-
KoRoN #14102 A játékot normál, 2,5-ig pecselt,+ XTM telepítettem, ezen a winchesteren, később hozzányulva nem volt. Lement egy darabig egy sztori nélküli játék, félbehagytam, mert érdekesnek tartottam a Yaki kezdést, így félretettem a régi mentéseket, kezdtem egy uj gamet. Az előző, story nélküli játékban minden gond nélkül jött, most ebben pedig nem jön. /ld alább/ Most, teljesen köcsögbe esve, mivel pillanatnyilag nincs más használható vinyóm, egy pendrive-ra telepítem a játékot, hogy a mentést ott is kipróbálva, jönnek-e , amik most nem jönnek. /Csak baromi lassu, 2 óra alatt ment fel csak az alapjáték/. Ráadásul nem igazán igazodok el a telepitésében, egyik fiam csinálta a telepítést, de most mindegyik Gamestar táborban rambózik, ugyhogy magamnak kéne. Most fogom kipróbálni, hogy megy -e egyáltalán. Ha jól értem, amit betettél, a paranidokkal való jó viszonyt irja, itt is Friend of emperor, vagy Emp protect vagyok, tehát ezzel sem lehet gond. Azt, hogy Yaki létemre nem vehetek avaricet, visszautasitom, megyek az ombudsmanhoz, ez szegregáció. te fajgyülölő vagy, ezért a levest, amit a hosszu várakozás közben főztem neked, az öledbe öntöm! Nesze! Szokd a házaséletet/
Visszatérve, én sem igazán szeretném már ujra kezdeni, de egyszer már el akarok valameddig jutni benne, legalább addig, amit elterveztem. Egyet azért hagytam abba, még másik winchsteremen, a vanillát, mert már későn kaptam Tőled a felhomályosítást a bázisépitésről , és a közelről hallaható kongó hang jelentőségéről. /De aztán jól megtanultam. / Másodszor, mert átnyergeltem erre a verzióra, és van egy hülye szokásom, szeretek magammal is versenyezni, minél előbb felfejlődni, eljutni valahova. Ez most nagyon jól megy, ezért nem szeretnék az előző verziómhoz visszatérni. ebben már a régebbi tapasztalatok is benn vannak, 7-8 napi tiszta játékidővel alkottam, ami van, /persze ez többszöröse ennek a valóségban, a töltögetések, stb miatt/. És nem tudom, hogy az egészet hagyjam-e a francba, alapból rossz, vagy csak valami apróbb hiba okozhatja a gondjaimat. Mindenesetre megtettem a szükséges lépéseket, megpróbálok egy nemzetközi játékos kamarát létrehoz/at/ni, ami védelmet adhat a játékosoknak a kidolgozatlan, gagyin terjesztett, kiadott termékek ellen, aminek ez vezérhajója. Csak azért, mert jó valami, nem ok arra, hogy elrontsák! a francba.
Na, sok beszédnek sok az alja, szokta mondani zongoratanárom, ennyi elég
egyszerre, ha valami ötleted van..., /légyszi tekerj egyet a tekervényeiden/