X3 - Reunion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leginkább akkor lesz haszna Avarice megvételének, ha fennvan a sector takeover script: ekkor megszünik az összes bér amit adózni kell a bban a rencerben+ asszem ha NPC épit a te sectorodba, akkor õk adóznak neked...

TIPP: ha gyorsan kell pénz, és már van valamennyi zséd, akkor rakj egy solar powerplant-et Argon Prime-ba...ha lehet l, vagy xl, Ashley esetében XXL-est!

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

A Boron Krait-nál az a trükk, hogy az állomás felrobban (ezt nem tudod megakadályozni), és ekkor ha a Krait még egyben van (nekem kilõtték párszor) odamész hozzá, kapsz egy üzenetet, hogy mit kell csinálni (erre már nem emlékszek pontosan - asszem Xtended comot kell használni) és oála - tied a hajó

Szerintem EQ-ba nem lehet eladni (bár nem próbáltam), inkább pakold be egy busterba, és azt add el egy Shipyardon.
Nagyot fogsz nézni <#nyes>

Más: végre meg tudtam venni avarice-t 615 mill. kreditbe került, és gyakorlatilag semmi haszna nem volt, úh ha valaki erre spórol, inkább költse a lóvét egy paranid flottára, mint majd én is fogom.

Tudtommal a shivan dragon az maga a sárkány(mint egy ürhajó szerepel az XTM-be)- ha azt fogtad el irány a shipyárd... Ha a belõle kipotyogó shivan dragon sacles-eket fogtad ki, akkor mennyé egy equipment dock-ba és ott add le(asszem sokat ér)

Hello

Tudna valaki segíteni.

hol lehet eladni (shiva dragon …😉 nemtom mit.
akkor találom ha lelövök egy sárkányt.
Vagy mire jó?

Elõre is köszi.
Lockheed
Már kikombináltam, hogy mûködjön... 😊 Az új plugin manager, a régi ship installerrel mûködik.

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Nem próbáltam még, de sztem ugy megy hogy betöltöd az xsp hajókat a pluginmanagerrel ugyebár, aztán ott kiválasztod h mely hajógyárakba rakja be, majd kilépsz(nem engedélyezel semmilyen profilt, még a vanillát se) aztán belépsz a játékba, ott is deaktiválod a futó modokatm és ugy probálod...amugy a kérdést se nagyon tudtam felfogni, de igy kell müködnie XTM-mel, és attól függetlenül is sztem....

Lockheed
Lenne még kérdésem! <#gonosz1> Látszk, hogy régen játszottam! 😊 Tegnap és tegnapelõtt már elolvastam azt a kb 1200-1300 hsz-t amivel le voltam maradva, de nem emlékszem, hogy láttam volna a kérdésemre a választ. Bár lehet!

Szóval ugye van ez az X3 plugin manager, ami a script és a ship installert, mostmár egyben kezeli. Namost akinek ez van fönn, az hogyan oldja meg azt, hogy az XTM -ben is legyenek Add-On shipek, és menjen az XTM is... Mert a réginél úgy csináltam, hogy az XTM -et kimásoltam az X3 gyökérbe, átneveztem a legmagasabb számú cat/dat -ra, és kiválasztottam a ship installer modot. Namost ez a plugin manager kilépéskor is variálja nekem az X3 mappát, és utánarak filokat magasabb névvel... Próbáltam már kilépés után én betenni oda az XTM -et, de nemjó! Jelenleg ezzel nekem csak úgy megy, ha a mod mappából a plugin managerrel kiválasztom, viszont így nincsenek add-on hajók!

Ti hogyan oldjátok ezt meg ?

Lockheed
Copy, thanks!

Lockheed
Bakke' a kérdés lemaradt! <#gonosz1> Nem próbálta -e valaki esetleg XTM -el összerakni? Hátha csak én vagyok a béna!

Amugy a DDRS-be minden kalóz-bázis átvált olyan aszteroidbázissá, szal nem oylan nagy cucc az....

ÁÁÁ, a DDRS és XTM nem kompatibilis egymással....Sõt! Az XTM egy moddal sem kompatibilis, amely tartalmaz sectorokat. Amugy a DDRS nem olyan jó, már próbáltam, de nekem nem teccet, fõleg a rosszul texturázott hajók miatt...meg nagyon meg van keverve a DDRS mindennel-na nem mintha az XTM nem lenne.
Tudom ajánlani még Roguey készülõ modját: Roguey's total mod v1---> na erre kiváncsi leszek 😄

Lockheed
Üdv emberek!(...again... #smile )

Lenne egy kérdésem. Találtam egy modot, amiben van 1-2 dolog ami nagyon-nagyon tetszik, viszont nemigazán sikerült mûködésre bírnom az XTM -el együtt... Igazából ami a leginkább tetszik benne az egy Asteroid Base, ami a mienk lehet, a mellékelt scriptek ambõl a legtöbb megy a mod nélkül is, meg pár nagyon szép hajó.

Kép 1.
Kép 2.

Ranger M6
Kép 1.
Kép 2.

Link a MODhoz.

Hi !
Lassan megcsinálom a Boron Krait missünt.
Az a gond hogy a végén kilövöm a tigrincset, és qurvagyorsan kiírja hogy megfertõzõdött az állmosás, és már robban is. Ez valami bug, vagy valamit rosszul csináltam?? Nektek hogy sikerült??
A Shonen missziók után vannak a goner missziók. A 4. misszió végeztével elmondja a Goner a dumáját, és megbízna valami küldetéssel, azonban ebbõl semmi nincs sehol. Valaki tudja ez hogy folytatódik??
A Goner missziók idáigi leírását közzétegyem??
Hmmm. Pontos lokésönt nem tudok mondani, de körülnézhecc a www.thexuniverse.com-on, wagy az egosofton, vagy ha pár oldallal arréb mész itt akkor ott van a 7.3-as patch...

honan tudom leszedni az xtm legjab részét?

Csak szólok hogy az oldalamon mostantól égnek a fórumtémák(=megnyíltak) 😄

Ma feltelepítettem az X2-t és elkeztem vele jáccani(vesztemre), ugyanis annyira megteccet hogy elhatároztam hogy egy ideig ezzel fogok játszani...Nekem az X2 jobban a szívemhez van nõve, mint az X3, többek között azért is, mer ha nem lett volna az X2, meg a gamestar, akkor most nemigen, sõt, tuti nem lennék X rajongó...

Kis hülyeség: az X3 jelenthetne 13-at is!
Hogy hogy?
Így:
XIII - X-III <#nyes>

Jaja,elõször abban kezdtem, mert be is akartam másolni ide jó szokásomnak megfelelõen.Aztán mikor rájöttem,hogy ez nagyon hosszû írás lesz,meggondoltam.
Azért csak nem lehet egy fórumba egy akármennyi oldalas szöveget beszúrni.
Lehet,hogy ki is tiltottak volna innen, meg aztán ki olvassa el,ha olyan hosszú?
Így legalább lementhetõ és bármikor elõvehetõ.
És kössz mindenkinek a konvertálásért, meg az elismerõ szavakért és meg utoljár szorri az Office2007-ért.

<#nyes><#eljen>

Jó reggelt!

Az programhiba volt, ha jól emlékszem. Nekem is csinálta, pedig akkor még joystick-kal játszottam.Asszem az X-Tension-ben megszûnt eme hiba.

Én azért a helyedben még pdfben is felraknám a teljesség kedvéért.<#nyes>
Akkor a txt mi? Lehet hogy nem a formátuma, de azt kezeli...

Jegyzettömbnek nincs saját formátuma. 😄

Jelentem hogy oldalamon ezentúl 3 féle verzióba tõthetõ le az XTM2.0leírás:
-office2007 fájl
-office2003/97 fájl
-notepad-forráskód-fájlkiterjesztett_extended-downgraded-windows_OS_kompatibilis... (egyszóval jegyzettömb formátum annak, akinek nincs ofisza)
Továábá van még egy uj chat-chart, ami egyelõre béta, randa, meg nem kezeli az ékezetes billentyüket, szóval véleményt kérek, hogy maradjon, vagy se...

Nah, hát a txt-re gondoltam, csak igy jobban hangzott<#nyes>

Amaro
"windows jegyzettömb forráskód" ?? - és akkor a notepad X3 formát öltene, és a tabulátorral lehetne rakétát indítani <#fejvakaras> Ez jobb volt, mint a korlátozott opció <#nyes>

Az is lehetett volna, ha kisviku windows jegyzettömb forráskódba mented el, az tuti, hogy minden windows meg tudja nyitni...hmmm, lehet hogy egy ilyet is felrakok...

off

Az MS Word-ök egyes változatai az õsidõk óta nem kompatibilisek egymással. Ennél csak az excelek kevésbé, mert az office XP-ig bezárólag az azonos verziójú, de eltérõ nyelvû wxcelek nem értették egymás függvényeit...

on

Én havonta 1-1,5 hétig nem vagyok komptibilis az asszonnyal, akkor tök mindegy mit csinálok mindig syntax error hibát kapok tõle...
Aztán restart...
Na közbe meg tudtam én is nyitni. Tök jó lett a leírás, hosszú és tartalmas. Köszi még egyszer.

Az mondjuk tényleg vicc hogy már a szövegszerkesztõk változatai se kompatibilisek egymással. Hova fogunk így jutni?

Izé.. XBtF...

Van itt valaki, aki játszott az XtBF-fel is? Anno elég sokat küzdöttem azzal, hogy a hajóm (Xperimental Ship) idõnként megõrült. Elkezdett össze-vissza rángatózni az ûrben. Belsõ és külsõ nézetben egyaránt látványos volt. Harc közben különösen "kellemes". Akkor betudtam annak, hogy az Xperimental Ship egy sérült cucc, amit nem sikerült tökéletesen kijavítani a helyi tudósárdának. Másnak?

Bejelentem, hogy lözkívánatra az oldalamon az X-NEWS részlegen letölthetõ mostantól kisviku Office Word 2003-al kompatibilis XTM leírása (is). Csak olvassátok figyelmesen!<#nyes>

Nekem V2007em van,de tod nem mindenki szereti azt, de nékem bejön... De az oldalamra már felraktam amit írtál, de mentés máskéntozom, és átmentem egy 2003-as fájlba is, és az oldalamról az is letölthetõ lesz

Húú, látom gáz van a docx megnyitásával.
SZorri srácok, nem tudtam, hogy az Office 2007 nem kompatibilis a többivel.
Semmi extra nincs a doksiban, csak tényleg Word 2007-el készült.
Sajnálom mégegyszer.

Majd csinálok eggyet paint-al. Amugy boronba nincs nõ és férfi, egyet tudok nemben, az pedig a Lar; Teladiknál pedig azt olvastam egy BBS-ben, hogy khm: Õ(nõnemû) elvesztette a szüleit, (aztán) õ (férfinembe) nem tudja még a profitot se kezelne, apjaanyja(motherfather) peddig stb... Tehát errõl arra következtetek, hogy a Teladiknál nincs "nem", hanem õk hímnõs gyíkok...(errõl ennyit) Vajon a három szemû paranidoknak 3 csecsük is van?<#confused><#nevetes1>

Amaro
<#eplus2>

Mondjuk egy Boron vagy Teladi meztelen nõt megnéznék...<#beka3>
Pontosan én sem tudom, az mit jelent "korlátozott opciójú X koncepció"-csak ugy beírtam<#confused>, csak azt, hogy le van kötve a kezem az oldal készítésében, mer ezt interneten lehet szerkeszteni, nem otthon.... De teljes gõzerõvel dolgozom rajta, csak ma vmiért mindig leba****ik a szerver, és gátol a munkába...
Egyéb: meztelen nõs képeket rakjak rá?<#taps>

Amaro
Kisviku már engedélyezte, az én véleményemet pedig lásd #10556, mégegyszer nem írom le. Hajrá, fejleszd az oldalt.
"korlátozott opciójú X koncepció" <#wow1> - ez mit jelent? <#zavart1>

Csak hogy tisztázzunk valamit, mielõtt bárki megkérdezi( a haveromon kívül): én nem versengek AMAROval!, nem azért készítem oldalam, hogy én legyek a világelsõ,stb, stb, hanem csak hobbiból, meg mert mindig is szerettem volna egyet csinálni, meg azér, mer én ÓRÍÁS X fan vagyok(mint ti - ne tagadd!), tehát remélem mindenki értett engem... Amugy meg én nem hagyományos házilag szerkeszthetõ oldalt csinálok, hanem egy mindenkilapján megadott korlátozott opciójú X koncepciót, meg mia tököm, már tisztára belekavarodtam, na mind1. A lényeget asszem fogjátok, remélem...

Nem hiszem, h a bonuspackot amugy is le tudná tölteni az én felhasználómban, csak mer én adtam a linket, sztem mer nem azonos az IP...
Amugy weboldalamon készítem most a News részleget, amibe minden valószínûséggel benne lesz kisviku xtm leírásából egy részlet+letöltés...Ugye acc rá engedélyt???<#nevetes1>amugy már letöltöttem, tehát nem kõ küldéni nékem...

Amaro
Nem kell. A link odaküldi az emberkéket, ami nekik is jó, az Ego-nak is jó, de te kínlódsz vele - tehát ingyenreklám. Ingyenreklámhoz pedig nem kell engedély, a netetikett kölcsönös cserét ír elõ ilyenkor - az Ego viszont aligha fogja kitenni a linkedet, tehát köszönettel tartozik neked, az engedély automatikus. Kivételt jelentenek ez alól a védett linkek - ezek azt jelentik, hogy Te, mint "tomonor" regisztrálva vagy, tehát "tomonor" login után beléphet pl. a bónuszpakkot letölteni: azonban sem a bónuszpakk közvetlen linkjét, sem magát a letölthetõ fájlt nem szerepeltetheted az oldaladon.

ÕÕÕ, izéke, kicsit pontosítanék: ahol a fajokat irtad (tudomásom szerint) a sohneneknél elírtad, a sohnenek nem az "ÕSÖK", hanem egy elõttük lévõ mechanikus faj, tulajdonképpen hírvivõik az õsöknek: figyelemmel tartják az X galaxist, hogy minden rendben van-e...Õk üzentek(vagy nem, nem játszottam még az X TENSIONNAL), tehát õk üzentek az argonoknak, hogy ne írtsák ki a xenonokat... Az õsök a kapukat csinálták...

További: nagyon jól sikerált az írásod, látom van benne minden, de a screenshotok hiányoznak nekem a hajóleírásokból...de tudom sokat szenvedtél, részvétem. EGy kérdés, amit hozzáértõktõl(pl AMARO-tól) kérdeznék: ha linkeket akarok beilleszteni a weblapomra, akkor kell permissziót kérni az egosoft-tól, és ha igen, akkor hogy?

Amaro
Mindazoknak, akiknek se pénze, se energiája Office 2007-re, de meg akarnak szabadulni ettõl a problémától, itt egy link:
Office Konverter
Ez szépen módosítja a 2003-as Office-t, hogy 2007-es fájlok megnyitásakor ne kiabáljon, hanem fordítsa a saját formátumára. Természetesen a 2007-es speckó formázások, stílusok és kiegek elvesznek, de a fájl nagyjából az eredeti formában marad, olvashatóan.

docx 2007es word formátuma, de ott van a másik is ami neked kell.

Hát ez gáz 😄

Nem tom megnyitni ezt az XTM kézikönyvet. Milyen kiterjesztés az a DOCX?
Nekem word 2004 van, ti mivel tudtátok megnyitni?
(Bocsi a láma kérdésért.)

Kisvikunak meg elismerés és köszönet.

Hi !
Csinálgatom ezt a goneres küldit, és odáig jutottam hogy egy kísérleti, eltûnt hajójuk nyomára kell bukkannom. Megtaláltam egy unknown szektorban, ahogy a goner mondta, és lenyomtam az ottani shoneneket. A második hullám volt érdekes, gondolom Shonen M1, ill M2 lehetett, mindenesetre a nagyobbik Shonen Bassilisk néven szerepelt a kijelzõn. Nem semmi hajók voltak. Mindenkinek érdemes megnézni azthiszem... A leviathannal tudtam lenyomni õket, és érdekes módon az M0 mat meg sem tudták karcolni, pedíg lõttek mint a veszedelem. Nemsokára talán közzé tudom tenni ennek a leírását is, de most elakadtam. Nem tudom mit kell tenni azután hogy a szektorban egyedül maradt a Goner Aran (mobil hajógyár)