F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Jó az a HUD. Egy halom információt kiemel a szinezés...

Egyébként a New Horizonsban a legegyszerűbb pénzkeresés: meg kell keresni azt a pár szektort, ami állandó Yaki nyomás alatt áll (Patriarch's Keep és környéke). Van bennük egy halom lézertorony, és folyamatosan jönnek a yaki flotillák. Igaz, kemény harcokat kell velük folytatni, mert a tornyok engem nem védenek, de a pár szektorral odébb talált LX még elég erős hozzájuk. Semmi más dolgom nincs, mint folyamatosan összeszedni az elhullajtott rakétákat és energiacellákat.
    Olyan mennyiségben gyűlik, hogy érdemes volt megvenni a GUT licencet a teladiktól és a paranidoktól a rakétákra, mert az adó többe lett volna, mint a licence... Egy-egy fodulóval, (8-10 perc) 3-500000 Cr értékű rakéta gyüjthető, csak legyen raktér...

GUT Licence: Az egyes, "szemetelős áruféleségekre (EC, rakéta, egyéb harci eszközök) Green Universe Tax-et kell fizetni a beszerzéskor és az eladáskor. Ennek kiváltására a fajoktól meg lehet venni a megfelelő licenceket. Van vagy 6 féle minden fajnál. A saját szektoraimban (ha majd lesznek) én szedhetem a pénzt ugyanerre...
    Az adó mértéke függ a válaszott beállítástól és az adott fajjal szembeni elismertségtől... 3-9% közötti értékeket láttam, 75%-os beállításnál...