X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Jobban szerettem a régi hajógyárakat.
2. Sajna nekem csak G11-em van, így nem raktam fel a scriptet és nincs is ilyen hibajelenség.
3. Valahol a Commands menüben keresd a parancsot.
<Jobb szeretnék valami önálló, gondolkodó Sim-et, mint ami Asimov könyveiben is megjelenik.>
Én azért hálás vagyok érte.
Kids, don\'t try this at home!
2: Battle Computer-t a Logitech G15-ös billentyûzethez készült X3 LCD Applet rakja a Játékba. Ha ilyened van akkor ettõl van ha nem, szívás.
3:Lehet.
Általános felhívás, minden tisztes, és ~telen játékoshoz!
Vészhelyzet miatt mindenki tapasztalatát kérem.
1/. Egyszer már jelentkeztem, a sima x3-ban felrobbanó aszteroidám miatt, /melyre cristal, argnu, cahoona, SPP gyárakat kötöttem komplexumba, de ugy felrobbant, hogy az aszteroida is megsemmisült/,
idõközben ezt hagytam a fenébe, felraktam az xtendedet,scriptek nélkül, csak meztelenül, és most, hogy bõvítem gyártelepemet, szintén a silicium alapra, láss csodát, ismét kezd összedõlni. Ezuttal, mivel Cristal L -t telepítettem, a Sun oil finomító okozta, az üzenet szerint, silikon bányám pusztulását. KÖNYÖRGÖM, MIÉRT? ez nem lehet véletlen, vagy mégis? Vecsi írta Tomonor oldalán, hogy neki is felrobbant, más nem írt ilyet. Vagy kellene tudnom valamit még errõl az építkezésrõl, amit nem tudok? nekem nincs semmi könyvem a játékhoz, ha ilyenben írtak volna valamit. Egyébként, a sima /vanilla/ verzióban megfigyeltem, hogy ha nem megyek az Ore B.-be, akkor nem robbanik fel a létesítmény, de ha ott idõzök, fõleg a bázisomban, hosszabban, akkor robbanik. 2/. Más: fiamnál battle computerként jelenik meg, nálam "readtex valahány" -ként , és már nem is kapható. Ez bug, vagy telepítési probléma vajon? egyébként, amikor még lehetett kapni, kipróbáltam egy LX-ben , de nem lehetett installálni. Hol, és hogyan mûködik ez az eszköz? 3/. Az x2-ben át lehetett vinni a keresk. hajó kapitányát más hajóra, itt nem tudtam. Nem tudjátok, egyáltalán lehet-e itt ilyet? Hálás lennék, ha segítenétek, mert addig nem folytatom, amíg meg nem tudom a szörnyû valót. <És ha néhány napon belül nem tudom folytatni, szellemem be fogja zárni Legend összes kapuját, felrágja az összes Ollerusát, és Bayamonná változtatja a Sohnenjeit, xenonok fogják felprédálni a PC-tõl balra esõ szektorát. RJoco az X3 indítása után a legujabb Sim's játékba cseppen, ahol babákat kell púderezni, tomonor még kiskoru, csak felfüggesztettet kap /pl orra függesztett kilónyi pattanás/, DImre pedig... stb... stb... pedig nem is vagyok bosszúálló...! > Ha válaszoltok, három kérdésetek teljesítem!!!<#help>#help><#conf>#conf>[#con<#falbav>#falbav>f]
X3 Handbook v2.0
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Most ismerkedem a játékkal, és bevallom férfiasan totál el vagyok veszve benne. Nem baj, nem adom fel! :) Tegnap 3 órán keresztül tereltem haza egy cappelt hajót ;) ... rámszálltak a gonosz kalózok :).
Na mind1, lényeg a lényeg ... találtam egy nagyon korrekt guide -ot, de kínszenvedés volt letölteni, szóval feltettem a data.hu -ra. Ha érdekel valakit: URL=http://data.hu/get/294283/X3-Handbook-2.pdf.html]X3 Handbook v2.0[/url].
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ezeket csak próbaképpen töltöttem fel, könnyen megtalálható köztük a szektorom képe.
:)
Vagypedig állítsd feljebb a gammát és akkor talán jobban látsz.
am.... a sztorit tolom éppen végig de elakadtam... Ott a vége felé mikor bemegyek egy másik hajó után egy aszteroida belsejépe Nyana's Hideout-ban.... Az a baj hogy folyton meghalok.. És már nagyon belefáradtam <#szomoru1>#szomoru1>.... Valaki meg tudná csinálni nekem ezt az egy részt??..<#nemtudom>#nemtudom>. Hálás lennék....... E-mail ban elküldöm a mentést... A játékom 2.0.02-es verziójú..... Sima alapjáték... Se mod se Script nincs pluszban rajta.....
Ha Valaki tudna ebben segíteni légyszi írjon...
Elõre is köszönöm...
Új vagyok a fórumon, de az X3-mal már két éve játszom. Nemrég szembesültem egy lehangoló problémával. Úgy vettem észre, hogy a pénzem 2 000 000 000 credit elérése után már nem nõ tovább. Lehet, hogy van a játékban ilyen limit? Ez elég lehangoló lenne, mert így már nincs, ami elõre hajtson. Tudom, hogy a pénzbõl vehetnék további hajókat vagy gyárakat, de én a vagyonra gyúrtam.
Az eredeti játék van fenn (v2.5), modok nélkül.
Tud valaki megoldást?
Valhallát csak szeretnék.<#crazya>#crazya>
A listát amúg nem lett volna értelme letekerni, rajta van az összes gyár(komplexum), a hajókból csak 1-2 maradt le. Elpucoltam a hajókat a kép miatt.
Tomonor: DImre albumát megirigyelve csinálok egy saját képtárat, ha kész majd átküldöm, de kb annyi idõm van rá mint neked a honlapodra.
Fõleg kis hajók meg tájképek, néhány kivétellel.
Bocs az offolásért.
szektor
Héé nem bántani! :) Reggel laktam be oda!
NEM látom a képet pedig érdekelne milyen! Nem jön be az imageshack semmilyen böngészõben! ( Opera, IE, FF )
Tudtommal NINCS Valhalla küldi! Átrágtam az XTM fórumokat miatta, és az az általános konklúzió, hogy Valhallát csak Cappelni lehet, venni nem.
PS: a Tyr nekem is kedvencem fõleg mióta kíséret nélkül átmentem vele a Pirate Alley-n, és karcolás sem esett rajta...
Maga a szektor kicsit be lett építve, mondanom sem kell, rengeteg munka volt vele (nem csíteltem itt mindent megvettem , ideszállítottam, kipakoltam és összekapcsoltam). A sziklákat azért nem látod, mert felét átvittem a szektor másik felébe (Tractor Beam), és mindegyiken van bánya. Enjoy:
Enyim
Tiéd

PilotAI
Most kezdem kitapasztalni hogyan is mûködik de igencsak összetett viszont nagyon jó kis script.
Fölrakom a ReadMe-jét is PDF-ben ha vki érdekel olvassa el, mert elég tartalmas dolog.
ReadMe /RapidShare/ 1,2mb.
A Tyr is állat!
Valhallát viszont tudok venni, mert megcsináltam a küldit hozzá.
Pedig én is nagyon vennék már 2-t.
Repu: én újrakezdtem a sztorit és végigvittem a fõ storyline-t és a Bala-Gi Research missionokat is így neutralként tekintenek rám. Aztán azonnal beköltöztem hozzájuk és elkezdtem kiépíteni a kereskedelmi hálózatot. Nem nagyon kereskednek és a gyáraik nagy része áll... Igy viszonylag gyorsan növekszik a reputation.
Terranoknál reputációt mivel lehet gyorsan emelni?
Nincs valami terran Guild küldi? Vagy egyéb...