Legend#12775
Témafeldobás: az a jó ebben a játékban, hogy rengeteg módon lehet játszani, mindenki mást lát benne: trade, think, fight, build, stb.
Én a Fight oldaláról közelítek, a multiplayer emiatt érdekel, nem kereskedni szeretnék más játékosokkal, hanem egy-két nagyszájú ismerősömet szétlőni. Mindíg a harcra gyúrok, ezért nem szöszmötölök kereskedéssel, a hadianyagot legyártom magamnak.
Mostanában ismerkedek egy cheat-csomaggal: LV-s cheats a neve, és majdnem bármit meg lehet csinálni, ill. el lehet érni a játékban, ezért teljesen élvethezetlenné teszi azt. Éppen ezért a Terran Conflict-ot tisztán fogom játszani, de addig is:
A következő "nagy dobásom", hogy egy jó nagy üres szektorban előteremtek (LV-s Cheats) a semmiből több különböző ellenséges flottát és egymásnak eresztem őket, mentek, majd beszállok a saját flottámmal, én közben csk röpködök a lelőhetetlen Starbursttal és remek fotókat készítek, vagy fraps-videókat...
Kár, hogy egyelőre nem érek rá, a minkahelyemen nem hallottak a négynapos hétvégéről.