X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öhm, nem akarok ennyire hülye lenni, de muszáj megkérdeznem, mer nem bírom tovább: MILYEN MOD AZ AZ XFP? Tudom, hallom mindenfelõl, hogy beszélnek róla, még a szavazásba is beraktam, de NEM TUDOM milyen mod lehet, az EGOSOFTon meg nemtaláltam semmit... VALAKI esetleg lealacsonyodna a szintemre, ÉS megmondaná mi a gyász az?

Apropó, billentyûzet-kiosztás:
Y-hátra
X-elõre
W-fel
A-balra
S-le
D-jobbra
R-tulajdon menü
T-célzás
SHIFT+T-legközelebbi ellenségre célzás
U-autópilóta(be kell célozni valamit hozzá)
O-kinyitja a cucctartót:D ha kinyitod, a pajzsnak addig lõttek!-így tudsz felvenni cumókat:D
P- személyiség menü--->asszem=most egy ideig X2-tem, és bele vagyok gabalyodva, tehát ha vmi nem jó, azér bocs...
F,G-nemtudom, nem emléxem:D
SHIFT+H- HUD, COCKPIT(ha van) elrejtése
J- S.E.T.A.=idõgyorsítás (maxfactor=10:D)
SHIFT+J- UGRÁSSSSSSSSS
K-célzócumpoter
L-rakéta kilövése
SHIFT+E- katapult(EJECT)
,?;-térkép
SHIFT+M- Gravidar view change=fejcsd meg mit jelent!!!:P

Az összes többi billentyû szabad. Én speciel naon szeretem a BOF Drone plus-t, ami által egy gombra kilõhetõ az összes drone, meg vissza is hozható! Remélem segítségetekre voltam...asszem ezt berakom az oldalamra is:D Amugy a patch karácsonyra fog kijönni, ha minden igaz-láttad azt a képecskét az oldalamon?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azok jók, de elég durvák.Nekem valami Xenon Core-ba kellett mennem.Mondanom nem kell, hogy ezért át kellett verekednem magam kábé 4 Xenon szektoron, mire megtaláltam azt a bizonyos Core-t.
Itt találkoztam elõször Sohnen hajóval, ami mellesleg nekem is ellenség volt (miért?), de a Xenonokat írtotta.
Maga a Core szektor nem annyira veszélyes, inkább az oda vezetõ út,de az nagyon.4 vagy 5 Xenon Station-t kellett kilõnöm, s már utalták is a tizenmilliós összeget.

Az újak részére meg csak annyit mondok, amennyit RJoco kolléga.Tessék megnézni két kedves tagunk/társunk honlapját, ahol ezernyi infó van a játékról.
Így legslább nem kell visszaolvasni több száz hozzászólást.Nagyjából megcsináltuk már a részletes leírásokat, de a billentyûzet az ma már nem téma egy PC-s játéknál.
Mondom ezt azért, mert mindenki maga állítja be.Anno a C64-nél még nem így volt...
Viszont ha abban kell segítség, hogy fordítsuk le, mi micsoda, szívesen segítünk, ezért vagyunk itt mindannyian.

Háát, igen <#vigyor> .
Amint idõm engedi és éppen nem a Teamfortress-t nyomom, azonnal folytatom az angol fordítást.<#vigyor>
De tényleg borzasztó sok szöveg van, amit még meg kéne csinálni.
Csak egy picit néztem bele a szektorinfókba...na az egy érdekes rész lesz.

RJoco
Elvállaltam BBS-en egy Xenon inváziót megfékezõ küldit. Kilõttem a K-t, meg 5 L-et és kaptam érte 6 misit.

Viszont nem értem, hogy ha az ipse elhagyja a hajót, akkor az miért robban föl. Az XFP modba raktak önmegsemmisítõt a hajóba?!
Nagyon ritka, amikor nem robban föl. Nameg az is, ha elhagyja a hajót.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
Hát igen!
Sajnos a freeweb szerverei nem bírják.
Többször kell próbálkozni.
Nekem sem mindig jön be elsõre.

Ohhhhhhhhhhh<#vigyor2><#nevetes1><#worship><#circling><#wave>
Hálásan köszönöm :)<#worship><#worship><#worship><#worship>

Bár ezt az oldalt régen én is próbáltam de nem tölti be...... vagyis amikor betöltötti fehér az egész kép és kész: http://www.freeweb.hu/x3reunion/

RJoco
Hát ez attól függ, hányszor akarod végigvinni a Storyt. Ugyanis új játékot kell kezdened.
Sajnos én egyre kevesebbet játszom, de én is úgy érzem, hogy lassan haladok. Ez nem baj, amíg az ember meg nem unja. Bár szerintem annyi minden van benne, hogy nem lehet, csak az angol tudásom (nemtudásom) hátráltat.

RJoco
Sztem soha.
Nem a fordítókat akarom leszólni, Univerzum ments! Nagyszerû emberek és nagyon sokat tettek már ennek a közösségnek a javára.
Csak hát ez elég gyorsan fejlõdik és elég sok változata van. És nem mindenkinek jön be ugyanaz, nameg nem biztos hogy megy is, ami bejön.

Nekem 3000+os AMD-m van GeForce6600GT karival. 1280x800-as felbontás, minden min.en, Optimális beállításokkal.
Így megy 20FpS-el és 7-8FpS-el SETAnál. És csak az XFP mod van fenn.

RJoco
Hogy minden kérdésedre válaszoljak:
Amaro oldala
Tomonor oldala
Na ezeket nézd át. Itt minden szükséges dolgot megtalálsz a játékról.

A bill.kiosztást meg hát:
1. bemész a configba és leírsz mindent egy lapra, majd lefordítod magyarra egy programmal vagy online oldallal
2. én sem vagyok penge angolból, de már elég rég játszom játékokkal, hogy naggyából értsem a dolgokat, meg a kiosztás is adja magát

Értem....
Hát akkor így jártam<#nemtudom>..... Azért köszi...

Nos akkor még annyit, hogy a magyarosítás kb vajon szerintetek mikorra lesz kész??

Na de itt minden billentyû csinál valamit és majd mindegyiknek több funkciója is van attól függõen milyen menüben vagy. Tényleg sok hidd el.

Hát.. Ami az illeti elég csóró vagyok...... De nyagyon szépen köszönöm az infót....

Amúgy nem is úgy gondoltam, hogy egyszere válaszoltok mindenre..... az azért túlzáslenne.....

De ha mondlyuk a "meik billentyû mire való" dologra lennék leginkább kíváncsi...

Tudom, hogy eléggé sokat kértem az elõb......... nagyon sajnálom....

Nos kicsit sokat kellene írogatnunk ha mindent megmondanánk. Azt hiszem tele lenne a füórum vele. Inkább ajánlom a lenti linket 1999 forint magyar nyelvû kézikönyvvel! http://galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9279

Hali.... :)
Nemrég kezdtem játszani az x3-mal..... Nagyon tetszik a játék :)

De az a baj, hogy elakadtam..... Még az elején tartok.... Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehet azon a részen átmenni ahol a halyómmal egy városban keringek és üldöznek?? (amúgy egy Julian nevû karakterrel kezdtem....)

Ha valaki tundna egy-két jó tippet adni, hogy mit célszerû tennem itt a játék legelejé azt nagyon megköszönném :)

Ja: és ha valaki le tudná írni nagyvonalakban, hogy meik billengyû mire való annak is nagyon tudnék örülni............ Sajna nem vagyok valami pende angolból :(

Örömmel fogadok minden segítséget...... :)

Szeretnék kérdezni valamit, átalgabn napi hány órát játszotok vele? Valószínû én vagyok nagyon béna, mert lassan haladok. Mondjuk sokat nézelõdöm. :) Igaz lenne, hogy XTM moddal nem érdemes játszani, csak ha már végigvittem? Miért? Elbarmol valamit a küldiknél vagy más miatt?

Ez az év játéka kiadás engem érdekel, köszi az infót, megveszem.

Nekem 8xQAA+Multisampling+16xAF 1920x1080-ban minden maxon és átlagosan 50-55 fps körül van. Igaz hogy 1.8-as Core2 meg 8800GTX OC, de ennyivel csak nem lehet gyorsabb. Új meghajtók vannak fent?

Miért, mikorra várható az új patch?
Valaki már látta ezt: http://galaxisnet.hu/mtermek.php?id=9279
De várom már az új patchet... De most félek uj játékbba kezdeni, mer én arról vagyok híres hogy teltömöm a játékot scripekkel, és valaki az irta az egon, hogy nembiztos hogy komatibilis lesz a scriptekkel...De leginkább modokkal.

Jó-jó, nem próbáltam még, csak a kézikönyvben olvastam...

Mérnem próbálod ki?<#confused><#hehe>

Törölt felhasználó
Sziasztok!

A Boron Krait küldetésnél a felrobbanó gyárból kiesett egy néhány "unknown mineral" ill. "unknown alloy". Valaki tudta valahogy használni ezeket valamire, vagy ugyanazt lehet vele csak tenni, mint a "dragon scales"-sal?

Köszi elõre is.

L
A teladiknál is nõ a reputációd a kalózvadászattal. A xenon vagy khaak irtás gyorsabban növeli, de a kalózokért is adnak pontot...

Érdekesség: azt tudtátok, hogyha bármilyen Argon szektorba Paranidot lõttök, akkor megy feljebb az argonoknál az elismertség? Ez ellentétesen is igaz + Boronoknál Splitet kõ lõni, Teladiknál pedig NEM ér semmit ha kalózt lõsz ki!!!-ezt tudtátok?

Nos ez így van, és nem sikerült javítaniuk, de valahol azt olvastam, hogy 1024X768 az optimális, de attól én még 1280X1024-en megyek.+minden max-on, de próbáltam minimumon mindent (de tényleg mindent!) és kb csak 3 FPS "szökött" le... Apropó az én configom:
AMD Athlon XP 1900+ (tudom elég xar...)
NVIDIA 7600 GS BLISS 256MB VRAM
768MB RAM

Tehát a lényeg az, hogy Unknown Sectorokba, egyéb üres rendszerbe viszi 20-25 FPS-t, Argon Prime félében 9-12, SETA is lassít nagyon, a HARC az nagyon rosszul megy (épp ezért kereskedem<#nyes>), a játék végérõl meg ne is beszéljünk (elmentem a kisboltba, még vége nem lett a végsõ animnak :D ), szal, remélem ezzel az új 2.5ös patchel remélem mindenen javítanak. Azt hallottam, hogy mostantól a játék mind a két magot fogja tudni használni a Core2Duo-knál...

Hi !
Az enyém P43200 2x1gb ram 7800 - 512 bliss és 1280x1024vagy 1024x768 már nem emléxem, de minden maxon élsimi nélkül nagyon faxán megy xtm el. Igaz vízhûtés, de csak akkor húzza be a gépet ha kb 25 hajó ütközik meg, és a csata közepén vagyok. A proci kicsit nehezen boldogul a lövedékek pályaszámításával. A gond a grafbeállítás eltalálása. Van egy optimális felbontás ahol érdemes tartani a játékot, mert alatta is fölötte is szaggat. Elvileg javították, de ez sajnos - legalábbis nálam - nem fedi a valóságot. Amint 1el levettem a felbontást, rögtön kb 3 sec es szaggatások voltak.
ok thx!

Elbírja.

Ilyen gépem van:
2500+
1G Ram
6600GT

A sima játék élvezhetõen megy, a modot megérné felraknom vagy azt ez a konfig már nem bírná el? <#help>

Megvan a Plutonium is.
Találtam nividiumot. Most Plutoniumot keresek.
Nividium-ra lenne szükségem, nem tudja valaki merre lelek? 5 kéne.
Bil Ur Sag
Az igen :D Mondjuk ez szerintem nagyon szuper dolog. A fejlesztõk leginkább a rajongókon keresztül tudják legjobban látni a dolgokat. de minden esetre fasza dolog.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

Is-is. Maga egy fangárda volt elõször az XTM, aztán az EGOSOFT is besegített nekik a projektben, most pedig az XTM fejlesztõcsapata segíti az EGOSOFT-on...

Bil Ur Sag
Csak egy kérdés. Az xtm, hivatalos modifikációja a fejlesztõcsapatnak vagy egy "kreatívabb fan-gárda" készítette?

Bil Ur Sag
Na megint tanultam valamit :)

De, így van...

Nem vanillának minden olyan gamet neveznek ami az eredeti nem modolt verzsön, de lehet tévedek.

Bil Ur Sag
Köszi a válaszokat srácok ;) Igen ahogy észrevettem az XTM rendesen odapörköl még a gépigénynek. Ez a Vanilla is ilyen mod-féleség?

Nah, a másik dolog a fegyver. Én nem arra gyanítok, hogy kisebb hatósugarú, hanem arra, hogy az XTM annyira lelasítja a PC memóriáját, hogy az akadozások miatt lehetetlen lõni. Ezt az is bizonyítja, hogy amikor sok programot futattam egyszerre, és azt a küldit csináltam Vanillában, akkor is kb olyan eredményt értem el....Nekem, még a 7.2nél ott fehéredett el a képernyõ, amikor CUSTOM GAME-t kezdtem.-De csak egy idõre...

A shivan dragonnal én omicron lyrea-ban találkoztam anno, amikor még nagy ujdonság volt 7.2-es patch, és XTM-es voltam.(De azóta Vanilla a kira) Tehát én kilõttem a shivan dragont, valami beam fegyvere van, elég ha kikerülöd mer az csak a szájából jön. Összesen 2 féle sárkány van: egy piros, és egy fekete. Gondolom ti a pirossal találkoztatok... Tehát nyugodtan lõdd ki, kipottyan belõle majd egy csomó dragon scales, amelyetnemtom, vagy a equipment dockok-ba, vagy shipyardokba lehet eladni...

Más, végigvittem a játék kampány részét, boldogság a köbön, de, a vége felé a kalóz csajszival nyomulok, egy bánya álcázását kell lezúzni, közben Perseus tiusú hajók próbálnak akadányozni, lövöm õket is boldogan, õk meg ugrálnak ki a hajóikból :))) már elõre dörzsölöm a kezem. Végigvittem a küldetéseket, visszamegyek, elfoglalom a hajókat. (7 db. volt) Elküldöm õket egy hajógyárba, eddig mindek ok, 5-öt eladok, 2-õt megjavítok, és kiderül hogy nem tudok parancsot adni a hajóknak, (Perseus) erre belerakok minden argon jót amit csak árulnak, és akkor sem. Ez van, úgyhogy eladtam õket.
Én is csak egyszet találkoztam ilyennel, (dragon) úgy hogy nem tudom. Nem olyan rég játszok a játékkal. A küldetéseknél készülj fel meglepetésekre, az nekem is elsõre ment de, miután kiõttek és át kellett volna mennem a gooner hajóra, az egész kép kifehéredett, mintha leolvadna, na így tényleg érdekes volt. Levettem a grafikai beállításokat úgy ment. Szóval a küldetések: volt egy olyan, ahol azokat a szögletes hajókat kellett aprítani, ez nem is lett volna érdekes, de jobbról balról jött egy egy kalóz csatahajó persze a kiséretükkelel együtt, na ezt volt fura megcsinálni, õk ugye nem tartoztak a küldetéshez éppen csak arra kolbászoltak.
Bil Ur Sag
szép estét:)

A mai nap találkoztam a játékban egy shivan dragon nevû szerzeménnyel. Õ róla lehet valamit tudni? Háttérinfó stb. Élõlény, robot, valamilyen organizmus? Másik feltettem az xtenden mod-ót. Istenszuper minden de: nehezebb tõle a játék?? mert van az a küldi amikor az ûrhajó lõállásából kell osztani a kalóz vadászokat és azt anno a mod nélkül kegyetlenül gyorsan teljesítettem, most a második kalóz hullámnál de van hogy az elsõnél is. The End :( mintha az a fegyver a hajón sokkal kisebbet sebezne mint a mod nélkülni változatban. De lehet csak én vettem ezt rosszul észre. Na jó éjszakát :)

X = nem Babylon5!!! De amugy jó film, én is néztem régebben, amikormég fel tudtam kelni 9 órakor vasárnap.<#nyes><#nyes><#nyes>

ha már rajta vagytok a fordításon adok ötletet nálam most perpill nem megy a jték egyéb rajtam kívülálló okok miatt de keressetek rá a babylon 5re az origón ott oylan fegyver neveket meg egyéb ûrhajós izéket találtok hogy csak na nem rég olvasatam jó film nem tom néztétek e na sazl csak ezt akartam mondani
Legyen természetes minden szerintem...mármint a játékhoz hû. Amúgy szerintem nem kell mindent annyira lefordítani, példéul a SETA maradjon SETA, nem SMIG (szingularitási motor idõ gyorsító)

Én beírtam, aztán gyõzõtt a józan ész, "mit vicceskedek én itt, örüljek, h. csinálhatom"..
Szóval most objektum szerepel a szövegben :)

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe><#beka3><#vigyor3>BETEG LENNE!!!