F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    HUUU!!! fe jó , hogy elnéztem a Centaurt /MKIII/, mert igy hirtelen , néhány ott dagonyázó XK miatt szükségem lett még egy Boreasra, így elindítottam a B. Krait küldetést, mert ezután tudom csak a nagy pénzszerző találmányomat elindítani, hogy szerezzek gyorsan vagy 130 milkát, erre kiderült, hogy a misszió elindul ugyan, de semmi több. Megkapom a megbízást, de nem jelenik meg az Orca. Valami nagy gáz lehet a játékommal, de nem jövök rá, hogy mi. BalaG nem indul egyáltalán, B.Krait nem megy, Avarices üzenetek nem jönnek, ezek együtt valamire mutathatnak, de nem tudom, mire. Nem akarom ujra kezdeni a játékot, abból már elegem van, de mi a fene csinálhatja ezt? Nincs script /kivéve magát az XTM-et/, nincs cheat, tiszta a program, ugyanezen játszottam egy darabig egy sztori nélküli játékot, a legmezitlábasabb kezdéssel indulva, azon minden rendben volt, félretettem előző játékom mentéseit, hogy elkezdhessem ezt a Yaki turncoatos kezdést, mert érdekesnek találtam. Azt hittem eddig, hogy a Yakiságommal van gond, de ugy látszik, másról lehet szó, mit gondolsz, Legend? /A képeid nagyon jók!!! ... a flottáid is... mire lesz nekem ilyenem, főleg script, cheat nélkül... talán az unokáim elérnek oda, ha átveszik a játékot/