F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    Véleményt, ill segítséget várok a következő szituban:
    Kardomba dőltem, majd ujrakezdtem az x3-at, sima xtm -el, script nélkül, X-treme módban, /egosoftos , nehezitett mód, sztorival/ . Kb 88 óra tiszta játékidő után odáig eljutottam, hogy a földi szektorokban, egy barátságos rendszerben, 2 arra járó ellenséges Vidart capeltem. Az X-tremevel járó kezdeti -180-as földi notorietim -295-re ugrott ezzel, /megjegyzem, ha capelés helyett véletlen kinyirom, mindjárt kb -400-al nő, ill. csökken a notoriety/. Próbáltam bocsánatot kérni, de alapból nem lehet comolni a földi hajókkal, talán azért, mert a sztorit még nem csináltam végig, és nem fedeztem fel a Földet??! vagy mert minuszos a notom??. Ahhoz, hogy békét teremtsek, ill növeljem a not.-t, felküldtem 2 Borist /otas boreas/ egy földi rendszerben levő kalózbázis kiirtására. Hiába nyirtam ki a derék embereket, a not-om meg sem nyikkant, ugyanolyan mélyen volt. A KÉRDÉSEM az lenne, hogy a sztori végigcsinálása után lenullázza-e a játék a földiekkel való /v/iszonyomat, - mert régi emlékeim szerint sztori után -5-re áll be a not, vagy nem. Mert ha lenulláz, akkor még valami nagyobbat is capelnék, mert script, és cheat nélkül sajnos nem mostanában fogom elérni a barátságot ezek vásárlásáig, egyhamar.