KoRoN#14320
Én 80-valahány millió értékü rakétával-fegyverrel jöttem ki a Yakiktól, meg néhány teherfurgont hoztam ki utána, rakétával megrakva, /egyet ugy küldtem ki egy talált jumpdrive-vel/ , igy is sok millió értékü rakétát hagytam ott, mindezt kb 12-24 tiszta játékidő alatt. Nekem is egyik fiam kinlódása adta az ötletet, hogy próbáljam ki a yaki kezdést, ő is sokat szivott vele. Utána is visszajártam, utanként eleinte 10-20 milka, majd tapasztaltabban 100-150 milka értékü cuccot transzportáltam fél-egy napi játékkal, és kb uennyi értékü fegyvert, amit nem adtam el. A Seninekből átlag 3 millió értékü rakétát/darab lehet kihozni, + fegyverek /pl CIG/. Rahedli sok furgont lehet összeszedni, áruval, mellékesnek. Az igaz, hogy -1.000.000 körül volt a notorietym a yakiknál, de ez nem zavart, ugysem tudok kezdeni velük semmit. Viszont a küldetések hiányoztak, nem szeretek félmunkát végezni, no meg különösen az egyik küldetés, aminek kapcsán iszonyat pénzeket lehet keresni. Ezért kezdtem egy uj játékot, stilszerüen az "X-treme"-t, ebben a nehezités, hogy akik utálnak, nagyon utálnak, és a legszegényebb kezdés. / a játékokban a kedvenc stílusom, hogyan legyünk gyorsan a legerősebbek, leggazdagabbak, ezért többször is belevágok egy-egy játékba, ha nem tökéletes a játékmenetem. /
Erről jut eszembe, MÉLY RÉSZVÉTEM VECSI21-nek, VECSI, ha mégis bele akarsz vágni a TC előtt, szívesen javaslok olyan /nem script, nem cheat/ megoldást, amivel gyorsan pótolhatod állományodat. /Van saját találmány is, még senki nem ismeri az x3 térsadalomban, - vagy mélyen hallgat róla. És igaza is van, tegyük hozzá. Játékban én sem játszom meg, de a Te eseted más. Ha érdekel, emilben elküldöm./