X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többi Sohnen hajó is hasonlóan erõs, valamelyest kisebb vagy kevesebb pajzsal és fegyverrel felszerelve.A poén az egészben a sohnen beam cannon értéke, kb egy mass driver árával egyenlõ.
A xenon core 5-be próbálj scout drone-t inditani valamelyik sarkába ahol nem feltünõ, aztán jump, a Galacticával nem veszélyes odamenni.
Szerintem a Q-k a legadakozobbak, én belölük szedtem össze a legtöbb fegyvert, bár volt olyan K ami 12 GPPC-t hagyott maga után.
X universe Home, sweet home
Az Asgardra Incubusal is dokkolhatsz, mivel a játék M2 azonositja, ez is bug mivel rendesen összeér a két hajótest, vagy a valhalla kldokkolásai érdekesen zajlanak, persze mindez másik hajóból nézve, mert ha benne ülsz akkor valamelyik szétesik.Valhallával biztonságosan csak Terran dockban lehet közlekedni, bár elég szorosan fér el.
A nagy M0 hajókba szinte nincs korlátozás M6-ig befér minden, esetleg darabszámra van meghatározva.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Remélem a te listád befoltozza ezt a rést, mert akkor te leszel a király.
Kids, don\'t try this at home!
Az Incubus-t én is beraktam, csak én bogárfalván teszteltem. Fullra nyomtam SBC-vel, és becsitteltem 100 T2-est ellene + a szektorban lévõ bogárhajók, semmi maradandó károsodás nem érte, a destroyerek meg hamuvá lettek, igaz a fegyvergenerátora rendesen megizzadt.
Valahol olvastam, hogy az erõviszonyok felborulása miatt nem lehet Sohnen hajókhoz legális uton hozzájutni. Talán túl egyszerû és unalmassá válna a játék ha egy ilyen hajót vehetnél.Az ára sem piskóta kiváncsiságból eladtam, fegyverek nélkül több mint 900 milliót fizettek érte, és ez eladási ár, ami köztudott sokkal kevesebb mint amikor te veszel.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nekem is lesz majd egy kérésem, szöszmötölök egy komplex hajótáblázattal, kb 85%-ig kész,és kb 10MB-os lesz ha végre sikerül befejeznem,feltennéd majd az oldaladra?
Egy idõ után, ha túlságosan hagyjátok megerõsödni a xenonokat, akkor telerakják aknákkal a térséget. Jómagam rendszeresen kitakarítom azt az 5 szektort, és a fegyvereiket összeszedve fél milliárdokat keresek. Mielõtt újrakezdtem volna a játékot ez volt nekem is, de nem tudom, hogy lehet megoldani a problémát. Jobbára vagy 3 szektornál csinálta, hogy belépés után elfüstöltem, s velem együtt az összes xenon hajó. Próbáltam drónt, saját hajót, meg mindenfélét beküldeni oda, hogy legalább a térképen elérhetõ legyen, még szkafanderben is átmentem, de mindhiába. Nem hiszem, hogy még egyszer átjuttok rajta...
Azon a kapun én is gondolkodtam már, hogy lehetne "megnyitni", de még nem próbáltam ki.
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=117616
Saját felelõsségre. Én csak akkor kezdtem scriptelni, miután végigcsináltam az alapsztorit, és a Bala-gi küldit. Egyébként nem ajánlom, már csak a következményekmiatt sem:
"Disclaimer: Once installed you will go to hell and burn for being nothing but a dirty little cheater, You will be shunned by your friends and develop cankerous sores throughout your body.
A strange man will also turn up at your house every month to fire drawing pins at your head through a large elephant gun.
Warning: Any user found to be bragging about their accomplishments under the guise of not cheating on the main forums will recieve a horses head through the post, Don't ask what happens if you do it again!"
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Oduusseia küldetést BBS en lehet megtalálni? vagy melyik shipyerdon lehet megvenni? A repu meg van hozzá.
Még valami. Van egy Xenon szektor, ahová nem lehet behajtani. Próbáltam gyors hajóval, erõs hajóval, rengeteg hajóval, sehogy sem megy. Ez a Xenon Core 05. Ma adtam fel a reményt, miután elfüstölt eg fullosan felszerelt csítelt Inkubusom. Ezt a hajót csak erre a célra csíteltem, mert iszonyatos pajzsai vannak. Felégettem vele elõtte a Xenon Grid 2-t,é a Xenon Core 18-at, meg sen karcolódott a lakkozása, de aztán ennyi volt. Csett. Annyit sikerült elérnem, hogy egyszer beküldtem 60fightert, és elég lassan fogytak el ahhoz, hogy két kaput feltérképezzenek a hajóm térképére...Mentettem a játékot, és utánuk mentem, feltételezve, hogy ha alá volt aknázva a terület, kipucolták nekem, de ugyanúgy elszálltam, amint beléptem. Általános jelenség, hogy belépsz, majd csak asaját szétrobbanó hajódat látod, és néhány szintén felrobbanó Xenon hajót (ezért gondoltam aknákra).
Lehet azért van ez a sorompó, hogy csak akkor tudd elérni a Xenon Grid 2-t, ha felvetted hozzá a Xenon CPU küldit? Érdekelne, hogy próbálkoztatok-e már arrafelé átjutni.
A hetedik megnyitásánál jön egy üzenet Unknown-tól: "Error: Cannot deploy Warpgate in Legend's Home - too many gates in that sector already".
Amint egy forgalmasabb helyre nyitok kaput, azonnal megtalálják a helyiek, és csak úgy tódulnak át hozzám, és a szomszédaimhoz kereskedni - ellenséges szektorokban még nem próbálkoztam.
"Szánjon meg valaki, és írja be, hogy miket kell letöltenem, (és honnan ) ahhoz, hogy jól fusson."
A játék ezekszerint így is "jól fut" nálad.
A scriptek világába bele lehet veszni, de nem muszály, ha elégedett vagy a játékkal. Tiszta játékhoz nem kell semmi (én piszkosul nyomom).
Nincs konrét javítócsomag, a scriptek arra vannak, hogy némely nyûgöktõl megszabadulhass, vagyis csalhass a játékban.
Kezdd el jó sokáig visszaolvasni ezt a fórumot, rengeteg példával találkozol.
Néhány link:
http://www.freeweb.hu/x3reunion/
http://xvilag.mlap.hu/
http://www.thexuniverse.com/modules.php?s=&name=XTM_Main
http://www.egosoft.com/games/x3/info_en.php
http://www.answers.com/topic/x-reunion?nr=1&lsc=true&cat=technology
stb. Jó vadészatot.
De ez a sok kütyü, amit letöltöttetek hozzá ( scriptek, meg mi a csöcs ) az nem tiszta. Honnan lehet azokat lehúzni? Nincs valami fanoldal ehhez?
Három dolog lényeges: processzor, ram, videókártya. A többi csak sallang. Billentyûzet, egér lényegtelen hogy milyen, joystick nem árt, ha van hozzá, monitor részben lényeges.
Ezt a játékot remekül lehet benchmarknak használni, ez alapján cseréltem le decemberben a régi, nem túl rossz gépemet, egyszerûen azzal a céllal, hogy gond nélkül fusson az X3. Elõször raktam a régi gépbe egy igen erõs videókártyát, kiderült, hogy egy egymagos proci nem tudja kihajtani, kellett egy erõs kétmagos hozzá, ami alaplacserét igényelt, szóval kellemetlen volt, de az X3 annál kellemesebb...
Amikor kijött az X3, a gépem nem bírta. Most újra raktam, és próbáltam visszaolvasni, de amirõl írtok, az már annyira magasszintû, hogy nem értem.
Szánjon meg valaki, és írja be, hogy miket kell letöltenem, (és honnan ) ahhoz, hogy jól fusson.
Itt már billentyûk átmatricázásáról is olvasok, úgye nem kell egy külön gép az X3 ujdonságaihoz?
Most még kipróbálom a HCF-et, meg a hajófoglalást, remélem az megy.
Sajna a térkapukhoz még nem volt szerencsém, csak hallottam róluk. Majd, ha lesz elég pénzem, akkor kipróbálom. Az 5 térkapu összesent jelent? Tehát a gyári térkapuk is benne vannak?
G11: Nekem csak az í billt. kellett beállítanom, a többi megtalálható ugyanott, ahol a magyaron. Nagyjából.
Help!!! Ha valaki tud, mentsen meg: szeretném feloldani valahogy a térkapu-limitet. Az volt az álmom, hogy a saját szektoromból 8-10 Ollerussal kapukat nyitok a fontosabb szektorokba, de sajna 5nél több térkaput nem enged a játék szektoronként. Kétségbeejtõ 😊
Még egy kis G15-özés: kicsit nehezen gépelek vele, de szerintem hamar meg lehet szokni. A magyarosításról annyit, hogy el kell távolítanom a festéket a billentyûk tetejérõl, mad felmatricázni az egészet, fekete alapon átlátszó betûkkel (lehetõleg valami gótikus készlettel), de mivel haver csinálja a matricaszettet haveri alapon, ahogy lenni szokott majd, ha ráér, kénytelen vagyok addig alternatív megoldásként a G-gombokra programozni a kis és nagy ékezetes betûket - így is mûködik...
Ha rákeresel a lap alján található keresõvel, akkor kidobja SaGa üzijét, ahonnan ez a link is van.
Röviden; az otas castrum-ot hogy tudom megvehetövé tenni?
és a FactoryComplexCalculator-hoz van e linked?
Nálam nem szökdösik az ellenfél, nemcsak a Levinél, máshol sem.
Ha "elszöknek" nem tudod teljesíteni a küldit: "a non killed xenon or khaak could be an issue come to think of it and they do get way out there. you have to kill them all." - XTM forum.
Az EGÉSZ szektorban ki kell irtani a Xenon-Khaak-okat, érdemes néhány hajót szétszórni a szektor egész területén, hogy lefedjáék radarjaikkal a területet, és annihilálják az esetleges szökevényeket, vagy nagyon gyorsan magadkell kiírtanod mindet, MIELÕTT elszöknének.
Nem örülök, ha más is szív ezzel a küldivel, pedig kárörvendõ típus vagyok. Csak annyi kellemes csalódás van ebben a játékban, nem hiányzik egy ENNYIRE kellemetlen.
szoktam kalózokra vadászni de nem argon területen
megpróbálok argon terültetre kiküldeni pár kereskedöt hátha
Normális az, mikor 3 Kha'ak hajó lelép?
Utánuk mentem, az egyiket elintéztem, a másikat el kezdtem lõni, mikor jön az üzi, hogy mi a fenét képzelek, azonnal húzzak vissza a Leviathan-hoz. Fordulok meg, kapom a kövi üzit, Mission Failed vegyem fel újból Argon Prime-ban.
Mentett állás vissza, még csak az egyik szökevényt fogtam el, vissza a Levihez, várok, de semmi nem történik. Ellen nem jön, igaz a Titan-t elintézték, de van néhány Cerberus, meg jónéhány Nova.
Vegyem fel megint a küldit vagy ez is egy bug lesz, mint a Scarab-os küldi?
Mondjuk a Galactica nem sokkal kisebb, mint a Levi, a Pegasus, meg akkor, hogy kész hodály lenne az M0-ásokhoz képest. Simán beleférne 3 Galactica. Lehet, hogy módosítom M0-ra, felnyomom az árát 200-300 milla körülire és összegyûjtök egyre...
Megpróbáltam ujra összehozni egy gyárkomplexumot(most egy elég kicsit)plusz kiküldtem pár transportert sector tradere(pár pilóta már fejlödött annyira hogy univers trader legyen😊
mindenhol nö a repum kivéve argonéknál(most nem olyan látványos mint elözö alkalommal lassu de biztos)egy ideig jó volt igaz nem is nött egyszerrecsak esett 3%ot azóta meg még1et
ez miért van?
Azért megcsinálom mind a kettõt, meg a többit is. Csak még gyenge a fegyverzetem hozzá.
Vagy nem?
Késöbb lehet, hogy majd mégegyszer megpróbálom, de elõbb bejárom az összes szektort, hogy ne akkor kelljen kutatgatni.
Legend: Nemsoká én is megnézem azt a Leviathan-os küldit. Csak még kell 1-2 GPPC, meg BFAA a hajóra. Ha az sem jön össze akkor megint jól kifogtam a bugos XTM-et. Pedig minden jónak tûnt elsõre.
De még mindig marad az Univerzum leigázásának élménye <#eplus2>#eplus2>
There are multiple pages of stats available, you use the 4 control buttons on the LCD to change them.
Each button can have multiple pages, so pushing the button multiple times will cycle between the pages.
Button 1:
This is the main stats button, will display 2 pages of stats, include the ships you have, number of stations, game time and credits.
In the top left corner, you will find a display of the amount of salvage insurance you currently have
Button 2:
This is the Combat menu, there are currently 2 pages of display.
The first page is your ships stats, and will display your ship and its hull, shields and weapon energy.
The second page is your targets stats, and displays the speed as well as its Hull and shield strength.
There will also be the number of missiles and enemies in sector displayed if you have the "Combat Computer" installed on your current ship.
The combat computer is an upgrade you can buy from argon and split equipment docks.
Button 3:
This is the race notority and ranks page, will display the current rankings with each race and your combat and trade ranks.
Button 4:
This is the custom stats page, this is used to allow other scripts to display stats to the LCD. Press the button to flick between the pages.
Amaro röhög a markába, neki is ilyen van, és nem szólt.