-
Legend #14098 Ímé eljövék közétek!
Mennyi minden lement itt egy műszak alatt... Nézzük sorra: Nem jön a Bala-Gi. Ilyenről nem hallottam még, lehet hogy mindenki a Plotot nyomja, kevés az elrugaszkododtt elme. Az XTM-ben vannak hibák, a küldetések bebugosodhatnak, több panasszal lehet találkozni az XTM fórumokon. Én a Leviathan küldit akárhányszor megcsinálhatom, úgysem lesz sajátom. Akárhányszor kiszedem a sz@rból, újra és újra meg kell mentenem. Az XTM fejlesztők azt mondták, túl sok idő telt el a játékomban, a peccselések és scriptek összekuszálhattákták. Nálad is ez lehet, a Kraitot még nem próbáltam. Való igaz, már több számítógépen költözött át a játékom, néha produkál furcsaságokat. Tehát nem tudom hogyan oldd meg, csak azt, hogy másoknál is előfordul. De ha csak pancser vagy, és kell egy kis mankó a küldikhez, ITT találsz. Ez csak az XTM részleg. PHQ-t és sját szektort valószínűleg nem adnak egy Yakinak... viszont van itt egy utalás a problémádra: "You can do Bala Gi in a non-plot game or a plot game BUT
The one problem you might get is regarding Paranid rep. This needs to be good to compete Bala Gi (possibly even to start? can't remember) but beyond a certain point in the plot, your rep with the three eyes is bad and stays that way until you complete it." Próba-szerencse.
Továbbá: én csalok. Már nem érdekelnek lebegő konténerek, és rangok. Amióta felraktam az LV'S Ceats csomagot, csak isa, por, meg hamu a játék számomra, bármit előteremthetek. A Kép amit belinkeltem a szektoromról még azelőtt készült, úgyhogy azt véres verítékkel építettem ki. Viszont sosem kereskedtem, a kereskedőhajóim mindíg csak a saját komplexumaim között cseréltek árút, illetve volt 10 nagyobb TS-em amikkel manuálisan vásároltam fegyvereket mindenhonnan. Én háborús flottákat akartam kiépíteni, de közben kiderült, hogy ez a játék bármilyen vasat bealáz, ha mega-giga csatákról van szó. Én egy olyan platformról keveredtem az X3-hoz, ahol korábban ilyen meg ilyen komplett flottákat eresztettünk egymásnak (igen azok makettek). Ha ekkora flottákat csinálok X3-ban - mármint két ellenségeset, és összeeresztem őket, legjobb esetben is diavetítést kapok, irányításról szó sem lehet. Egyszer 60db M2-esnél lefagyott a gépem. Qurva sokmindent kipróbáltam a játékban, ami arra volt jó, hogy felkészültebben futhatok neki a Terran Conflictnak. Most éppen nagyobb-összetettebb flottairányításhoz gyűjtök adatot.Ezt a játékot nem akarom újrakezdeni, mert elég volt egyszer végigszenvedni a küldiket. A Plottal is voltak gondok, hát még az extrákkal. Pl. a versenynél én a Busteremmel indultam, majd megtaláltam a Starburst-ot, és azzal nyertem meg. A Khaak Asteroida alagútjából egyszer ennyire sikerült kisodródnom, így néz ki kívülről - amúgyis azt a küldit fikázzák a legtöbbet. Bala- Gi nem ment volna pénzcheat nélkül (olyan gyorsan)stbstb.
Én nem ezen a fórumon élek, csak mindennap ránézek (úgy mint Amaro, csak ő tűrtőzteti magát és nem pofázgat bele). A link amit a kézikönyvhöz rakok nálam is egy üres oldalt ad, azonban a letöltésvezérlőm már szedi is (Internet Download Manager) de ITT találtok egy letölthetőbbet, és SOKKAL bővebbet.