F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa
    Hali!

Rég jártam erre, mert volt sok jó játék, ami kicsit elvitt az X világból. Építettem egy új gépet és ismét visszatértem az X-hez is, Ez a gép már bírja az XTM monumentális csatáit is jól...

Ahogy olvasgatom, többek akadtak bele script problémába. Mivel a korábbi állapotot raktam vissza (xtm plusz egy halom mod), én is szembesültem azzal, hogy a 2.5 patch nem egészen fér össze pl Cycrow scriptjeivel és az XTM-mel, így inkább maradtam a 2.02 verziónál.

Aki ultimate hajót akar, annak javaslom a Yaki féle Custemstarts modot. Ez az XTM-hez ad egy halom kezdő verziót (kis hibája, hogy német vagy inkább holland nyelven, de ez csak néhol a játékmenetben nem látszik). Van két Sohnen kezdés. Az egyik a jól ismert Mantis (Unbekannen M6, a mod szerint), a másik egy Sohnen inváziós flotta 1db M2-essel és 2 M7-essel. Na ez az igazi overkill. Már a magányos M6 (a 4 lézerágyújával, amiknek hatósugara 3 km fölötti) is különösebb veszteség nélkül szed szét komplett szektorokat (a Xenon K milliós pajzsát kb 8 másodperc alatt bontja nullára, úgy, hogy még csak ki sem merül az energiája), az M2-n 22 van ezekből a szerkezetekből.

Aztán egy-két órányi élvezkedés után le is szedtem a modot és kezdem egy új játékot Oren Rock-kal, a bankrupt assassinnal... Őt már korábban megkedveltem...

A Sohnen-ek nem játszhatók ebben a világban, mert gyakorlatilag 2-3 nap alatt a teljes univerzum kitakarítható (a teljes Terran rendszer kiürítése kb fél órába telt)...

Oren Rock meg szépen növelgeti a reputációját. Mivel a Boronok és a Paranidok eleve utálják, az Argon rendszerekben Paranidokra vadászik, a Spliteknél meg Boronokra. Ezzel gyarapszik a pénze (0-val indul), nő a reputációja, szaporodnak a hajói. A Teladiknál nem érdemes senkire sem vadászni az alap ellenséges csapatokon (kalóz, xenon, khaak, yaki) kívül, mert ők mindenkivel jóban akarnak lenni...