X3 - Reunion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TIPP: ha gyorsan kell pénz, és már van valamennyi zséd, akkor rakj egy solar powerplant-et Argon Prime-ba...ha lehet l, vagy xl, Ashley esetében XXL-est!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nagyot fogsz nézni <#nyes>#nyes>
Más: végre meg tudtam venni avarice-t 615 mill. kreditbe került, és gyakorlatilag semmi haszna nem volt, úh ha valaki erre spórol, inkább költse a lóvét egy paranid flottára, mint majd én is fogom.
Tudna valaki segíteni.
hol lehet eladni (shiva dragon …😉 nemtom mit.
akkor találom ha lelövök egy sárkányt.
Vagy mire jó?
Elõre is köszi.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Szóval ugye van ez az X3 plugin manager, ami a script és a ship installert, mostmár egyben kezeli. Namost akinek ez van fönn, az hogyan oldja meg azt, hogy az XTM -ben is legyenek Add-On shipek, és menjen az XTM is... Mert a réginél úgy csináltam, hogy az XTM -et kimásoltam az X3 gyökérbe, átneveztem a legmagasabb számú cat/dat -ra, és kiválasztottam a ship installer modot. Namost ez a plugin manager kilépéskor is variálja nekem az X3 mappát, és utánarak filokat magasabb névvel... Próbáltam már kilépés után én betenni oda az XTM -et, de nemjó! Jelenleg ezzel nekem csak úgy megy, ha a mod mappából a plugin managerrel kiválasztom, viszont így nincsenek add-on hajók!
Ti hogyan oldjátok ezt meg ?
Tudom ajánlani még Roguey készülõ modját: Roguey's total mod v1---> na erre kiváncsi leszek 😄
Lenne egy kérdésem. Találtam egy modot, amiben van 1-2 dolog ami nagyon-nagyon tetszik, viszont nemigazán sikerült mûködésre bírnom az XTM -el együtt... Igazából ami a leginkább tetszik benne az egy Asteroid Base, ami a mienk lehet, a mellékelt scriptek ambõl a legtöbb megy a mod nélkül is, meg pár nagyon szép hajó.
Kép 1.
Kép 2.
Ranger M6
Kép 1.
Kép 2.
Link a MODhoz.
Lassan megcsinálom a Boron Krait missünt.
Az a gond hogy a végén kilövöm a tigrincset, és qurvagyorsan kiírja hogy megfertõzõdött az állmosás, és már robban is. Ez valami bug, vagy valamit rosszul csináltam?? Nektek hogy sikerült??
A Shonen missziók után vannak a goner missziók. A 4. misszió végeztével elmondja a Goner a dumáját, és megbízna valami küldetéssel, azonban ebbõl semmi nincs sehol. Valaki tudja ez hogy folytatódik??
A Goner missziók idáigi leírását közzétegyem??
Hogy hogy?
Így:
XIII - X-III <#nyes>#nyes>
Azért csak nem lehet egy fórumba egy akármennyi oldalas szöveget beszúrni.
Lehet,hogy ki is tiltottak volna innen, meg aztán ki olvassa el,ha olyan hosszú?
Így legalább lementhetõ és bármikor elõvehetõ.
És kössz mindenkinek a konvertálásért, meg az elismerõ szavakért és meg utoljár szorri az Office2007-ért.
Az programhiba volt, ha jól emlékszem. Nekem is csinálta, pedig akkor még joystick-kal játszottam.Asszem az X-Tension-ben megszûnt eme hiba.
-office2007 fájl
-office2003/97 fájl
-notepad-forráskód-fájlkiterjesztett_extended-downgraded-windows_OS_kompatibilis... (egyszóval jegyzettömb formátum annak, akinek nincs ofisza)
Továábá van még egy uj chat-chart, ami egyelõre béta, randa, meg nem kezeli az ékezetes billentyüket, szóval véleményt kérek, hogy maradjon, vagy se...
Az MS Word-ök egyes változatai az õsidõk óta nem kompatibilisek egymással. Ennél csak az excelek kevésbé, mert az office XP-ig bezárólag az azonos verziójú, de eltérõ nyelvû wxcelek nem értették egymás függvényeit...
on
Aztán restart...
Az mondjuk tényleg vicc hogy már a szövegszerkesztõk változatai se kompatibilisek egymással. Hova fogunk így jutni?
SZorri srácok, nem tudtam, hogy az Office 2007 nem kompatibilis a többivel.
Semmi extra nincs a doksiban, csak tényleg Word 2007-el készült.
Sajnálom mégegyszer.
Egyéb: meztelen nõs képeket rakjak rá?<#taps>#taps>
"korlátozott opciójú X koncepció" <#wow1>#wow1> - ez mit jelent? <#zavart1>#zavart1>
Amugy weboldalamon készítem most a News részleget, amibe minden valószínûséggel benne lesz kisviku xtm leírásából egy részlet+letöltés...Ugye acc rá engedélyt???<#nevetes1>#nevetes1>amugy már letöltöttem, tehát nem kõ küldéni nékem...
További: nagyon jól sikerált az írásod, látom van benne minden, de a screenshotok hiányoznak nekem a hajóleírásokból...de tudom sokat szenvedtél, részvétem. EGy kérdés, amit hozzáértõktõl(pl AMARO-tól) kérdeznék: ha linkeket akarok beilleszteni a weblapomra, akkor kell permissziót kérni az egosoft-tól, és ha igen, akkor hogy?
Office Konverter
Ez szépen módosítja a 2003-as Office-t, hogy 2007-es fájlok megnyitásakor ne kiabáljon, hanem fordítsa a saját formátumára. Természetesen a 2007-es speckó formázások, stílusok és kiegek elvesznek, de a fájl nagyjából az eredeti formában marad, olvashatóan.
Nem tom megnyitni ezt az XTM kézikönyvet. Milyen kiterjesztés az a DOCX?
Nekem word 2004 van, ti mivel tudtátok megnyitni?
(Bocsi a láma kérdésért.)
Kisvikunak meg elismerés és köszönet.
Csinálgatom ezt a goneres küldit, és odáig jutottam hogy egy kísérleti, eltûnt hajójuk nyomára kell bukkannom. Megtaláltam egy unknown szektorban, ahogy a goner mondta, és lenyomtam az ottani shoneneket. A második hullám volt érdekes, gondolom Shonen M1, ill M2 lehetett, mindenesetre a nagyobbik Shonen Bassilisk néven szerepelt a kijelzõn. Nem semmi hajók voltak. Mindenkinek érdemes megnézni azthiszem... A leviathannal tudtam lenyomni õket, és érdekes módon az M0 mat meg sem tudták karcolni, pedíg lõttek mint a veszedelem. Nemsokára talán közzé tudom tenni ennek a leírását is, de most elakadtam. Nem tudom mit kell tenni azután hogy a szektorban egyedül maradt a Goner Aran (mobil hajógyár)