KoRoN#13930
A HCF-elt hajók /Xenon Q, Reaver, stb/ fegyverzetével van gondom. Vagy nem lehet 10-ből 8-at feltenni, vagy legjobb esetben minden 2-fegyveres toronyba csak 1-1-et enged feltenni. Megjegyzem, a nem foglalt hajóknál is gyakran szivat a játék, mert ha appc-t rakok fel, kb 4 mp mulva, mire 2 fegyverrel odébb járok, már le is cserélte másra. Ezt szvsz nem a capital/kishajó beállitás keretében teszi, mert bármelyik van beállítva, ugyanugy csereberéli. Azt is gondoltam, hogy tán az őssz-lézer fogyasztási keretet számolja, de azt sem, mert ha aire-vel rakom tele, azt is lecseréli. Abbahagytam itt a játékot, és néhány ujarakezdési próbálkozás után egyszercsak a felszerelhetetlen hajó megtelt /a benne hagyott/ fegyverekkel, de ha hozzányultam , már kezdte
előről. /xtm-et játszom, scriptek nélkül/. A másik, hogy jelen játékomban Yakit kezdtem, és előzetes bejelentés nélkül, itt nincs Bala Gi küldi, pedig ezt nem irták sehol róla. /A Bala Gi feltételeinek bőven megfelelek,a leírásnál nem írták, hogy a yaki kezdésnél nincs küldi./ Ha valaki tud érdemlegeset, ne tartóztassa magát!!!
/Egyébként, ennél trehányabbul összegányolt játékkal még nem találkoztam, ha az átkok 1/Tera része a legcsekélyebb mértékben is hat, a kiadó felelősei már sorban állnak az onkológiák váróit megtöltve, de a kezelésük unsuccesful. A szegény/?/ írók át lettek engedve, az /xtm összedobása miatt, főleg/, a kemójuk succesful. /Tőlem/