F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    Letörtem, mint a bili füle, de így már érthető a dolog, logikailag helyesnek tünik. Csak az fáj, hogy mennyi munkát nyomtam bele, és így elfüstöl... Igazán nagyra értékelem, hogy fáradtál az érdekemben. A scriptek jel. nem érdekelnek, bár begyüjtöm őket, mert nálunk azt a szokást alakítottam ki, hogy először végignyomni a játékot, bárhogy fáj, utána már kedvére mindenki cheatelhet, ha ugy jobb. Nem lenne jó magamat szembeköpni... A másik dolog viszont, hogy ebbe a játékba, a játékidő megnövelése végett indokolatlanul sok távszabályzót raktak be,
    a Karibi kalózok játék ugrik be, amibe minden ujabb szinthez iszonyat sok, /exponenciális mértékben növekvő/, tökunalmas, ugyanazon feladatot kellett ismételgetni, ott is hagytam. Itt nem annyira unalmas, de rendkívül tulzó. A rangok szerzése a felső szinteknél kereskedés nélkül nem megy, nincs annyi küldetés, vagy kalóz, ami pótolja. Kereskedni muszáj. Az erkölcsio elveim alapján Te már megkapod a feloldozást chaetelés szempontjából, mert amit létrehoztál Avariceben cheat nélkül, az nem semmi, iszonyat kemény munka volt. Apropó, ahogy a képen láttam, mine-complexed is volt, nem emlékszem, hogy mine lenne az avariceben. Training -helyet is láttam, ez mi? mire jó? Az állomásaidat
    milyen távol rakod egymástól? , elég sürünek tetszenek. Előzőn játékomban kb 6 km-re raktam egymástól, de oldalt 3-4 nél több gyárat már nem engedélyez a játék, gondolom a kampótól számítva lehet vmi limitje. Sorba rendezett aszteroidokra alapozva csináltam az Ore Beltben , 3-4 sorban, 4 szint magasságban , tetején az XL SPP-kkel. Sajnos, a renszerbe belépve szinte diavetítés volt, főleg, ha néhány hajóm is ott volt. Itt közben elhatároztam, hogy na még egyszer elkezdem, talán, így valami jó tanácsot adj, légyszi, ehhez.