X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A merevlemezt azért csak nem bánottad...
Végre egy negatív kritika! Azért ilyen is kell néha.
Ez a játék megmozgatja az embert....így-úgy.
Kids, don\'t try this at home!
spoiler:
Engine Tunings are 100-150 above or below the centre of ecliptic (normally above in my experience)
Rudder Tunings are 100-150 either North or South of the centre of the ecliptic (normally north in my experience)
Tehát 100-150 kimcsi. Fincsi.Magadtól sosem járnál arra.
köszönöm a segítséget
a starburst-tal ment a barlangos történet, de azzal mindig fennakadtam. harrierrel jött ez a bug elõ.
amugy nagyon beszaggatott a játék a barlangban😞😞 nme értettem miért.
p4 2,6 1,25G ram és egy 7300 GT:S:S
(nem a legujabb cucc de azé nme ezt várom tõle...:S)
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mások is mondták, próbáld ki. Említették azt is néhányan, hogy kirepülnek a barlang falán túlra, ez velem is elõfordult, azt hiszem ennek a küldinek futottam neki legtöbbször, és csakis véletlenül sikerülhetett... Kösd föl a gatyád.
nekem alapban az anim után keresztbe áll a hajóm és kimegy a nagy fekete ûrbe. magyarán bugzik mint állat. nme tok tenni ellene semmit.
mi a fészkes fenének kell ez a szar ebbe a játékba.
van vmi mód hogy hogy lehet megcsinálni ezt a részt???
Jó szórakozást!
Warning! Cargo bay open, shields are down!
És a Grid 2-ben a CPU-s küldiket 12-18 milláért adta, a Grid 1-ben meg 26-ért dobott be egyet. Remélem nem változik késöbb sem a hozzáállása. Ez így tetszik <#vigyor3>#vigyor3>
Viszont nem gyártanak a gyárak Marines-t, meg Cyporg-ot sem. így nemotm hogy fogok J-t foglalni, amihez pedig jó sok kell. De a HCF egy elég jó kis hajó-
XTM install:
(sokadszorra)
1. Játék telepítés
2. Játék patch telepítés - legfrissebb: 2.5
3. XTM bemásolása a fõkönyvtárba (a 300 MB-os fájlt kell kirakni, ha van már olyan .cat és .dat nevû, akkor a következõt kell neki adni pl nálam a 10.cat és 10.dat (93M😎Ö
4. Script installerrel a script fájl felrakása - legfrissebb: 7.3 (nem kell a 7.1 vagy 7.2-t felrakni elötteÖ
5. Jöhet a játék
Tanácsolom, ellenõrizd nem-e bugos nagyon: a Marines az Argon Military Academy-n 20kCr és nem 50 milla. De ugyanígy igaz az Otas HQ-ban is.
Sztorivonalba nem zavar bele.
Végig kell egyáltalán vinni hogy minden ki legyen váltva az xtm-ben?
Gondoltam újra elõveszem az x3-mat de ezúttal az xtm-mel együtt.
A kérdésem hogy az xtm patch elõtt fel kell rakni az eredeti scipt packaget majd a patchet? Most így csináltam de azt írta hogy már volt frisebb verzió instalállva és marad a verziószám 7.1 az installerben.
Elrontottam valamit?
Kinéztem egy csendes helyet, Proxima Centauritól balra. Eredetileg egy sohnen Basilisk lakta, de leklónoztam, és a klónjával nyírtam ki. Sárkány ellen sárkányfû... egyébként ezekkel a dögökkel szemben tehetetlen vagyok, ezért nem is szégyenkezem a történtek miatt. Most a Basiliskom vigyázza a kaput.
Az Ollerus által generált kaput AZONNAL használatba veszi minden náció, csak úgy özönlenek át a hajók új profit reményében. Én a nagyobb szektorokra nyitottam rá, hogy könnyen felszereljem a hajóimat, de rengetegen jöttek kereskedni is. Ellenséges szektorra nem nyitottam kaput, de kalózok pl jöttek már át. Nem próbáltam az Ollerus-t állítgatni, de a kapu taljesen független lesz tõle, és normál kapuként üzemel.
Esetleg még Argon Prime félreesõ szegletében gyûjtögetheted õket, ott nem láttam még Cluster-t. Meg Last Frontier-ben sem láttam még.
Az Ollerus-on nem tudnak átmenni más fajok? Vagy állítható?
Akarok egy biztonságos szektort, amit csak én tudnék megközelíteni egy ollerussal, itt akarom tárolni a hajógyüjteményem - azokat, amikre nincs szükségem a játékmenethez, csak kipróbálás/gyönyörködés céljából hoztam össze. És nem akarok állandóan ideugrálni, behatolókra vadászni.
Egészen pontosan kell megadni neki a koordinátákat, mert csak nagyon közelrõl veszi észre.
Koordináták: x32; y-35,5; z-25,6
A khaak hajóknak automata spawn pontjai vannak, nem tehettek ellene semmit. Azok mindig ujra be fognak ugorni.
Térkaput én is próbáltam már szétlõni, de max a shieldet sikerült leszedni. Vagy játékhiba, vagy direkt védelem az esetleges ütközésekkel szemben, amik akár véletlenül is elpusztíthatják a kaput. Viszont azt megteheted, hogy a túloldalára odavontatsz egy aszteroidát és akkor abba ütköznek bele. Vagy OWP-ket raksz köré, amik védik a bejövetelt és még reput is növel.
Érdekelne, hogyan lehet térkaput elpusztítani, nekem nem jött össze, lelõhetetlen.
Korábban a Scrop-térkép szerint nyílt egy kapu New Frontierbõl Memorial of Lightba - mára ez eltûnt, Memorialban nincs kapu. Ötletek???
Egyébként a koordináták a Dyson-gömb belsejében voltak, keresztbe-kasul lehet röpködni benne (veszélyes!), de akkor nem találtam. Most koordináták sincsenek.
A gond az, hogy éppen képtelenség megtalálni, mert vagy vakszerencse kell hozzáá, vagy a koordináták ismerete (spoiler). Olyan távol vannak a galaktikus síktól, hogy eszedbe sem jutna arrafelé bóklászni. És a radarod csak 200 méterrõl jelzi neked ( egy 300 km sugarú körben). Ezért én inkább nem keresgélem, hanem biztosra megyek. Kérésre elüldöm a koordinátákat. ( a szektor továbbra is véletlenszerû, csak a doboz helye fix, bármelyikben legyen)
A kérdés, hogy is lehet rátalálni ezekre a cuccokra. Momentán ráállítottam a leggyorsabb hajót explorer softtal felszerelve, hogy derítse fel a szektort.
Ide kapcsolódik a kérdésem, hogy az explorer softot, hogy is kell használni? Ha jól értem a sorrendet, megadom a szektort, a keresés kiindulópontját, a keresés sugarát, és az utolsó lenne talán lépés, amivel növeli a sugarat?
De amúgy elég nehéz eltalálni õket, fõleg, hogy így ringatózik a hajó.
Annyi a problémám, hogy sajna másolt gamem van és a 2. küldiben mikor a cutsceneben a gép belecsapódik az épületbe, ahelyett h. kiteleportálódnák az ûrbe, egyszerûen a játék kilép a fõmenübe, ez most a másolt dvd miatti probléma vagy csak valamit elcsesztem a küldi alatt?
Jól jön aBBS-eknél is, ami szintén fontos. Nem csak a gombos híreket kell elolvasni, mert a garázdálkodó Sohnen hajók tartózkodási helyét, vagy szabadon lebegõ tuningok helyét stb tudhatod meg . Néhány tényleg poénos (oh you silly Boron)
Érdemes figyelmet fordítani a szektorok leírására a térképeden, rendkívül gazdag háttérinfóval szolgálnak.
Érdemes megnézni a Pegasus-t is a Galactica mellett. Elég dúrva a méretbeli különbség.
Egyszer tomonor írta, vannak a BBS-ek között poénos hírek. Múltkor olvastam, hogy az Argon One-nak mûszaki problémája van... Szal elég poénos tényleg, de aminek az alján nincs gomb, azt ritkán olvasom el.
Most olvasom hogy lehet battlestar galacticat beletenni a játékba😊
tudna nekem adni valaki egy linket hogy honnan szedhetem le azt a hajót?
Elöre is köszi
Elõzõleg csak azért nem néztem, mert angol. De a számokból értek valamennyit.
Xenon Core 5-öt sikerült rengeteg áldozat árán a térképemre venni (60fighter, és csak másik szektorból irányítottam õket), de point-to-point ugrással is elfüstölök, a szektor bármely pontján próbálkozok. Az nem természetes szeritem, higy az Incubus is csak úgy elfüstöljön, mint bármelyik másik hajóm, amint ide belép.