F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Mi?
    Semmit!
    Nem hiszem, hogy a costum hajó gond lenne. Nekem a pája beláthatóságával voltak gondjaim. Ott is csak egy bizonyos résznél, de akkor mindig. Lassan haladva nem volt problémám. Végigcsináltam már a sztori vonalat Mamba-val, a 2. küldetéstől.
    Ezzel a küldivel az a baj, hogy van amikor a játék nem enged tovább. Előfordúl, hogy többször vissza kell tölteni az állást és megpróbálni ismét. Nekem legelőszörre sem jött össze, mikor még ismerkedtem a játékkal. Csak körözött a hajó a bolygó mellett azt annyi. De volt olyan, hogy a BalaGi küldit hagytam félbe (el kellett vontatnom a Hyperion-t), mert nem volt elég erős hajóm a befejezéshez, a sztorit meg az 1. küldi után hagytam félbe. Nem is tudtam folytatni.
    A többi küldinél nem akadt meg soha a játék.
    Amúgy én is egérrel irányítok már a kezdetek óta. Nagy hajóknál segítek be billentyűzettel, mert amíg az egeret visszarakom a pad túloldalára, addig abbamarad a fordulás.
    Visszatérve az aszteroidáshoz, legutobb a Buster-ral mentem, de a csatában sem volt gondom. Nem álltam félre.