F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    X3 pro: komplexitás, széles lehetőségek, /majdnem / mindent csinálhatsz, ami ilyen játékhoz kell. Könnyü hozzászokni.
    x3 kontra: rendkívül primitív kivitelezés, /az utóbbi ezer év legösszecsapottabb játéka/ , ahol még a legalapabb dolgok sem jók, azért pl utvonalat tudjon már adni egy játék, ez a legalapabb dolog egy program készítésénél, az első számítógépes program, amiben pingpongozott a labda, abban is odaért valahova, csak itt akad el pl a szerencsétlen hajó valamiben, és fogy el. Miután felszereltem UT-imet shild-el, utána vettem észre pl, hogy a megritkult fogyásuknak oka kishíján felerészt az állomásoknak, aszteroidoknak való ütközés. Azért 1-2 játékóránként egy ilyen veszteséget nem lehet megengedni egy játékban. Ha még csak ez lenne elcseszve, még ki lehetne bírni, de sajnos majd minden megoldás primitív, de nem sorolom. ezen, mint az állatorvosi lovon, a számítógépes játékok összes hibáit tanulmányozni lehet, egybegyüjtve. Életem összes szidalmainak 99 %-át ennek a játéknak a kadója, felelőse kapta.
    Miért lehetett pl szinte hibátlanul megcsinálni a Freelancert? ezt meg nem?! /a pénzért!!! amire Koch ur , hogy a nagy Sharlak eméssze élve ezer évig, annyira vágyik/ Azért fociban sem a szurkolótábor rohan be focizni a gyepre, itt meg az folyik...