F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Legend
    Hehe, pont te indítottad az emlegetett Hcf foglalási recept előző kitárgyalását, lásd: #12781 (16.oldal). Nem felejtek ám!

Én tényleg játszani szeretek , nem konténereket gyűjtögetni, ezért cheatelek. A vidarhoz nem tudom, mekkora Notoriety kell mert én beállítottam maxra a Terran és Yaki repumat (nem tudom már hogyan a recept elveszett, a Yakiknál már minuszban vagyok).

A játék legjobb pénzszerzési módja az X3 Trainer
    Itt a Fórum
    Pénzt, és reput lehet növelni vele (igaz csak az alap fajoknál. A Terran/Yaki reput talán a Script editorban lehet piszkálni, nem eléxem, nekem hogy sikerült.

bentorrents: a Scrop Map megmutatja neked a Heretic's End kapuit.

HCF-el kapcsolatban megjegyezném, hogy fighter osztályt (M3-4-5) nem lehet foglalni vele. Én egy beszerezhetetlen Arrow-t akartam.

Kérdés: a Goner küldiből elnyert Stian-t (Goner Ozias) mire lehet használni. Nekem beindult az agyam, mikor egy képen láttam 12 bedokkolt Centaurral, gondoltam ez hasznos csapásmérő lehet, a valóságban azonban "csak" TS-t és TP-t lehet rádokkolni. (és legfeljebb Centaurból a MK I.-et, mert TS-nek számít) Ti mire használjátok?