F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Hali!

Kicsit tesztelgettem a hét végén a Rogueys modot és a New Horizons modot. Mindkettő bepakol egy halom új hajót, feladatokat. Az állomások kinézetén nem változtat egyik sem, mint az XTM, de nem is hiányzik annyira. A berakott szektorok száma mindkét modban nagyjából azonos, 60-70 db.

A Roguey félét akkor szedtem le, amikor beparkoltam pár általa berkott szektorba. Iszonyú rondán néznek ki. A háttér olyan, mintha egy nagyon sűrűn csillagozott égboltról csiználtak volna egy nagyon elfókuszált, iszonyat randa fotót és azt még szinezgették is kicsit. Baromi randa. egyszerűen bántja a szemem.
    Emellett az egész mod és a hozzá ajánlott scriptkészlet nagyon könnyűvé teszi a játékot. Ömlik a pénz, mindenfele elhagyott hajók, stb...

A New Horizons kissé átgondoltabbnak tűnik, bár ezzel is volt gondom. A legnagyobb, hogy 3-szor kellett belekezdenem, mire sikerült rendesen kiválogatni a hozzá rakható scripteket. A második rontás az én hibám volt, mert valami scriptet az indulás után toltam bele, így egy halom gyár megzakkant, nem fogadott alapanyagot, így nem is gyártott semmit, illetve átneveződött Argon Shipyardra...

A hajók (szerintem) ebben a modban jobban tervezettek. Emellett hozzányúlt egy kupac gyárhoz, készített újakat is, így van pl kaja gyár, víz és gyümölcs készítő. A technológiai gyárak egy részének kell is kaja, másoknak víz. Úgy általában megszaporodott az egyes gyáraknak szükséges alapanyagok száma, ami életszerűbbé teszi a gyártást és sokat dob a kereskedelmi lehetőségeken.

Lehet néhány alaposan felszerelt hajót találni a szektorokban (pl egy LX, teljes fegyerzetben, jumpdrive-val, full pajzzsal), de nagyon meg kell értük küzdeni...