X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nameg úgyis el kell még pakolni, a költözés utáni kupi még nagy. Sajna mostanában nincs idõm játszani.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Akkor lehet hogy majd felrakom.
Új küldik is vannak benne?
Mert annak nagyon örülnék.
天使たちは私を見守る
Mert akkor ha lesz netem, kiszedem belõle a hajókat és berakom az XTM-be.
(legfeljebb nekem sem sikerûl majd)
Hehe.
Kids, don\'t try this at home!
A modhoz meg: szívás<#szomoru1>#szomoru1>
Nyomd a szûz játékot <#alien>#alien>
天使たちは私を見守る
HALP ME!!!!<#rinya>#rinya><#wilting>#wilting><#wow3>#wow3>
Én is szemezek a moddal, le is töltöttem, de mostanában nulla szabadidõm van sajna.
Eléggé távol van a kettõ egymástól, jól tudom. Képzeld el az X3-t point'n'click irányítással. Még a hideg is kiráz tõle. <#guluszem1>#guluszem1>
天使たちは私を見守る
Az EVE-t meg ne hasonlítsuk az X3-hoz, mert kb. annyira fair mint a SW Alliance-t hasonlítani az ELITE-hez 😄
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
A Reliccel meg amúgyis meg vagyok elégedve, évek óta nyomom a W40K-s játékukat /ON
(és ez csak 1 példa a sok közül)
天使たちは私を見守る
L
* CPU: Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
* RAM: 512 MB+
* Network: 56k modem or better Internet connection
* Video: 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting
* DirectX 9.0c (included) and latest video drivers
off: EVE most esett át egy alapos grafikai tuningon, de, hogy is mondjam: a régi jobb volt, de annyira azért mégsem, hogy fizessek érte.
Homeworld-rõl pedig annyit: már várom a 3. részt!!!!!!!!
<#email>#email>
天使たちは私を見守る
TS-ekbõl már ugrasztottam ki emberkét, bár nem mostanában volt. Mostanában nincs szükségem ilyenre, nameg a Skylark-nál úgysincs jobb TS.
Az MKIII-as meg csak áll a Xenon szektorban, eleve nincs pilóta benne. Nem én lõttem ki belõle. Miután összeraktam a gépet, megpróbálom a HCF-fel elfoglalni.
Mondjuk én a Star Trek Armada 2-t imádtam, szal.. :/
On
A Homeworld-bõl én a második részt próbáltam, egy RTS fannak kíváló játémenet, kezelés, meg minden, de nekem személy szerint annyira nem jött be. :/
Pl. az EVE ortopéd hajói nagyon nem jönnek be, a grafika meg pocsék. Az X3- ból pont a grafika miatt nem lehet MMO-t csinálni (eltekintve az anyagiaktól), mert túl jó. Egy MMO-nak a leggyengébb konfigokon is el kell futnia.
Ja felteszek még egy kérdést: tudtok ajánlani egy olyan ûrszimulátort, aminek a grafikája van olyan jó mint az X3-é? Vagy jobb?
OFF/ most kaptam kézhez egy régi ûr-RTS-t, a Homeworld-öt. Alíg várom, hogy kipróbáljam /ON
A claimelhetõ hajók: M3, M4, M5. Ez tuti. Transporterben nem vagyok biztos, egyetlenegyszer kiugrasztottam 2(!) pilótát egy TS-bõl, de nem volt idõm foglalkozni vele, mert orvul és igazságtalanul lelõttek. (mármint nem a kiugrasztott pilóták, hanem csúnya kalózok)
Én optimista Pista vagyok az X-online esetében. Ahogy au X3: TC fórumon is mondtam: "Az indokok, amiket régen felhoztak arra, hogy miért nem készítik (még) el, sorra megdõlnek, nem tudnak mi mögé rejtõzni; vagy végleg felhagynak vele, vagy beleadnak apait-anyait és újrakezdik"
天使たちは私を見守る
nem lesz X online sztem =( és ez nem igazán volt pesszimista vagy miarák. Anorák?
天使たちは私を見守る
Bár ez egy MMO, de állítólag ez áll majd a legközelebb az X-Online-hoz + most bétára is lehet kulcsot nyerni:
néhány info a versenyrõl: spacesimulators.gportal.hu (szerény kis honlapom)<#crazya>#crazya>
Bár egy igazi X-Online jobb lenne :/
天使たちは私を見守る
Amúgy egy régebbi kérdéshez hozzászólnék :
"Nem tudtok ajánlani esetleg egy X3- hoz hasonló minõségû játékot, amiben van Multiplayer opció???"
www.jumpgateevolution.com (fránya 30 napos webcím beszúrási határidõ
天使たちは私を見守る
Elköltöztem és még nincs netem, úgyhogy sajnos nem tudok minden nap felnézni ide meg az oldalamra.
Ja igen, a fényképezõmet meg sikerült megcsinálnom.
ON
Van egy MKIII-as gép az egyik Xenon szektorban. Nincs benne pilóta és mégsem tudom elfoglalni. Ezt is csak HCF-fel lehet?
]ilyen közel mentem hozzá, mégsem jött elõ a claim opció. Utánanézve azért nem, mert Claimolni csak fighter-méretû hajókat lehet (M3, M4, M5 - Ts-t még nem próbáltam).
A HCF egy szép hajó. Vele kapcsolatban hagyom kibontakozni azokat, akik már használták foglalásra (HCF-el meg pont fightereket nem lehet foglalni...)
Szép hajók. A karlengetõsek milyen fajból vannak? Egyáltalán mi a mod alapkoncepciója?