tomonor#13923
Jaja, az X2-s Nova mindenkinek örök kedvenc, aki játszott az X2-vel(szerintem). Roguey a modjával megpróbálta visszaadni, de nem lett ugyanaz, sajnos.
Az M3+ meg M7-es akkor lenne jó, ha az NPC-k rendesen használnák őket (tehát beugranak egy rendszerbe, elpusztítanak vmit, majd megvárják, míg apajzsuk kritikus lesz és kiugranak)-jó, tudom, az XTM ezt megpróbálta orvosolni, na de azért...
Hála istennek az X3-TC-be az M7-es FRIGATE új fogalmat nyer: aki játszott már a HOMEWORLD 2-vel, az tudni fogja miről beszélek. A fregattok le vannak osztva osztályokra, így van olyan hogy asszongya Missile Frigate, vagy Boarding Frigate, meg stb-legalább is én ilyesmit várok.
M8-nos, értem az XTM-et hogy különleges meg minden, de csináltak néhány felesleges dolgot. Kezdjük például az Eclipse-nél. Szép volt, jó volt, kicserélték-hát szebb nem lett, de legalább új... Ám mi történt a régi Eclipse-el? Átnevezték ICARUS-ra! Nem lett volna egyszerübb átalakítani Eclipse Hauler-é, és akkor talán még értelme is lett volna a dolognak... >.<
Visszatérve az M8-asokra, ezeket is meg lehetett volna oldani M7-esekként. Mer mi is az M8-as: Utility FRIGATE (vagyis hasznossági fregatt). Szerintem, az M8-as egy teljesen újfajta hajó-osztályt érdemelne (maaajd) nem egy új fregatt osztályt...