F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • klb
    Taktikai tanácsokat kérnék HCF guruktól.
    Nem nagyon megy nekem ez a hajó foglalás. Először egy Khaak M6-al akadtam össze, igaz csak BHEPT volt a hajón, de nekiestem, és el is foglaltam. Azóta viszont nem sikerül. Nekiestem a vándorló Xenon egységeknek (P+2L+LX+3M) de vagy én lövöm szarrá őket, vagy ők engem.
    Elöl BHEPT, és IOND van, az első toronyban van még IOND, egyébként mindenhol AHEPT. Az első torony úgy van beállítva, hogy az én célpontomra tüzeljen, az összes többi hajóvédelemre.

Nekiesek a bagázsnak, le is lövöm a P pajzsát, ekkor nekiállok előkaparni a térkép,hajó,commands,piracy... mire eljutok a végére, a P már régen kint van a látóteremből, és vagy elkezdte visszatölteni a pajzsait, vagy a többi torony már lelőtte a hull-t 50%-ra.
    Első esetben újra kezdem a pajzs bontást, majd megen a térkép,hajó..., második esetben pipa leszek, és szarrá lövök mindenkit.
    Első esetben ismételgetem a folyamatot, amíg az L-ek, az LX, és a döglődő P PPC-i le nem lövik a pajzsomat. Második esetben kár nélkül megúszom, de zsákmánynak csak az a pár eldobott rakéta marad.