X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De vehetsz kalózállomáson szoftvert, ami felül tudja írni a hajódból is a másik számítógépét. És akkor tudod használni a Transportert. Persze ez illegális és 600k Cr.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Meg szeretném kérdezni, hogy hogy állsz vele....???
X universe Home, sweet home
Ha arra a hajóra pályázol, akkor felülrõl próbáld megközelíteni, ugy nem robban fel a squash mine...legalábbis azt olvastam az ego forumon.
v hogy mer én még nem jácotam anyit evel a játékal mind egyesek meg azt nem emlitettem h nekem csak anyira jön a pénz h ha szerencsém van és találok egy ojat h valakit ki kell nyirni akor is max 19xxx et kapok érte meg pár ezrenként szedem a zs-t (az alap argon busterem van némi + cucal az enyi meg 100e cr.<#alien>#alien>)
Ha berakod a Battlestar Galacticat, az viszonylag olcsó és erõs hajó, nagy raktérrel.
30 milla, 20x10GJ pajzs 40.000-re bõvíthetõ raktér és 80 db hajó fér el a raktérben. Persze a feltuningolása nem olcsó, de melyiknek nem az?!
Ha egy jó hajót akarsz, van egy M4-es LooMankstrat Legacy-ban. Csak fel kell szedni.
kössz a tanácsot
igények:
-olcso legyen
-nagy raktér
-gyors (nem muszáj)
sajna a kereskedésen meg pár elenfél ki iktatásán kivül másal nem tok pénzt szerezni és ezér kéne
Sztem nem. Nameg minek teló. Van egy jó kis K700-asom. Az bõven elég.
Meg aztán inkább üzemanyagra költeném, mint telóra...
Az a +18 gomb, hidd el nagyon jól jönne!
Sokminden így sincs beállítva.
Most nyertem a lotton 1,5 milla Cr-t <#vigyor2>#vigyor2>
Ismét megcsináltam a sztorit már nem tudom hányadszor!
Kb. 8 óra alatt teljesíthetõ is. Többször nincs kedvem!
-teljes térkép népekel h ki hol van meg az átjárás köztük
-hajók árai max teljesitményeik neveik mega többi adat
meg h még mik voltak bene azt nem tom mer részemröl használhatatlanok voltak a nyelvi nehézségeim miat
Ha már a Castrum-ról van szó: Van olyan küldetés, mint a Leviathan vagy a paranid csatacirkáló esetében, hogy annak teljesítésével a hajó megvehetõ legyen?
De mindjárt válaszolok is a spoiler-es üzenetre.
Szép munka, gratula!
De mint minden hajó esetében, tök mindegy mit kérnek érte, az alapfelszerelés mindig egy 125-ös pajzs és az alap commmand-ok.
A Leviathan valóban nem éri meg, csak azért mert a legnagyobb az összes közül.
Inkább az Otas Castrum Lasertower Weapon-nel felszerelve.Nem akkora, de nagyon durva hajó...ha jól emlékszem.
nem tudnátok megmondani h honan lehet v egy öszefoglalást leszedni a hajókrol a térképröm meg miegyébröl mer régen volt nekem csak az az elözö vinyomal együt meghalt azt jol jöne most v mi
Én nem tudok gyártani fegyvert gyártani a HQ-ban, csak hajót. Baromi ladssan gyártja le a nagyobbakat (egy M3+ - os hajót másfél óra alatt). Akkor inkább a Leviathannal gyártom le õket, az gyorsabb... és nem is "üresen" kapom meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A capt ismét üzen, jön a desszert a bogarak személyében, a létszám közel azonos, csak erõteljessebb lézershow-val nehezítve. A kha'ak flotta valamennyi típusa megjelent mint valami kiállitáson. A pajzsoknak ideje nem volt feltöltödni 20km alatt, és már szemben is találtam magam a pusztítóval, intenzív 3D-s slalomozással próbálkoztam nem reflektorfénybe kerülni több kevesebb sikerrel,közben mentettem állásokat igy a harmadik nekifutásra sikerült, hálát adok a typhoon rakétáknak , nem szeretik a bogarak ezt a típust, igaz kilöttem vagy 1 millió creditet a bogarakra,meg ami nem ért célba, de megérte.
Szerencsémre csak egy destroyer volt, és 4 frigate, 6 corvette, meg az apró kiséret. A titanomat a végére csak a festék tartotta össze, 10% alatt volt a hull-ja, vadászom szinte nem maradt a 60 darabból,a colossust meg én tartottam össze.Szinte örömujjongásba törtem ki mikor a capt üzenete megjelent, köszöni a védelmet menjek vissza argon prime-ba a többi dicséretért. Pár perc ujjpihentetés pajzstöltés után visszaugrottam, az eq közelébe jött is az áldás, és közölték, vehetek a shipyardon leviathant persze limitálva. Ugrottam is a kikötõ menüjébe ahol tényleg megjelent az alsó részén a robosztus neve mellette csínos kis árcédula 282,496,670.-, az alapfelszerelése fight comm sotfware 1, 2, triplex scanner, 125mj pajzs. Nem erõltették meg magukat a cuccokkal, pláne a pajzsal, 3x5gj pajzs helyére egy 125mj !
X universe Home, sweet home
Megpróbáltam feltelepíteni az "X3 ModManager"-t.... Letöltöttem a telepítõt malyd feltelepítettem....
Amikor el akarnám indítani ezt írja ki: "Error starting program: (): File not found: x3mmext.dll"
Ez csupán azért furcsa mert megnéztem a fájlt..... és ott van a mappában :S... szal nem értem mit nem talál rajta..... Ja: és így természetesen nem indul el a program sem.....
Ötlet....... Megoldás.........
Elõre is köszönöm....
Csak olvastam, hogy tud fegyvert, de ez sem biztos, mert aki írta, õ is olvasta angol oldalon.
Azt olvastam, hogy a HQ tud fegyvert gyártani.
Tényleg így van? És ha igen, akkor hogy?