Ha van egy jó vadászgéped Pl.: nova, LX, stb. keress a BBS-ek közt xenon-írtós küldiket. 10-35 millát összeszedhetsz egy órás harc alatt. Persze nem árt ha te lövöd ki a nagyobb hajókat (K,J), darabjukra 5-6 millát ad. Nem nehéz célpontok, megfigyeltem hogy igen gyenge pajzsuk van ilyenkor kb125mj. Én LX-el szoktam menni egy teljes sorozat a 8 HEPT-ből rá, 3-4 hornet (a szétlőtt L-ek rengetegszer hagynak maguk után) amíg a fegyverek töltődnek, plusz egy két lövés és kész. A lényeg hogy maradj hozzájuk KÖZEL!, így nem tudják használni az ágyúikat. Ráadásul a K GPPC-t szokott hátrahagyni maga után akár 8-10-et is, ami nem rossz pénz. A xenon hajók általában az állomásokra és a többi hajóra mennek veled csak akkor törődnek ha már tüzet nyitsz rájuk, néha olyan mint az agyaggalamb-lövészet. Ráadásul segítséget is kapsz pár vadászt és M6-ost, plusz egy saját névvel rendelkező hadihajót, ez lehet m6-os de akár M2-es is. Nálam legtöbbször egy Boron Ray jön valami "Alloe" nevü. Legutóbb 203 kilőtt hajóért két J és egy K, 5-6 M, a többi L, 34 milliót adott.