem inkább, hogy a telszámokat, sms-eket tudod szinkronizálni.
Zenékhez elég csak rácsatlakoztatni a gépre és rámásolni TC-vel.
On Air

Az Argon Nova Raider jobban megéri.<#beka3>

Vitez77
Meer ezt a topicot többen látogatják, jobban megbízom bennünk, és mer csak

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

JethroHUN
Ezt mért nem a mobil forumba írod???????

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vitez77
Kicsit (nagyon) off leszek de pls segítsetek:
Most szeretnék új mobilt venni a w300i-m helyett egy w350i-t vagy w380i-t. Namost, nézelõdöm a honlapon, és észrevettem, hogy a w380i-nél nincs kipipálva a "szinkronizálás PC-vel", ami érdekes, mert egy walkman-mobilnál ez fontos, meg én minden zenémet onnan teszem fel. Kérdés: most akkor ha w380i-t veszem, akkor nem tudok zenéket feltenni majd?<#szomoru1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

RJoco
13207-es hozzászólásban sok hasznos infot találsz.
Angolul én sem tudok, de azért a játékban úgyahogy eligazodom.
Ha valamit nem tudok, felteszem a kérdést itt.
Persze elötte megpróbálom lefordítani.

Egyenként lehet üzeneteket törölni? Úgy látom, hogy csak mindet lehet törölni, ezért meg sem próbáltam. Mostanra iszonyú hosszú a levlistám, gyomlálni kellene.

Valen
a fontosabb dolgokat a massage listban vissza tudod nézni

(P) betü és Messages (Enter)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

JethroHUN
Jaja könnyû megérteni még az angol dumátkat is benne, pl amikor modnja hoyg egy-egy kapu hova nyílik, meg a küldetést is mefértem csak gözöm nincs hogy hova kell menni, meg mit kell/lehet csinálni :S

Fésüld át Tomonor alábbi linkjeit. A gáz az, hogy ha nemigen megy az angol hamar zátonyra futsz a játékban. Eléggé kell hozzá, szerencsére eléggé tipikus game-nyelvezete van.

Legtöbben ott kötünk ki New incomme mellett. A sztorit én is végigvittem (ill. befejeztem) XTM alatt, no para.

JethroHUN
Valamilyen magyar helpdesk, végigjátszás, kézikönyv vagy akátmi nicns véletlenül?

[NST]Cifu
Köszi a linkeket, mindjárt átnézegetem õket.

Közben egy kérdés felmerült bennem: az új fajokkal mennyire érdemes foglalkozni, illetve melyik környékén érdemes birodalmat építeni a tapasztalatok szerint. Én anno sikeresen kiválasztottam egy nem is félreesõ gazdátlan szektort (a New Income melletti), ami arra volt jó, hogy 10 ugrásra lehetett csak normálisan kereskedni, és folyton mehettem Xenonokkal viaskodni, mert akkor még nem volt autotrader sector locker script, és a hülye kereskedõim menetrend szerint húztak át a Xenon 347-es szektoron. <#falbav>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

lol :)

Nos, köszöntelek újra az X univerzumban. Most már van néhány új magyar X3 oldal, szal már jobban eligezothacc (gyarapodunk<#nyes>)
Amaro oldala-gondolom ezt ismered
-Enyém, hát félkész, ám még készül o.O
RJoco oldala-fontos információkkal
Vitéz oldala-egy kisebb információs részleg az X univerzumról, de az oldal Unique, szal minden van benne =D

[NST]Cifu
Ne is mond, hétfõn elvitték az A656-ost, és nem jött meg az A659-es, talán csak jövõ kedden. Szóval egy 20"-os Belinea monitor maradt, kamillázok is rendesen. <#idiota>

Köszi az infót, akkor felrakom az XTM-et, akkor csak azt a 6 órányi játékidõt buktam, amit tegnap este 10-ztõl ma hajnali háromnegyed négyig toltam...

Bakker, azért az X3 számlájára kell írni, hogy additívabb, mint egy MMORPG, folyton csak az ment, hogy na még ezt a szektort felderítem, na még ide elküldöm a teherhajót, na még egy forduló... aztán már kénytelen voltam kényszeríteni magam, hogy aludjak valamit, mert reggel hatkor meg kellnem kellett. ^^

Hát Cifu pont amikor eladod a 656ost akkor nyomod a gamet. :D

Egyébként én XTM alatt is végig toltam a storyt, nekem ment.

[NST]Cifu
Üdv Ismét az X3 univerzumban. ^^

Egy kis idõt kihagytam, de miután a WoW-oból és az AoC-ból is kiábrándultam, megvettem Steamen az X3-at, hogy végig játszam immár (anno annyira lefoglalt a kis birodalmam építése, hogy egyszerûen elfelejtettem hova is kellene mennem).

Felkaptam a fejem az XTM modra viszont, mert minden X3 fan oda meg vissza van érte. Ahogy nézem, a "régi" mentet állások nem vihetõek át az XTM-be, viszont egyértelmûen nem találtam választ arra, hogy az eredeti X3 kampányt viszont nem lehet végignyomni, mert pár hsz.-re ebbõl következtetek az XTM fórumból. Ha igaz, akkor nagy dilemmában vagyok, mert kíváncsi lennék azért az X3:TC elõtt mi is lett az X3 eredeti kampány vége... :S

Kézikönyv. Legalább egyszer illik elolvasni (nektek is).

Nekem is kilép, de csak ha valami program jelentést akar tenni pl. adobe updater, letöltés befejezõdött, csatlakozás wlan routerhez szóval, ha van egy felugró ablak, akkor hagyja érvényesülni.

JethroHUN
Bazzze <#guluszem1> fordított az egér, hát ezle én így nem tudok játszani <#wow3> És az irányítást hol lehet beállítnai?? mert én nem találtam.

JethroHUN
Hali, a játék telepítõj és a patch is kérte hogy tegyem fe la régebbi window player, persze nem tettem, 11 es van és nekem az tökéletes jó, nem kell a régi vacak, csak ott oda colt írva h recomended, tehát kötelezõ hozzá. De miért?

Én manapság bem tudok sajnos játszani vele, mert mindig kilép a windows-ba. Nem tudom, hogy játékhiba-e vagy csak az XTM miatt van... Na mind1. Asszem kivárom a Terran Conflict-ot. :/

dimre
Ha elkezded nem tudod abbahagyni.
Én már csak testben vagyok a földön.
A legjobb a játékban, emberi szemlélettel nézve egyfajta reális jövöt mutat.

X universe Home, sweet home

Köszönöm a segítségeteket.
Üdv
...kidolgozottsága lehetne jobb is, de még mindig owns-ol :)...

Sokáig játszható? Már több, mint másfél éve nyomom. És nem azért, mert nem boldogulok vele, hanem azért mert jó.
Az új belépõknek az a jó, hogy nagyon sok lehetõséget kínál. Építkezni akarsz, pénzt keresni, vagy harcolni?
Építeni lehet gyárakat vagy komolett birodalmat. Pénzt keresni lehet termelésbõl, fuvarozásból vagy éppen rabszolgakereskedelembõl. Harcolni lehet az egyszemélyesedbõl, vagy a zászlóshajódról irányíthatod a flottáidat.
Ebben a játékban nincs megkötve a kezed. A sztori egész jó, de ha végigtoltad azzal nincs vége a játéknak, az csak bemelegítés késõbbre.

És a látvány. A háttér. A sztori...
Enjoy!

JethroHUN
Oké, ha segítetek :D A legutóbbi ûrben játszódó játék, amit el kezdtem a Sins Of Solar Empire volt, 2-3 óra után föladtam, nagyon nehéz rts volt. Az infastrutúrára volt kiélezve nagyon, a csaták hát érdekes voltak. 20 rombolóval szétküldtem egy csatahajót. :)
2 orig BFem van (2 és 2142) de már nincs kedvem velük tolni, már sok volt az fps bõl :D, mindig statra mentem, nem csak szórakozásra vagy spontán idõtöltésre. Most azér keresek vmi jó kis sokáig játszható, érdekes játékot.

Xfire címem: madd69dogg

RJoco
Nehéz? Kinek mi a nehéz. Nekem egy sport játékot nehéz játszani, legyen az foci vagy kosár vagy bármi ehhez hasonló.
Bonyolult? Ez is kinek mi? A Genesis Rising nekem kicsit talán bonyolult. De lehet, hogy csak hozzá kell szokni.
Próbáld ki! De az elsõ akadálynál ne add fel!
Inkább kérdezz, mi segítünk!

Pontosan. Gyárakat birtokolhacc, óriási kaptitális hajókkal harcolhacc oldaladon, vagy ellened, kereskedhetsz több mint 160 rendszeren át, lehetsz kalóz, vagy fejvadász, vagy akár céltalanul bolyonghatsz. Esetlegesen még néhány ûrlegyet is befoghatsz, és eladhatod õket a spliteknek >:) Vagy csempészél ûrwiskyt. :)

JethroHUN
Akkor ez nehéz és bonyolilt game? Nem csak annyi hogy megyek a kis hajómmal és szét lövök mindenkit, fejlesztéseket veszek, küldiket csinálok?

A "trade-build-think-fight" -en kívül van egy másik jelmondata is ennek a játéknak:
"say goodbye to social life and/or sleep"

vajon miért...

Amaro
<#eljen><#worship><#nevetes1>

És ne felejtds ki hogy gyárat birtokolni nem elég. Kell még pénz tranzporterekre, és nyersanyagra. Ami már drágább, mintha megvennél 400 000-ért egy SSP-t.

BuriP
Jó megítélés az adott fajnál akitõl a gyárat veszed, bizonyos gyárakat és hajókat csak akkor hajlandók eladni neked ha elég magas(baráti) rangban vagy náluk.
Azonkívül venned kell vagy felbérelned egy TL-t (óriás teherhajót ami képes station conténereket is szállítani). Ezt be kell dokkoltatni az adott shipyard-ra.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetõk érintése halálos.

Sziasztok!Új vagyok,van egy kis gondom.Mikortól lehet gyárat venni(X3) mert cr volna elég,vagy mi kell hozzá még?Az angol tudásom a gyenge alatt van<#szomoru1>.Köszönöm elöre is.
Gondold is meg jól, mert ez nem egy egyszerû játék. Ez életforma.

JethroHUN
ááá. nem veszem meg, soha nem játszottam vele, nem tudom h megérné-e, videokból egy dolog megismerni egy játékot, de más játszani vele.

Ilyen már létezik, egész pontosan az oldalamon, a fórumban.
Vitéz már írt egy egész regényt, ám sajna egyre ritkábban folytatja. :(
Vitéz-Nemesis
(továbbá vitéz oldalának fórumán is megtalálható ugyanez :o )

ugyan már, 2000 forint. >.< (igaz, pont jó beszél :P XD )

JethroHUN
Tetszik, csak kár sehonnan nem lehet letöteni <#shakehead>
már a fél netet átnéztem<#bdead>

RJoco
Néhány jó minõségû videó, hogy ne csak a youtubeos gyengéket nézegessük: http://www.gametrailers.com/game/1775.html