F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    Tényleg kíváncsi vagyok a képre, örömmel venném /'a burzsoázia diszkrét bája' címet előlegezem meg addig is neki/
    MINDENKIT érdekelhet a következő felvetésem: a zsákmányszerzés.
    A játék bizonyos valószínüség alapján osztogat jutalmat, ami átlagesetben nem valami nagy, nem érdemes vele bajmolódni, de vannak lehetőségek, amivel szép summákat lehet keresni.
    Az általam alkalmazott elkövetés módszere alapból a következő: lelőni a hajó törzsének nagy részét, menteni, utána durr, majd lehet ujra töltögetni. A nagyobb hajóknál pl. a Yaki rendszereknél az első ilyen módon lőtt Akumából /M0/ 10 Mill értéket sikerült kisajtolni, a következőnél mindössze 6 Mill-t. A vizsgálat ideje 2-3 óra volt mk esetben, kiderült, hogy amit 15-20 perces töltögetéssel nem lehetett elérni, azt már 2-3 óra alatt sem lehet überelni. A Yaki Senninekből max 10-12 betöltéssel, - a 2-3 /4/ millát ki lehet hozni. Tekintve, hogy ezekből nagy a kínálat, praktikusabb ezekre vadászni, főleg, ha nincs nagyobb hajód. Most én a jelen játékom ideje szerint kb 5-6. évben vagyok, a G15 szerint vagy 85 hajóm van, igaz, nagy része lőtt hajó, de 4-5 Xenon Q-t foglaltam, 1 Reavert, 1 Akuma anyahajót, stb. Akuma elfoglalásához/lelövéséhez azért 2 HCF, 2-3 XQ, és a Reaver kell, /azért ennyi, mert a amortizálódott pajzsuakat jumpolom odébb közben / Elkalandoztam. Xenon J szétlövésénél pl elég szépen potyog változatosan sok fegyver. Most egy Xenon K-val szenvedek, kíváncsi vagyok, mit lehet kifogni ebből, de nagyon unom, mert tegnap este 2 órányi munkával , /töltögetéssel/ 1x 3 GPPC pottyant ki, 1x 4 GPPC, egyébként 60"%-ban semmi, 40%-ban 1-2 Hornet. Ma kb fél órát gyötörte, ebből 1x 1 GPPC, a többi , mint előbb. Sajátságos. Pedig megnéztem, dugig van GPPC-vel, még felrobbanása előtt is. Biztosan van észrevételetek, kölcsönös müvelődés céljából adjátok elő, plz.