KoRoN#14014
Capeléskor egy pl P. Raider elfogása 90-150 marinsba kerül /2-3 milka/, nem óccsóTECSÓ árak. Valen preciz választ adott, /ezért nem játszottam még soha végig a küldit, anélkül is van élet,/ de le lehet dolgozni a különbséget , gondolom, ha nem akkor hasznos is lehet, mert igy capelhetsz földi hajókat, mert venni aztán nem egyhamar lehet.
LEGEND!, mennyi notoriety kell egy Vidar vásárlásához? ha jól rémlik, te azzal jársz munkába. - egyébként, Neked elárulnám , ha érdekel, a játék legjobb pénzszerzési módját, /azért csak neked, mert meggyőződtem, hogy játszani szeretsz csak, nem cheatelni, az általam felfedezett módszer pedig olyan könnyü, és sok pénzt ad, és ismételhető, / 80-150Milla/alkalom / hogy szégyellem használni, jelen játékomban pl még nem használtam, igy is összejakiztam pl az előbb egy nap alatt 140 milkát rakétákból, min 50-60 milka értékü fegyvert, egy csomó hajót, árut, amit eddig el sem adtam. Igaz, 1 napom ment rá, de legalább harcoltam, dolgoztam érte. Ugyanezt fél-egy óra játékkal meg lehet szerezni kényelmesen módszeremmel, igaz, kell, hogy egy bizonyos küldetésed ne legyen megcsinálva. Angol forditás révén könnyü már ebből is kitalálni, miről van szó.