F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • KoRoN
    Bocs, Tomonor, igazán nem akarok kötekedni, de a kipimpelt hajód képére folyott a reggeli padlizsánlekvár, vagy mitől olyan elkent?
    Más: a Nova XTM-ben is ott van, / eddig 2 különbözőben legalábbis találtam, a jelenlegiben nem kerestem még, mert nem használom, tul lassu, de megkeresem most. / /a -12 , 1, -19 koordinátán kerested? mert sok helyen téves a közlésekben az előjel, pl az Akelai Bustert is -30 x-re írják, 30 helyett, stb/
    Megjegyzem, a teherhajók már nem az XTM-hez valóak, itt már tul erős vadászok lesnek rájuk, /a vanillában is alulméretezett pajzsuk voltak!!/ , minimum a Sleipnir az, aminek min. esélye van. Amellett, hogy az X3 addiktív, jó játék, tapasztalatom szerint a VILÁGTÖRTÉNELEM LEGGAGYIBBAN KIVITELEZETT, LEGÖSSZECSAPOTTABB, LEGKEZELHETETLENEBB, kb. PRE-ALFA STÁDIUMBAN KIADOTT JÁTÉKA. Ha az átkaim 1/Terányi részének ezrede egy minimálisan is befolyásolja a valóságot, a készítő dolgozók már hazamentek a sikeres kemoterápia után, de a felelős kiadónak most terjed a rák a gerinccsövére, és azt nyomva addig fog tekeregve szenvedni, amig én a játék közben káromkodni fogok /tehát, örökkön-örökké. MEGÉRDEMLI!!! Har, har har - mondom én, a világ egyik legtürelmesebb -ez igaz! - legszelidebb -ez talán nem annyira- játékosa./ Uff!