KoRoN#14036
Ezt a tömöritett fájlt az istennek sem tudom kicsomagolni, de ha a "moneyspinning" leirást takarja, azt ismerem. Az én találmányomsokkal jobb, gyorsabb, és ha csak egy napig ezt csinálod, kb 10-30 MILLIÁRD creditet gyüjthetsz /szerencsédtől függően/ .
Viszont ami fáj nekem, hogy továbbra sem kapom a BalaG küldit, márpedig a Hyperion nélkül nincs kedvem a hülye meteorokat huzogatni, hogy helyet csináljak leendő káprázatos gyáreggyüttesemnek. A nagyobb hajók /most próbáltam Akumával pl,/ egyszerüen ledobják a tractor Beamet
a kisebbeknek pedig elöl van a TB helyük, 2-3 másodperc alatt leszakad a meteor róluk, szivás az egész. A Hyperionnal simán elhuzogattam őket.
Ja, és feltünt, hogy az Avarice küldetések sem jönnek, nem mintha hiányozna, tervem szerint a Zephrain-be veszem be magam, ott nagyon jó meteoritok vannak, rahedli gyárat lehet majd rájuk épiteni, ingyen jön a vas, majdnem ingyen a szilikon. De sokat kell itt is huzogatni majd.
Szóval, már mindent megnéztem, semmi okát nem látom, hogy miért nem jön a küldi, hacsak nem /Yaki/ fajüldözők írták a programot, csak hogy engem szegregáljanak. Most mehetek az ombudsmanhoz?!!