X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
de

Warning! Cargo bay open, shields are down!

JethroHUN
Ohhhh, igaz, összekevertem az eVE online-al <#buck> ops, de akkor ez is olyan csak egyjátékos, gép ellen, nem?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RJoco
Hát azt nem mondanám, hogy egy egyszerû ûrszimulátor lenne. Tudsz benne kereskedni, gyárakat venni, komplexeket építeni és persze harcolni, hajókat foglalni, állomásokat szétlõni.
Az ára úgy 4000 Huf körül van. Nem havidíjas, nincs online vagy hálóban játszható változata.
Oldalamon találsz képeket, hogy néz ki, de ha rákeresel valamelyik video megosztó portálon, ott is sok mindent láthatsz.

JethroHUN
Hello, tudnátok valami konkrétat modani erröl a játékról, hogy mi is ez?
egyszerû ûrszimulátor vagy mmorpg? Azt hallotttam h ez fizetõs mint a wow.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok!
Ez nagyon jól hangzik
nekem kellene!!!
Mégvalami. Arra gondoltam, hogy milyen klasz lenne írni x3 sztorikat.
Nem feltétlenül hosszúakat, és valamelyik x3 oldalra feldobni, történetek, vagy valami hasonló szöveg alá 😊
Nagyon elmés mi??
Persze az enyémnél mindenképpen jobb helyesírással...
Ja és nem használ creditet termeléskor, hanem arányosan többet a többi anyagból.

Sziasztok,

Régen voltam itt, de ettõl függetlenül néha nyomulok a játékkal.
Valamit sikerült elérnem, és nekem ez annyira tetszik, hogy meg szeretném osztani veletek.

Lehet hogy már más is megoldotta, abban az esetben bocsi.

No a Player HQ módosításából van többféle verzió. Én összeállitottam egy olyant ami kombinálja õket és még valamit hozzácsaptam.

Most ezt tudja:
- 50 Millió cargo a hq ban
- boronoknál vásárolható 190milla körül (több is, és mûködik is mind, de csak akkor ha vásárolod, ha spawn-olod akkor nem)
- a revert engineering és a production ideje minden hajónál a 10-ed része!!!

Mûködik a 2.5 verzióval és XTM-el is.

Én a hajógyártáshoz a kellékeket a hqban termelem:
Igy már van értelme m2-t gyártani.Install factory to station or ship

ha kell valakinek irjon mailt, mert ide nem szoktan látogatni az utóbbi idõben. (goyo2 kukac freemail)

Köszike remek script, az a jó, hogy ott volt az orrom elõtt, én meg siratom magam, hogy nem lehet Leviathanom és Valhallám...
Most még jobban bánom, hogy ezek miatt elkúrtam (nem kicsit, nagyon) a játékomat az LV1s Cheats-el.
Egy Marauder állomást csináltam, amibõl gond nélkül kidokkolt a két fentebb említett monstrum, pedig féltem, nehogy felrobbanjanak...

Kids, don\'t try this at home!

dimre
Az X univerzumban is foci EB-t néznek ?
Akciós hajóvásárt tartanak.
A kinálatból: Valhalla ~400 mil
Destroyer T2 ~100 mil
Amig a készlet tart.

X universe Home, sweet home

Velem is megesett már egy párszor... >_>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Fura dolog történt a játékommal: A számítógépem kb másfél napig pihent, mert odébbköltöztettem a fõhadiszállásomat, szét volt kapcsolva az összes periféria, magával a géppel csak annyi történt, hogy kapott egy Wifi hálókártyát, tehát semmi extre változás nem állt be. Mikor elõször bekapcsoltam, és elindítottam a játékot nem lehetett folytatni. A "continue" box üres volt. Kiléptem, és láttam, hogya Save mappából "eltûnt" az összes .sav fájl. Csak úgy. Kedvem lett volna tökönszúrni valakit. Miért pont a Reunion??? He???
Szerencsére a játék program mappájában találtam egy save backup mappát, tele szévekkel, nem a megszokott , hanem random savek voltak benne, de az utolsó stimmelt. Játék megmentve, de ez így egy kicsit gáz...

Sziasztok!
Ma majdnem az egész délutánt az XTM tesztelésével töltöttem. Amit eddig kifürkésztem az az, hogy a 2.5-ös verzió miatt van 2 Argon One. Legalábbis tudtomal. 4-szer indítottam újra a játékot, és 3X volt 2 Argon One, ha meg nam Argon One, akkor meg másból volt kettõ. :/

Valen
x3 majd install balaGi majd install 2.5 majd XTM fel + új hajók és egy bufg van, hogy 2 argon 1-s van, illetve nekem is van, hogy néha elszál 1-1 rendszebe beugráskor a játék.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sosem volt ilyen gondom a kapuimmal. Ha azt kapod, hogy "file not found" valamit nem raktál fel rendesen, vagy valami, amit felraktál kisajátította. Kíváncsi vagyok,hogy fogsz kikecmeregni ebbõl.

Majdnem azt írtam, hogy nem találkoztam ilyen hibával, aztán eszembe jutott, hogy mégis: ha jól emlékszem, van egy láthatalan SY+EQ a játékomban, talán a Terracorp HQ nem emléxem, most szét van szedve a gépem nem tudok utánanézni. Lényeg, hogy elszigetelt esetként kezeltem, annál is inkább, mert autópilótával be tudtam dokkolni. Ha náld minden SY ilyen, akkor próbálkozz egy újrarakással, de a patcheket csak az XTM után rakd fel. Kísérletezni lehet nyugodtan, akárhány X3-at telepíthetsz, másolhatsz a gépedre, ha van elég hely, csak ne felejtsd el, hogy melyik-melyik.

Lehet, hogy a 2.5-ös X3 nem szeretné az XTM-et? Mert nekem is vannak dublagondok...

Valami nem jött össze.
Feltettem az XTM-et, és minden stationból hirtelen kettõ lett, ráadásul a hajógyár csak a listában van meg ( 2x ) de nem látszik, és nem lehet leszállni rá.
Igaz upgradeltem 2.5-re, és akkor tettem fel az XTM-et.

Mit ronthattam el?

Talán játékhiba, és nem a kapuval van gond, hanem a rendszerrel, amit betölt. :/

dimre
Lenne egy problémám is, mióta üzemelnek a saját kapuim, nem tudok átmenni rajtuk, vagyis átmegyek de ahogy átértem rögtön kidob a játékból "file not found". Ez még a kissebbik baj de jumpolásnál is ugyanez az eredmény. Rajtam kivül az összes hajó gond nélkül közlekedik rajtuk, eszméletlen forgalmi dugó alakult ki, a térképen nem látszik a kapu a sok hajótol.

dimre
Találtam megint egy apró (nekem új)meglepetést, a Thor kabinjában, mintha egy emberi alak látszana. Legalábbis nekem úgy tünik ?<#wow1>

Jójó, semmi probléma. XD Azért köszi. 😊

dimre
Nem állt szándékomban megsérteni, lenézni, csak ajánlani akartam, godoltam, hogy ismered.Mindössze könnyitésként szúrtam be a linket, nekem kifojt a szemem mire megtaláltam (ez már a korral jár).

Nem annyira bugos, egyszerüen aki sztoriba akarja nyomni, az ne próbálja ki NH-val, mert nem kompatibilis vele. Én az XTM-et ajánlom, most én is azt kezdtem el nyomni. Bár még a fehér füst-csík még mindig idegesít. (apropó, az NH-ba nagyon gyönyörüen kidolgozott khaak hajó modellek voltak, valahol láttam egy modot ami azokat berakja a sima játékba is, de azóta nem találom. Any ötlet? >.< )

Az XTM-nek igen nagy a gépigénye. Elég jó a gépem, de néha így is lelassul. New Horizons-t nem próbáltam, de Tomonor szerint bugos.
Az XTM egyszerûen gyönyörû, nem is akarok újra a fapados alapjátékkal foglalkozni - remélem a TC tényleg az XTM-re épít.

Vitez77
Hmmm....Most így a nyár közeledtével (najó, az X3: TC bejelentésével) elkezdtem gondolkodni, hogy talán egy modot ki kéne próbálnom az X3-hoz. De melyiket: New Horizons 2.0 vagy X-Tended (gépigény nem akadály)?

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Vitez77
<#guluszem1> Egy hétig nem volt netem és ennyi mindenrõl lemaradtam! Asszem megvan az esti programom......

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Köszi mindkettõtöknek, ezekkel el leszek egy darabig 😊

BuriP
Itt vannak a szektornevek, és az X, Y, Z kordináták
Menelaus frontier:43,-7,35;
Family Whi.:0,0,40;
The Vault:-25,-10,-14;
Family Tkr:-35,-8,-10;
Akeela's Beacon:30,-10,-30;
Therasure Chest:0,50,0;
Freedom's Reach:-1,36,43;
Loomanckstrat's Legacy:-17,0,0,(aknamezõ,kalózok!);
Depht of Silence:1,-3,38;
Unkown sector Unholy Descent-tõl nyugatra:-10,10,10;
Unkown sector Xenon Sector 534-tõl nyugatra:-20,3,2;
Mealstrom alatti második Unkown sector:-12,1,-19;
Azt hiszem vannak még, de ezek vannak felírva nekem, és ezeket biztosan ott találod.
Figyelj hogy jó vektort (x,y,z,) nézz!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Talált Tárgyak

A Scriptek meg egyszerre könnyítik, és keserítik meg a gamét, én ha újrakazdeném, nem scriptelnék.
Viszont amitõl teljesen új lesz a game, az egy Mod, pl Xtended mod (XTM), New Horizons mod, hogy csak a legtrendibbeket emeljem ki. Ezek rengeteg újdonsággal bõvítik a játékodat, de le is lassítják. Én az XTM-re szavazok.
Ha van egy kis türelmed, fél éven belül kijön a legújabb hivatalos epizód, a Terran Conflict, ez állítólag (tuti) XTM-re épül. Én türelmetlenül várom...

PS: Mindenki: össze kellene állítani a leghasznosabb scriptek listáját.

Sziasztok.
Nem tudna valaki egy linket adni, ahol az elveszett hajók ( vagy milyenek ) koordinátái vanak. Most kezdtem újra a játékot, és semmire nem emlékszem a régi oldalak közül.
Na meg ez a rengeteg script, amikrõl itt írtok! Mintha egy új game lenne 😊

*az ujratelepités MINDIG megoldja a problémát. Természetesen ujra kezdtem. Minden azon múlik, hogy ne tömd tele scriptekkel, hibás scriptekkel.

RJoco
Az újratelepítés nem biztos, hogy megoldja a gondot. Inkább a betöltõdésen múlik a dolog. Újrakezdtem néhányszor már ugyanazzal a telepítéssel is és volt amikor jól adta be a Kha'ak hajókat, volt amikor nem.
A sztori után az Argon One-ból is eltünt egy és maradt egy. De lehet, hogy elöbb.
Azért HAJRÁ!!!

Na ujraraktam az egész játékot, szoritsatok, hogy ne legyen bugos megint. :S

RJoco
Természetesen van.
Sosem a számokat nézem, hanem mindig az elsõ számsort választom. Mindig, mindegy egyes alkalommal, amikor bedobja az elsõ sort.

Teljesen random a lottó generlálás. AMi meg az alap játékba van, az meg szinte megnyerhetetlen.

Van valami taktikád rá??
Sajna nekam még nem sikerült pénzt nyernem, de hajót már igen. Azzal viszont nem sokra mentem...
RJoco
Van lottó mindig, csak nem mindig rakja be a BBS-re. Én is nyertem már Creditet is, meg több hajót is.

RJoco
tomonor:
Az XTM-ben lesznek még furcsaságok a sztori alatt. Nálam is 2 Argon One volt, az elsõ küldinél meg volt hogy különbözõ pontokra rakta be a támadó Kha'ak hajókat. Persze meg kellett keresnem õket. Asszem a többivel úgy nem volt gondom.

Gondolod nem ismerem Ashley's fab-scriptjét? >.< Ej de lenézõ volt ez. XP

Tegnap piszok mázlim volt.Eléggé le voltam fogyva anyagilag és úgy gondoltam lottózom.Ahol csak lehetett az állomásokon probálkoztam a szerencsémmel.Addi addig még össze nem jött.A kreditem el is érte a 2 milliárdot.Sajna többet nem enged a játék.Gondolom ez egy limit.Mindenesetre gyors mentést csináltam mert ilyen elég ritkán fordul elõ.<#smile><#pias><#buck>
dimre
Van egy pár jó script hozzá.
Ezt ajánlom.

Leginkább azéret sajnálom ezt a New Horizon-os dolgot, mert nem tudták úgy megcsinálni, hogy a történetszálat végig lehessen játszani. Sajnos már értem, hogy miért fagyott le a gép Teladi Gain-be, amikor ki kellett szabadítani Miria-t. Azért, mert EGYSZERÜEN nem lett az NH a storyplotra tervezve.

Asszem marad az XTM. Megpróbálom kijavítani a bugokat. Max ujrainstallálom a játékot, és script nélkül játszom a szûz XTM-et. Sajna az új New Horizons elég "láma" lett. :/ 😞

dimre
Akkor melyik mod lesz az igazi ? 😊<#conf>

még nem tuti... :/

KIJÖTT A NEW HORIZONS 2.0!!!! Na szevasz XTM, ÉN VISSZAVÁKTOK NH-ra! xD
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=197802&start=45

dimre
Nézzél még körbe hátha másból is találsz egyszerre többet, akkor bugos a dolog.

Csak az a gond ha már bejelentkeztem, modified lesz a játék. Akkor meg rengeteg scriptelési adatot kapok mindenhol. :/

A másik gondom az, hogy folyamatosan két Argon One-t kapok, ami kicsit idegesítõ. >:/

dimre
Nem kell, csak elöször bejelentkezel a script editorba, és kész.
Viszont a Discoverekkel lehet hogy gondod lesz,a pilotatoborzás miatt, még akkor is ha felrakod a mellékelt kis xml.-t.

Egy kérdés: azt olvasom a CPILOTS taskforce installálásában, hogy aktiválni kell a scripteditort, hogy mukodjon. Igaz ez? /reint script/ :/