F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Legend
    Centaur MKIII-ról van szó, nem a sima Centaurról. Ennek 2 TB-t lehet a farába rakni. Aszteroidát kifejezetten nehéz vontatni, mert bepördül, amint megmozdítod, ha van rajta bánya, különösen veszélyes. Ez aművelet RENGETEG gyakorlást igényel. Én Avarice-ben eléggé átrendeztem a térképet, lásd ITT.
    Erre a célra a fent említett Centaur MKIII-mat használtam: közel vittem a Roidhoz, majd befordultam úgy, hogy a gép a cél felé nézzen, a Roid mögöttem legyen, majd befogtam, és LASSAN elindultam. Többször kell rálőni, mert el lehet találni a súlypontját, ilyenkor nem pördül. KB 15-20-al lehet csak menni ilyenkor, mert elszakad a szál. TILOS autópilótára kapcsolni, ezt a folyamatot neked kell irányítani teljes mértékben. Ha megállapodott a Roid, visszaülhetsz a kockpitba, de állíts rá egy kamerát, és figyeld folyamatosan, hogy követ-e. Sebesség csak lassú lehet, csak nagyon finomakat lehet fordulni. Ha van a Roidon bánya, célszerű azt elkapni a vonósugárral, de nem muszály, ha eltalálod a roid súlypontját: kép. És rengeteget kell menteni.